Semester v.1

Tänkte ta och sammanfatta de första 4 dagarna på semestern...

Måndag: Fika på stan med T. Kollade affärer och shoppade... Bada på kvällen med T och J ... (tror nog tom att det står i inlägget nedanför)

Tisdag: Fick ju erbjudande om att åka lite lastbil, men så vart det inte... Vart en lugn dag hemma och sen kvällen hemma hos C, lite mat, vin och en Massa massa prata.

Onsdag: Tog bussen hem till Nora. Hann träffa faster o hennes karl hos mamma o pappa. 'Waterslide' med W och syster. Följde med syster och W hem för att invänta kvällens händelse. Mötte upp en gammal kompis... vart några öl, biff på planka och en massa prata. Supernatural och några öl till... Sen hemgång i mörkret då kommun kommit på att spara in på ljuset... Hmm...

Torsdag: Idag då... Glass och hemgjord rabarberkräm. Ner på stan med mamma, köpte en blomma och ringde min gamla barnvakt/dagmamma. Gick upp och kollade på hennes nya lägenhet, då hon förut bott i villa granne med mamma och pappa. Lika glad och pratig som vanligt - så vill jag med vara som 77åring! Lämnade mamma, plockade upp syster och W. (lika bra att nämna att syster är duktig på att baka bröd + att sy väskor... rättelse! Väska! Har ju visserligen inte sett det färdiga resultatet, men ändå!) Åkte och badade - SKÖNT! Lämnade syster och W för att åka och köpa mat till mamma och pappa. Vart '3 små' från stans nyaste tillskott av resturanger. Åt, vart mätt och hamnade sen i telefon i 2 timmar och 22 minuter... Att tiden bara kan försvinna så där... Spookie!

I morgon åker jag hem igen... Tillbaka till lägenheten, tystnaden, tankarna... Hoppas det blir samkväm hos C! Grilla eller någonting sånt - lika mysigt varje gång!


Go natt! ♥

Kommentarer
Postat av: Mackan

Låter sunt att du valde bort lastbilen dag TVÅ på din semester!! ;) annars hade man lätt kunnat tro att du börjar bli beroende...eller nått. :)

Annars verkar ju du ha fullt upp..hinner du med o bara vara oxå!? det är minst lika viktigt...ha det fint o ta hand om dig! kram.

2009-07-17 @ 16:44:11

♥ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0