Jaha...

Då var det dax att uppdatera igen! ...och såklart var det ett tag sedan sist.

Har hunnit med både jobb, lite sovande, vänner, kräftskiva och Nora marken. Även en kvälls tripp till Ånnaboda har det blivit. God mat och promenad i blåsten. Har så mycket mer jag kan skriva, men vet inte riktigt vart jag ska börja... Är aningen förvirrad av allt som händer och vet inte riktigt vart allt ska landa. Men en sak i taget så blir säkert allt så bra som jag vill!

(Alldeles tomt i huvudet nu... Jo, eller hur!! *haha*) Men om en stund ska jag ju iväg och jobba, och den här veckan blir det en 5-nätters vecka. Men det ska väl gå! :) Eller hur L?!

Nä, ska ta och diska efter den goda maten jag lagade förut trots att jag inte alls var hungrig... Vart en liten lax filé och en burk musslor, stekt i röd thailändsk curry. Som ett tips... Laga inte mat med stark krydda förvirrad - vart lite starkt, men ändå riktigt gott. Den kryddan är nu redan en favorit. Men fler kryddor finns att testas och det skall göras!


******


Den sista...

...tisdagen i Augusti! Kan inte fatta att det går så fort... Snart september, oktober, november, december och sen dax för ett nytt år igen! Vart har det här året tagit vägen?? Och vart tog gårdagskvällen och natten egentligen vägen?? Plötsligt var jag uppe i Tönnebro och lika fort var jag hemma igen. ... Jag älskar mitt liv just nu, har de människorna där som jag vill ha. Resten får gärna vara utanför! :) mig gör det iiiiiingenting!! ♥


Tingeling!

Jooo...

'en Arnold Schwarzenegger replik!'

Ska bara sova lite först...


dock har repliken inget med Byssan lull eller Carola att göra... är bara trött!!! :-)

'kors i taket'

Kan du tro att det är sant!? Jo, jag tänkte blogga lite... var ju ett tag sedan och har fått lite smisk på fingrarna för det! haha... Få väl ta och bättra mig för mina trogna läsare ;) Vad har hänt i mitt liv då?

Bjuder på ett litet kollage...


Det som inte är med på bild... (?) Har inte hänt! Jo då, visst har det det, nog för att jag försöker vara med och ta lite bilder på nästan allt som händer så hinner jag Inte med allt, men ni som har mig på f.b vet nog lite mer än vissa andra... Men det har iallafall blivit kräftfiske, kantarellplockning, jobbat på skjutbanan, lastbilskörning, sömn, krogen, födelsedagskalas, träffat vänner... Ja, allt som gör livet glatt! ;) och till helgen är det Noramarken - ett måste!!

Och som vanligt är det en liten stund kvar innan jag ska iväg och jobba, rökningen gör sig påmind väldigt sällan och suget lika så - känner mig riktigt duktig!!


1120!! :)

228.5...

...timmar utan en cigg! Synd bara på alla hjärn-spöken som kommer i samband med detta-här-inga påhitt! Men med två nätter i bagaget bakom ratten utan så mycket som en tändare eller ciggpaket i bilen, känns det som om det inte kommer att vara några problem! MEN... ja, suget finns ju där!


                                                          Upp och ner - Malin Jonsson

Ska nu ta och sova, försöka vakna relativt tidigt och få lite ordning här... Go natt!

216 timmar...

...utan cigg! *stolt* Varför kunde jag inte ha varit så stark för ett år sedan? Hade ju då klarat 5 timmar, inte så många visserligen... men ändå! Nu känns just det surt. Varför kom du över med cigg när jag sa att jag skulle sluta? - onda människa! *flin* Det är nu utan dig som jag klarar mig så mycket bättre! Varför ska det få finnas människor som får en att känna att man inte klarar någonting? Att man ska vara beroende... Nu är jag fri från dig, eller... det har jag ju varit ett tag. Och snart fri från suget från att förkorta livet... Varför vill man egentligen göra det när det finns så mycket fint att leva för?


                                               Tim McGraw & Faith Hill - It's Your Love


Snart dax igen... Ännu en natt - ännu en längtan! ♥

Lite blogg-pyssel...

...för att hålla mig vaken! Trodde någonstans i mitt stilla sinne att det var någonting jag skulle göra under semestern, men ack va fel jag hade... Passade perfekt till att sitta med nu i natt innan jag ska sova samtidigt som jag har kollat på Idol 2006 som just gått på tv400...

Soon, very soon ...

Om ca 25 timmar har jag avklarat första jobbnatten efter tre veckors semester! Nu börjar det kännas med blandade känslor. De bra kommer för att jag längtar tillbaka bakom ratten och till kollegorna, bara vänta och se vilka det är som har börjat jobba igen. De mindre bra/roliga känslorna för att börja jobba igen är för rökningen... eller den rökning som jag annars är så van vid. Men nu har jag ju varit utan i lite mer än en vecka - känns ju som om jag borde klara det utan problem. Jag överlever ju faktiskt! Halsen känns bättre den med, retar dock till ibland men inte lika mycket som förut. Ska göra iordning en fruktsallad att ta med mig, ett tips jag fick. Men jag ska även försöka äta innan jag åker iväg så jag slipper köpa någonting där uppe. Kaffekoppen där emot måste jag ju köpa, får bli inne på Wärdshuset hedanefter... eller iallafall under ett tag. Så jag inte står vid lastbilen och dricker kaffe och gör bort mig... Det vore ju inte så lyckat!
no smoking
Men nu ska jag inte försöka tänka på det!! Trotts att det är det enda jag tänker på... Nästan iallafall, för det finns någonting annat, eller rättare sagt någon jag tänker en massa på... Men det kan jag skriva mer om någon annan gång! ♥


Go natt & ge FAAN i ciggen... *haha*

En underlig dröm...

Ja, det kan man minst sagt kalla den! Jag har ju just slutat röka (1 vecka i morgon) och tror att drömmen kan vara en aningen ihop kopplad med det. Hmm... (?!)

Jag sitter och tittar mig i spegeln och ser på halsen som en tråd liggandes under huden. Känner och känner, ja det är någonting där... Ena änden av tråden sticker ut ur huden, och jag får tag i den, drar och drar... Ut kommer det två st 1 decimeters långa ståltrådsbitar.

Kan det vara för att jag har sådan rethosta? Bliiiiir gaaalen!!!!


Men nu åter till verkligheten och ner i tvättstugan igen!

RSS 2.0