Vilken gårdags kväll!

Lung och skön! Killens kompis mådde inge bra... Happ, sitta hemma själv då! Nä, killens 'pokrande' vart klart tidigt så vi bestämde oss för att åka och äta på Harry´s. De otroligt goda kycklingvingarna gjorde sig påminda därifrån... Mmm... Så det fick bli en plocktallrik och en stor stark. Hela Harry´s var nersläckt mellan 20.30 och 21.30 pga EARTH HOUR. Bara en massa brinande ljus överallt, så otroligt mysigt att sitta där. Gick sen omkring och kollade på folk. Roligt att killen jobbar som bartender... såg helt plötsligt allt från en annan synvinkel. Roligt! Sprang på två Nora människor som man inte sett på evigheter... roligt när folk känner igen en då det säkert var 10 år sedan jag pratade sist med en utav dem.

Vi hade chafför från Harry´s kl 00.00... Hmm... vart åker man då? Da Mässan så klart! Var väl där någon timme, sen vidare till Max och en fruktsallad. Träffade yttligare två Nora människor... D & D... *haha* så otroligt sköna människor!! Några man umgicks med nästan varje dag under högstadietiden *minnen kommer* Vilken tid det var!

"Man vet att man är gammal när man pratar om minnen ist för att skapa dom" Jaja... det är väl så... Men va fan. Man lever ju bara en gång!



Kommentarer

♥ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0