Vill ha den tillbaka!

Sitter och hoppas att jag ska få tillbaka min cykel som vart stulen i helgen... Vart så jävla snopen då den inte stod där jag ställt den. Vi letade bland alla andra cyklar som stod där om det varit någon som velat jävlas... men den var borta *suck* Jävelskap nog!! Så igår vart det att åka till polisen och sen ringa försäkringsbolaget. Tror väl inte att den kommer tillbaka tyvärr, vilket känns så ledsamt då den var betald med pengar jag fick på mitt 3o års firande i höstas. Så nu har jag killens cykel så jag kan komma till och från jobbet, visst hade jag kunnat ta bussen till jobbet men då hade jag fått gå hem - och det är lite väl långt. Taxi hade ju varit ett alternativ men det känns bara dumt då det ändå gick att lösa! Tack underbara älskling ♥

Nä, får vänta 1-1½ vecka och se om den kommer tillbaka. Om inte så hoppas jag att jag har en ny inom 2 veckor.


Vackert!!

dsc03656 (MMS)

Vackert!!


Min systersonen: det är roligt när det ram...

Min systersonen: det är roligt när det ramlar! (Stapling av ölburkar) Min mamma: ja, Men en del tycker det är roligt när den står! *HAHA* Jasså du mamma!! B-)


Haha!!

dsc03614 (MMS)

Visst ser det ut som en blå springande gubbe när man tar en snabb titt på bilden?! Tycker iaf att det vart coolt B-) Uppdatering (15.11) Det blåa är en vägskylt och det vita vet jag inte riktigt vad det är... en lampa troligtvis, gatubelysning eller mötande strålkastare. Vart någon fördröjning i mobilen då kortet togs.


Något är fel, Fel, FEL!! 19grader och sol?...

dsc03606 (MMS)

Något är fel, Fel, FEL!! 19grader och sol? Inte på denna sida av stan iaf... Det åskar och regnet öser verkligen ner!


Tar en paus i busskuren och Hoppas att reg...

Tar en paus i busskuren och Hoppas att regnandet kommer att ge sig... Men va roligt det är när man får ett telefonsamtal mitt i natten och dessutom känner igen rösten. Men vem fan är det? Efter lite kallprat om vad som görs i nattens mörker måste man ju fråga *haha* Dum jag kände mig när jag fick svaret. Men hur hade han kunnat veta att jag var vaken nu? FACEBOOK såklart! Nä nu avtar regnet lite och jag ska kryssa vidare mellan dropparna...


Utav resterna från igår kväll vart det god...

dsc03575 (MMS)

Utav resterna från igår kväll vart det goda varmamackor idag Kul att ha någon mer att laga mat åt, och allt blir så mycket godare när man är två! Eller så beror det på kocken B-) Hihi...


Och så lite efterrätt... Men orkar inget m...

dsc03571 (MMS)

Och så lite efterrätt... Men orkar inget mer. 'Sagan om ringen' kommer nu få hela min uppmärksamhet ...eller inte! Haha...


Njuter av fredagskvällen ätandes taco's oc...

dsc03570 (MMS)

Njuter av fredagskvällen ätandes taco's och drickandes vitt vin med hjärtat... Grannen spelar Rednex för hela innergården medans vi försöker titta på 'Jönssonligan siktar högt' :)


Ligger och snurrar i sängen... Kan inte s...

Ligger och snurrar i sängen... Kan inte somna. Ledsen och lite besviken. Varför skulle jag få läsa det i en status rad på facebook? Tårarna började rinna... Jag vart arg. Kanske var det meningen att jag inte skulle veta något ikväll. Kommer kanske få ett samtal under dagen... Inloggningen till facebook krånglade x antal gånger då jag skulle logga in från mobilen uppe i Tönnebro. Stängde av, startade om, och då fungerade det. R.I.P älskade Mio! Kommer sakna ditt spinnande och jamande efter mat nästa gång jag kommer 'hem' <3 Hälsa Pepsi och Cherry.


Födelsedagsfirande! Från ena staden till d...

Födelsedagsfirande! Från ena staden till den andra för att fira systersonen, och nu tillbaka för att fira killen... Runt, runt, fram och tillbaka :)


Har varit på killkväll med killen och ha...

Har varit på killkväll med killen och hans kompisar. Drinkblandningar, guitar hero och avslut på Max. Oj va skratt och tok det blivit ikväll :) Har haft det riktigt roligt! Tar nu ett glas rött på balkongen och lyssnar på en fest några kvarter bort innan det blir läggdax. Imorgon blir det kalas för systersonen som fyller elva på måndag, Shit va tiden går!! <3


Just ja. Det är fredag den 13de!!

Har inte märkt någonting utav det. Eller jo kanske, kom hem en timme senare från jobbet i morse än vanligt. Men eftersom jag sov efter det så räknar det Inte :-D skål!


Vad får man av lök, chili, majs, krossade ...

dsc03562 (MMS)

Vad får man av lök, chili, majs, krossade tomater, vita bönor, köttfärs och kryddor i rätt smak mm? Jo, en riktigt god Chili con carne! Är fan grym på att tilllaga den rätten. Några öl gjorde det hela till en tiopoängare :) Nu fortsätter kvällen med filmen 'Fredag den 13de' på tv, och sen lite musik på balkongen och mer vin med de nya högtalarna till datorn och sötisen :) Rock on spotify!


Vart en konstig vecka! Sista jobb natten n...

Vart en konstig vecka! Sista jobb natten nu innan helgens ankomst som kommer bestå av en massa firande. Både systersonen och killen som fyller år :) Jobbade i söndags, hemma måndag och tisdag pga kallsvettning och orolig mage... Trodde magsjuka slagit till, men det var det inte som tur var!! Utan något så simpelt som jag gott hade kunnat jobbat för. Men med en fortsatt rökfri vecka är jag glad att jag stannade hemma, hade säkert köpt mig ett paket annars redan i måndags... Hade sällskap igår av bästaste tjejen och tror det var tur. Hade nog annars gjort någonting dumt. Fast ikväll vart jag själv... Sitter nu och tittar på ett par som står och röker - försöker känna doften genom det öppna fönstret, men de står för långt bort. Kanske tur! Nä Men va Fan!! Vart är andra bilen...? KOM NUUUU!!


SMS-inlägg


Party!!

dsc03557 (MMS)

Party!!


Rester & nytt!!

Har just ätit lite räk o chili gryta från igår, Oj va mumsigt det var! ...hade varit gott med en kall öl till som det vart igår kväll här hemma i soffan, men tar det lugnt med den drycken (men det får nog bli en senare, ska ju jobba i morgonkväll). Kommer bli en kväll på Slottsfesten med bästaste tjejen. Har tydligen varit lyckat hela veckan uppe på stan med en massa folk, så ikväll ska vi se om det stämmer. Hoppas, vill ha massa roligt och tänka på annat då R fortfarande är på ´resande fot´. Okey, håller en tumme att han kommer hem ikväll igen... så ensamt att somna själv! Men nu ska det inte sovas, utan fixas iordning för en toppen kväll!

Go´kväll!


Saknad!

Försöker få tiden att gå, men tror inte att den någonsin gått saktare.

Sökte på ´miss you`på YouTube för att hitta någon lagom sentimental låt som kan få mig att tycka ännu mer synd om mig än vad det redan är... Hittade:



*haha* Några år sedan den låten spelades på radion. Jag är så glad över att ha växt ifrån fjortisstadiet, men saknaden är densamma då den man tycker om är en bit bort. Hade hoppats på att det skulle vara i morgon ist bara då jag själv har planer och hade sett fram emot en kväll med R nu... Men ist sitter jag och faktiskt småmyser med en sms-pinglande mobil. Är nog fortfarande lite fjortis! Kan man vara det som 30åring??!! VA? :/


Tur...

...att de är så medvetna om vems fel det är *haha* Alltid den där Johan!!


Då var det låst för sista gången denna vec...

dsc03534 (MMS)

Då var det låst för sista gången denna vecka för min del, och det innebär HELG!! B-) Sol, någon öl och Slottsfesten är inplanerat.


Konstigt!! Varför har jag energi att stä...

Konstigt!! Varför har jag energi att städa i badrummet och rensa ur bland shampooflaskorna i duschen innan jag ska sova, Men inte garderoben?!! Haha... Gäsp! Aja, får väl hoppas den energin infinner sig när jag fått sova lite.


Sitter och funderar på om livet kan bli s...

Sitter och funderar på om livet kan bli så mycket bättre...! Har jobb, ett boende som jag trivs bättre och bättre i. 4 år i samma lägenhet är rekordet för mig. Förut har jag bott några månader, tröttnat och flyttar... Men inte nu!! Och det där lilla extra som får mig att le väntar på att jag ska komma hem. Så mysigt att få vara saknad, och att själv få sakna och längta <3


Dricker kaffe i Tönnebro med mamma B-) eft...

dsc03527 (MMS)

Dricker kaffe i Tönnebro med mamma B-) efter en god Cesarsallad på Wärdshuset.


RSS 2.0