Har efter en relativt god hotellfrukost pa...

Har efter en relativt god hotellfrukost packat och gjort mig redo för hemfärden... Hoppas den kan påbörjas redan innan tolv så det mestadels blir några ljusa timmar på vägen, för sen väntas det lite pyntande, glögg och en pepparkaka eller två med lite ädelost :-) Mmm...


Vilken kväll! Har haft så otroligt roligt,...

Vilken kväll! Har haft så otroligt roligt, men det är jag nog inte ensam om :-) Lite genomgång om året som gått, några påminnelser, bowling, middag, prisutdelning för bowlingen, fika, prat, julklappsval; öppna nu eller på julafton... Det vart det sistnämnda, är lite nyfiken faktiskt men ska nog vänta till julafton ändå. En del, eller rättaresagt någon fick nog lite förmycket innan för västen... Men med lite ledsagning hamnade även han rätt. Ska väl nu försöka sova lite, kl 9 ringer klockan... så då är det dax för hotellfrukost... Sen hoppas jag lastbilen från Sundsvall anländer vid 12 tiden så färden hem kan påbörjas... då den inte kom ner under kvällen :-( Förväntar mig det värsta, men det ska man väl göra. Nu öser snön ner utanför... Go natt!


Då har man landat i lugnet på hotellrummet...

Då har man landat i lugnet på hotellrummet... Fixat och ordnat lite, ligger nu i sängen med en 3,5a och funderar på att gå över till grannen... Bara vila lite innan, för om en timme är det samling på kontoret och skjutsen kommer om 45min. Hoppas på en kanon kväll med glada kollegor och massa skratt som alltid :-)


Julfest dax i Hudiksvall! Så nu är vi på v...

mms_img41211 (MMS)

Julfest dax i Hudiksvall! Så nu är vi på väg upp dit. Kollegan har roat sig ;-) med att suttit i kö hela natten uppöver, hoppas de får iordning på de avfarda ekipage och personbilar så det släpper tills vi är där. Vissa bilar hade tydligen stått i 18timmar, och det är en timme sedan. Nä, man skulle kanske legat kvar i sängen... Vaknat lugnt, lyxig frukost och sen en promenad i snön. Fast det ska bli riktigt roligt att träffa alla igen, tänk att det redan är ett år sedan :-)


:-)

mms_img41210 (MMS)

:-)


Ska ré va så ska ré! Ett talande solarium ...

mms_img41209 (MMS)

Ska ré va så ska ré! Ett talande solarium - det funkade det med B-)


Har inatt fått det bekräftat att en lastbi...

mms_img19317 (MMS)

Har inatt fått det bekräftat att en lastbil som färdats i -9 grader och dimma liknar en isbjörn. Dock hann det tina bort det mesta innan kortet han tas, så några fler övertygande bevis finns tyvärr inte. Men så är det! Grrr... ;-)


Vilken kväll det var igår! Var och tittade...

mms_img71041 (MMS)

Vilken kväll det var igår! Var och tittade på Ladies night med en tjejkompis och 4000 andra tjejer. Fast det roliga började ju inte där utan på Relaxen. Öl, god mat, utebad och bubbelpool... Nästa gång blir det att ta ur linserna innan jag ska slänga mig ut i "forsen" :-) Njuter i fulla drag av min helg. Och än är den inte slut, har ledig söndag och fortsätter den nu i den nystädad lägenheten :-)


Ska väl uppdatera lite igen. Får bli en ko...

Ska väl uppdatera lite igen. Får bli en kort sammanfattning innan jag somnar... Snö, snö och ännu mera snö!! Det säger väl det mesta tycker jag. Och på ett ställe man inte vill vara då är i trafiken. Visst var det helt okey att köra inatt, men igår... Fy fan säger jag bara. Av mina 60mil jag kör så var kanske 50 av dessa som att åka på en tvättbräda. Personbilar i dikena till höger och vänster, X antal stående lastbilar och (det roligaste i går natt) en kuk. I brist på annat hade en eller flera chafförer roat sig med att "resa" en i snö ovanför Västerås i väntan på att bärgare skulle få vägen fri. Det talade ju sitt tydliga språk om vad de tyckte om situationen. Men nu ska jag sova, njuta utav att ligga under täcket... Då jag igår vid den här tiden fortfarande var ute och körde.


Ska till och färga håret. Tar en Gin o Ton...

mms_img15795 (MMS)

Ska till och färga håret. Tar en Gin o Tonic under väntetiden :-P Mmm...


En god frukost efter en jätte skön promena...

mms_img71441 (MMS)

En god frukost efter en jätte skön promenad på två timmar i det fina höstvädret. Underbar lördag!


Alltid ska det vara nå som ska kosta än pe...

Alltid ska det vara nå som ska kosta än pengar... Råkade ut för en vass asfaltskant med cykeln. Orka laga det när jag vaknar, bakdäcket dessutom. Tur det finns de som jobbar med det hela dagarna :-D så då blir det lite klirr i deras kassa. Snäll jag är B-)


RSS 2.0