...in the end!


Helgen!

Underbara vänner, sol, bad, picknick, krogen, grillning och ben and jerrys ice cream... Kan man begära mer av de underbara dagar som den här helgen har bestått av?

Sitter nu i soffan och försöker förstå vad mer som har hänt den här helgen. Allt vart bara så konstigt! Känner mig alldeles tom inombords. Vet inte vad jag ska tycka eller känna. Kan bara säga att jag inte är förvånad! Varför skulle jag få vara lycklig, varför trodde jag att Han var den rätte, Varför? Men det är väl menat att det är någon annan Jag ska få göra lycklig, någon annan som ska få göra Mig lycklig... Satt hemma hos C ikväll och tittade upp mot molnen 'Vart finns du?'

Har fått höra så mycket positivt den här helgen så att jag nästan blivit högfärdig. Nä, inte riktigt kanske. Men det är väl på tiden kanske att jag får börja att ta åt mig av det...

Kan inte skriva mer nu även om jag skulle vilja! Allt är bara en stor röra i mitt huvud. Hur ska jag någonsin kunna lita på någon mer igen? Vad är sant och vad är det som sägs bara för att den andra tror att det är det 'rätta' att säga... (?)


Nej! ♥

Äntligen helg (igen)

Att man aldrig får nog *haha* Och riktigt skönt att det vart en tidig natt, för nu ska jag gå och lägga mig... Handla kyckling och tillagning av den står på schemat när jag vaknat - sen bär det av till stranden med gumman T och... Farbror J.


Go natt och dröm sött! ♥

Ny favorit!

Vem är idioten?

Vägen upp gick jätte bra... Var ut och lallade på gamla e4an då den nya ska få ny kostym. Fint att få se någonting annat liksom. Nya vägar, samhällen, skogar... ja, listan kan göras lång *haha* Men det var vägen ner som var otäck! Började redan uppe i Tönne. Skulle svänga ut från sne parkeringen (sikten mot höger är skynd, blir liksom som 'döda vinkeln') Tittade så gott jag kunde åt höger, verkligen böjde mig fram... Såg inget fordon, satte ratten i körläge och började sakta rulla framåt... Vem fan kommer inte då från höger i full jävla kajuta! Fick såklart bromsa, tur att jag hade tungt på. Annars hade jag hamnat i dennes sida, då denne inte brydde sig ett skit! Jaja, fick starta på nytt och körde ut bakom... Det rullade på bra och jag kände väl det att 'Ja, han är en idiot!'. Strax efter Dalälven skulle han då såklart köra om en annan lastbil som dock inte vek åt sidan en mm. Han fick avbryta omkörningen då det vart möte. Försök nr 2; samma där. Försök nr 3 trodde jag väl att föraren i den första bilen skulle gå åt sidan då vägen tillåter det, men icke. D fick gå tillbaka bakom efter en del frustrerande blinkande med div lampor. Då trycker den första till på bromsen så D nästan far in i släpet på honom. Försök nr 4 kändes ju som 'Varför?' Försök nr 5; Icke! Mina tankar 'Men snälla ge dig, du kommer inte om'. Vid det 6e försöket trodde jag det skulle gå åt helvete! Då var vi inne på det smala och D skulle verkligen om... D´s släp började fara över vägen, ner i diket så det bara dammade... Efter det vart han "lugn", la sig snällt (hade han nå val?)bakom och gjorde inga mer försök. Vid korsningen däremot började D blinka igen. På komradion hördes 'Gå hem och lägg dig din jävla idiot'. Tur att han inte hörde det (då de inte har den kanalen) för då hade han definitivt följt efter då den första körde vänster och vi skulle höger... Usch, tänk om någonting hade hänt, att han dragit av vägen... Visst, jag har inte mycket över för den människan längre efter allt det han gjort mot mig personligen. Men ändå! Jo, hans temperament är enormt. Men det hjälper inte helller... Hade väl själv förstått vid försök nr 2 att jag inte skulle ha kunnat komma om då det inte fanns nå samarbete Men men... Resterande körning tillbringade jag i telefon med chaffören bakom mig som oxå sett alltsammans, vi konstaterade 'D ÄR ENVIS!' Då HAN fortfarande är sur efter det att jag kallade honom idiot då han kl 4 på morgonen hängde sig på lastbilshornet när jag stod 40 cm ifrån D med vänster öra. Verkligen någonting man vill då man är på väg hem och är pisstrött... Eller hur?! Oj va långt det här vart nu då... Men det får vara så! Tycker bara det är synd att det blivit som det är just nu. Han är en av dem jag sett upp till inom yrket, men nu känns det ju så där måste jag säga efter div fyrverkerier skjutandes emot mig på parkeringen. Incidenten på e4an och lite annat... Hoppas att det inte ska bli nå mer tjafs mellan oss. Han är någon jag faktiskt vill ha 'tillbaka'... Så det så!

Nej, det är ingen 'T-shirt med en grävling på eller rent av en BÄVER'... *haha*

Underbart!

Varit iväg och tagit några simtag i kalkbrottet igen med M och hans tjej kompisar. Roligt att få träffa dem när man bara hört namnen på dessa förut. Tack för kaffet L. Väskan vart just färdig packad inför kvällen, så nu är det väl bara att invänta den varma cykelturen till jobbet. Har 33.7 grader på balkongen. Lite för varmt för att sitta längre stunder tyvärr, men ändå ska jag försöka mig på en stund nu innan jag ska iväg!

Mer bada i morgon - kan nog då bli någon bild med...
Trevlig kväll! ♥

Löning!

En natt som alla andra har passerat ... Kändes ju lite surt att behöva åka till jobbet då jag hade 33.3 grader på balkongen igår kväll. Men efter en varm cykeltur till jobbet (där de sista 100 metrarna resulterade i ett kraftprov då kollegan kom med bilen bakom och jag frågade 'Hur fort cyklar jag nu?' och trampade på som en galning... '30 km/tim' ... det ska jag klå!) var det skönt att dra på ac´n på max och tömma en av vatten flaskorna. Har fått upp konditionen riktigt bra måste jag få säga, den första och andra veckan var riktigt jobbiga. Men nu går det undan minsann!

Och inatt vart penga-kontot påfyllt igen! Nice! Riktigt jävla nice för att förtydliga lite extra! Skönt när det snart stundar semester! V29-31 Sååå underbart skönt det ska bli! Längtar riktigt mycket! Men kommer sakna kollegorna som jag skrev igår... Många av oss går om varandra, tror ingen har exakt samtidigt. En jag pratade med inatt hade bara 5 pass kvar, va skönt tänkte jag och frågade om vi skulle kunna byta... Visst sa han, för när min semester är slut får jag fortsätta vara hemma... Varslad! Visste inte riktigt vad jag skulle säga då. Fan för den jävla krisen! Den har bara ställt till det för de flesta jag känner! Och så har JAG mitt jobb kvar... Visst är jag glad för det, men när man tänker på alla dem som har jobbat hela sina liv med någonting som de trott de skulle fortsätta med till pensionen, och de bara får gå hem. Jag blir så arg! Mest av allt är jag arg för att det drabbade min egen älskade pappa (pga av ett misstag som jag ser det att de la ner fabriken) det har tagit hårt och det gör så ont i mig! Vad är det då som gör att jag har ett jobb? Är det inte jag som borde gå arbetslös? Visst är jag glad att jag får ha mitt jobb kvar, vill absolut inte gå hemma om dagarna. Men det är orättvist!

Nä, nu får jag avsluta med någonting positivt! *funderar - vad skulle det kunna vara?* Kan ju inte vara alla de myggbett jag fått iallafall... *haha* Jo nu vet jag... La ett bud på Tradera... och förlorade. Hittade en likadan auktion och slog till på 'fast pris'. Vart tom. 250 kr billigare än den jag la bud på! Paketet skickas idag torsdag, hoppas jag får det imorgon! Då ska jag berätta vad det är och kanske kan lägga upp en bild om det inte ser allt för djävligt ut!


Sov gott! ♥

Segt!

Har inte haft ork att blogga, har inte vetat vad det är jag ska skriva om...

Det underbara sommar vädret är här! Sol sol sol och värme!! Skulle vilja iväg och bada, men vännerna jobbar, gumman sitter på en mc på väg mot Vadstena. 'Killen' är på bio... BIO?? Va fan, va ute människa! Min em innan jobbet blir att slänga mig på gräsmattan med vatten sprutan... SOL!

Och nu har nedräkningen till semestern börjat på allvar och det känns riktigt bra. Ännu bättre vart det när jag fick lönebeskedet! Wow... Jag ska unna mig en massa roliga och sköna saker! Det tråkiga dock med semestrar är att alla har den olika tidpunkter... Min bytes kollega började sin i måndags tex. Så nu är det en semester vikarie ist för honom. Visserligen blir det en till ny människa att lära känna och det är ju roligt. När vi bytte igår kväll kom jag att tänka på att det var ju så jag började... Hade 5 veckor som jag skulle köra och det kändes som en evighet, men veckorna rullade på och jag fick vara kvar. Skönt! Kan inte tänka mig att ha ett annat jobb för tillfället, lastbilarna blir ju som mina andra hem liksom, trots att jag inte sover i dem (finns undantag) så är det ju där jag är 9 timmar per dygn... Jag kan bilarna och hör när de är hungriga *haha*

Men nu är jag hungrig och ska väl hitta på någonting att äta, sen sola och avlsuta det hela med att ställa mig i duschen med armarna rakt upp och blunda... Låtsas att jag står i ett vattenfall - Det hade varit nå! ...sen jobba...


Tjipp tjipp...

En trevlig söndag!

Killen vart till att meka kompisarnas bilar och jag ville väl inte bli sittandes och titta på... För mycket spring i benen för det, konstigt nog. Fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag var så stilla igår! Så det vart minigolf med världens bästa vänner, och kvällen avslutades med grillning av korv och färska champinjoner ute i skogen bland knott och lite mera knott. Riktigt gott efter en mini-fasta!
 
Tack T, J och R för en trevlig söndag! Mina tankar och funderingar försvinner för en stund ♥


Nu ska kvällen/natten fortsättas med någon film på tv´n... Go natt!

Ops...

I did it again... Men det var ett tag sedan sist (jag mådde så här) måste jag ju även tillägga!! Vart Midsommarfirande hemma hos C, efter en öl hos T. Vart sill, pärer och nubbe. Grillad fläskfilé, pärer och sallad. Kaffe och jordbubbstårta... Riktigt gott! Kan lätt konstatera att tack vare mina vänner - T, C, R, J och U så mådde jag riktigt bra! Mindre bra har jag mått idag... Vart ju en del dricka igår. Har hela dagen letat efter 'avstängnings-knappen', snurrat som bara den i knoppen. Är väl först nu på kvällen som det har avtagit. SKÖNT! Och det var ju ett under att jag kom hem inatt... Tack J! Vaknade i fosterställning med ett ömt ben, en öm armbåge och ett huvud, tänka sig *haha* Jo, men huvudvärken kan jag inte skylla på asfalten, eller en grävling den här gången! Undra hur fan det såg ut när vi kom farandes... pinsamt!


Ska väl försöka få i mig lite mat... ♥

Midsommarafton´s gryning!

Ja, vad ska man säga om den då? ...förutom regn, regn och åter regn samt en enorm bilkö på e4an - lagom roande på vägen upp!... Men det har börjat klarna upp lite nu, så det är allt lite blått på himlen! Vart en cykeltur hem efter jobbet med P&C... Kom hem iallafall, kändes som om det var det som var huvudsaken. Passerade både det ena och det andra området längs med vägen - OMVÄG! *haha* Home sweet home! ♥


Nä, nu ska jag till och sova... Har en jobbig dag framför mig! ;-)

Regn regn regn...

Någon mer än mig som inte är förvånad! VART FAN ÄR SOMMAREN? Det här är fan inte okey! Men en natt kvar att jobba är ju skönt ialalfall... Sen är det Midsommarafton! Wohoo... Får se vad som händer imorgon. Baby ska och träffa sina syskon och mamma en snabbis. Hade ju planerna på att besöka mina föräldrars vänner, men inga barn 'kommer hem' ... ♥


900 mil kvar till semestern!

CAUTION


Torsdag morgon...

Ligger i soffan och väntar på att klockan ska bli 5.45... Ska ringa och väcka baby då, för han ska iväg och jobba han. Och har då lite svårt för att komma upp i tid, eller rättaresagt - att höra väckarklockan *hihi* Min underbara sötis! ♥


Ska fördriva tiden med lite Facebook och Mafia Wars, sen Zzz...

Beredd!

*haha* NU JÄVLAR! Varit på bolaget med baby och handlat på mig en del... Mums det ska bli! Vad vart det nu då? Jo, 6 st (öl) Bellman med en humlearomatisk doft med ton av honung och smörkola. En Vanlig Vodka med en ren smak med ton av vete och grapefruktskal. Sen vart det även ett vitt vin med halvsöt smak med mild fruktsyra och tydligt inslag av äpple, kanel och vanilj - Varm & kall såklart! Men det jag ska inviga midsommar med är en cider. En Herrljunga +46 Cassis Lime, Söt, fruktig smak med inslag av svarta vinbär, vingummi och lime *haha* Vart ju en del frukt om man säger så! Inte det minsta genomtänkt, det bara vart så! Lovar! Sen kommer det bli lite hjortron och fruktsoda! It¨s Löweee...


Vad ska du dricka?

Nada!

Har inget speciellt att skriva... Men kan väl dela med min utav att natten har gått bra och att jag nu är trött! Har ca.1020 mil kvar att köra till semestern... samt att jag nu ska ta och sova! Go natt!


Man kan sola sig en hel dag/natt i en varm tanke!

BADAT!!!

- Vakna så kan vi dra och bada :)
- Bada? *gäsp*
- Solen skiner :)
- Aha...

Sammanbiten efter chocken! *haha*

Och så vart det...
Jag har badat ute för första gången i år. Doppade mig tom två gånger så jag skulle vara värre än baby! hihi... Kolla vattnet i bakgrunden, alldeles blått - Kalkbrott, Kaaaallt!!! Brrr... Men ändå skönt!
Sen vart det kaffe och nygräddade wienerbröd hos A-M! Tack! ♥


Snart iväg och jobba!

*haha*

- Går det lätt idag?
- Ja, det är bara frigolit på, har inte växlat en enda gång på vägen ner!
- Öhh... det är automat du kör!

Verkligen klockrent! Lennart är bara för rolig ibland - norrlänning som han är! Och det är så min natt har varit, skratt och dumheter... Men jag fick psykbryt på mobilen strax utanför stan på vägen ner... Det står bara 'ingen nätåtkomst' i displayen. Men märken nu att det är någonting med uppkopplingen på datorn oxå, fått skriva detta inlägg för tredje gången nu... Satans 3! Suck!

Och nu, exakt Nu är det bara tre nätter kvar innan lite extra ledighet, och 1080 (-60?) mil kvar till semestern! Hoppas bara sommaren är på väg nu, men det har spruckit upp riktigt fint under natten. Hoppas mamma har rätt. Vore alldeles, alldeles underbart som sommaren och värmen kunde komma nu! ♥


Hatar fiskmåsar med ungar utanför sovrumsfönstret! Go natt!

Måndag igen...

Det är ju inte direkt första gången jag säger det... Men attans va tiden går fort! Tänk om det kunde gå lika fort till att bli sommar igen, sol och värme, blå himmel och inte ett grått moln så långt ögonen såg! Pratade med mamma förut, det ska tydligen bli bättre väder nu... *håller tummarna* Inge kul att cykla i regn och blåst till jobbet.

Kort arb.vecka - Skönt! 4 nätter sen midsommar... DÅ VILL JAG HA SOL!
(1140 mil kvar till semestern - 19 nätter!)

Detta regn...

...jag blir galen på det! Men idag, eller... rättare sagt igår vart en liten pyssel dag. Var iväg och sola, handlade ingredienser till en kladdkaka, och så köpte jag hårfärgningsmedel med slingmedel. Så nu sitter jag i soffan mätt på kladdkaka och någon hårfärg jag faktiskt trivs i... Dock vart väl inte slingorna så där jätte bra, får försöka göra någonting åt det. Fick med en bortse för att göra just slingorna, en lite större variant av en mascaraborste. Så den är det bara att spara och köpa mer medel...


Tänk att det redan är Midsommarafton på fredag - Tiden går verkligen fort just nu! ♥

Fortfarande helg!

Söndag... Men det kändes som om det var söndag redan igår kväll då det vart en kväll med god mat och mys i soffan med baby. Brukar ju inte vara hemma en lördagskväll, men igår vart det så! Nice! Idag vet jag inte vad som händer... Baby åkte hem för en liten stund sedan, han kanske ska upp till sthlm och jobba - kommer sakna dig om du åker!!! ♥


Dax att börja planera för Midsommar oxå!

Se den!

Fyra killar åker på svensexa till Las Vegas - Tre av dem vaknar upp i sin raserade lyxsvit med den värsta baksmällan och minnesluckorna någonsin. Men vart är den fjärde - själva brudgummen? Hmm...

Baksmällan

Med två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är...

Kan verkligen rekomendera den!!! En riktigt bra film helt enkelt! Var och såg den med baby förut idag... Oj, va vi skrattade ♥

Helt sjukt!!!

*haha* Har haft världens sjukaste dröm kan jag lätt konstatera! Vart ska jag börja?... Jo, det var om en hoppande kräfta! Han gick omkring i ett terrarium men lite grus och pinnar. När man petade på glaset kom han fram och följde fingret. Han liksom (ja, det var en han) vred lite snett på munnen och gjorde sen värsta hoppet över kanten... *haha* Han följde efter mig över golvet hoppandes, hoppade upp i håret och jag fick panik. Jag viftade och hade mig tills han ramlade ner. Sen hoppade han upp igen! Så fortsatte det tills jag vaknade till lite lätt och jag låg och skrattade för mig själv ... somnade om och den hoppande kräftan hade väl hoppat vidare. För han kom inte tillbaka! Undrar vad den drömmen betyder! Någon som kan tyda?

Gårdags kvällen kan väl sammanfattas med; REGN! Attans vad det regnade. Himlen liksom bara öppnade sig och det vräkte ner. Hem vägen var väl nästan likadan, förutom från Västerås och hem; Uppehåll! Hade ju J´s lastbil ner inatt... Det var ju oxå något av en speciell upplevelse *haha* Röda plyschgardiner med vita fransar, två lampor på väggen bak. Men det som tog priset... Ratten! Så jävla liten mot en 'riktig' lastbilsratt. Där satt en personbilsratt med kula på sidan, fattar inte hur man kan köra med en sån liten ratt. Men tydligen ska det vara bekvämt! Men det tyckte inte  jag. Det slutade ju visserligen med att jag vande mig, men det var ett helvete i början... fick nå fruktansvärt ont i armarna. Visste inte hur jag skulle sitta. Kändes nästan som om det var min första gången jag körde över huvud taget! jag bara skrattade...

Ska fortsätta med ett leende in i duschen nu! Baby kommer strax över... Vi träffas verkligen alldeles för sällan! Rädd nu för att det ska ta slut. Och snart ska han med börja jobba under revisionen.. kommer inte finnas någon tid för oss alls! Men det skulle ju vara min vanliga otur... När jag träffar någon jag verkligen fastnar för är det alltid något skit som händer! Visst kan det vara bra och nyttigt att vara ifrån varandra, så man verkligen kan få sakna. Men det har känts konstigt sista tiden... kan inte sätta fingret på det! RÄDD! Men det löser sig, det gör det aaaalltid!


Ta vara på livet, dagen som gått kommer aldrig igen!!!

Regn, regn och mera regn!

Deprimerande!!! Ingen lust till någonting alls... Och sen cykla till jobbet JIPPIE!!! Blött!!! Nä, bara att hålla tummarna att det kommer att avta detta häringa! Ska fortsätta deppa, ringa 'grannen' om en pizza!! - inge väder för att gå till affären iallafall! ♥

Fredag morgon!

Med fågelkvitter utanför balkongdörren och röda kinder liggandes i soffan har jag lagt ännu en natt bakom mig. En till och sen är det helg! Skönt att veta att det enda jag ska göra idag innan jobbet är att gå till affären och handla och kanske ta en sväng genom solariet. Inge stressande som det var igår. Utbildning kl 16.00 - 18.15, hemma 18.30 och bytte om. Cyklade som en tok till parkeringen och var där 18.55. 19.15 rullade jag från terminalen upp mot Tönnebro men allt som har med handdatorer att göra i huvudet. En bra utbildning, men inget jag direkt kommer att ha användning för... men det är ju alltid bra att kunna! Bekräfta ordrar, scanna in gods, hur man ändrar ordrar, rapporterar skador, etc etc.. Men att det skulle ta sån tid! Men nu kan jag det som sagt och får väl ha en kurs med S-vall kollegan så han med vet vad man ska göra om man nu skulle vara tvungen till att använda den.

Köpte en ny t-shirt uppe på macken i Tönnebro i onsdags kväll... 99kr.
Kom på när jag klev in på terminalen nu på morgonen att jag nog skulle hålla för trycket när jag gick förbi en viss person där. Så upp med sedlarna för bröstet och smög förbi... Och det första en annan arbetare säger när han får se trycket är "Det skulle vara en grävling där ist!" Ååå... De är ju bara för roliga!!! Men det är ju roligt att man är 'någon' iallafall, Fast inte så roligt att vara känd som den som 'cyklade på grävlingen'... men men... Ont gjorde det iallafall! Inget jag vill göra igen, och om så skulle vara fallet så lovar jag att jag inte kommer komma så bra undan som jag gjorde i höstas. Inte ett enda skrapmärke fick jag. Men ömma revben? JA! Och några blåmärken av ... hur ska jag säga ... 'någon' som 'höll i' och dämpade fallet kanske?! Vill så gärna tro det iallafall!

Nu ska jag ta och sova! Men det är helt sjukt... känner sånt sug efter 'salta skruvar'. Skulle kunna trycka i mig en hel påse rakt av... Hmm?! Men får se om jag drömmer om dem ist - nyttigare så om inte annat! Go natt! ♥


Hoppas på sol snart!!!

Trasig apparat!

Det har varit en lugn, skön och harmoniska natt på jobbet! Vet inte vad jag har för känsla i kroppen... För kvällen och natten har bestått av regn och dimma! Men det har knappt stört mig någonting... Däremot (så blir det alltid när allt annat fungerat bra) så fick jag inte loss släpet från bilen vid terminalen, så jag fick vänta tills de lossat stycket och dra med mig släpet därifrån och upp på parkeringen. Själva 'apparaten' - ihop/isär-kopplings anordningen (glömt va fan det heter) ville inge fungera! Stod där i duggregnet och försökte hitta felet, men lyckades inte... (nu när jag vet att det är chafförer som läser...) liksom inget lufttryck i 'grejerna' - en slang trasig? Men daglotsen får ta det under dagen, vågade mig inte på det själv, nog för att jag säkert hade kunnat om jag vetat vad jag skulle göra. Men när inte M på terminalen som är en gammal chafför visste så... Ja, vad göra?!

Sen blev det en cykeltur hem till värmen, vart till att byta kläder på en gång iallafall. Blöt som sjutton! Brrr... Har börjat återfå värmen och ska snart gå och släcka lampan. Ska ju på utbildning idag, roligt! Så jag får väl ta och säga go natt nu... 'Go natt'! ♥


Somna till regnet - Me like!

- Uppehåll -

Men det kommer ändå bli bussen till jobbet idag. Fick skjut hem i morse då det regnade, så cykeln står kvar på parkeringen. Men nu har jag ätit och skickat över tidkorten på mailen. Vad jag åt? Findus Kycklingpanna med kyckling (såklart, fina bitar), pasta, broccoli i sweet chilisås... sen var det lite morötter, annanas och paprika i. Kryddade lite extra chili på - Super gott!

Nu; kaffe och sen packa iordning ryggsäcken för ännu en natt!
'STORT LEENDE!'

Att jag inte vaknade!

Har legat och snurrat i sängen ett tag... Ville bara inte gå upp! Varmt under täcket och grått utanför fönstret *suck* Bestämde mig iallafall för att gå upp och kommer in i badrummet... Va sjutton!!! Förstod först inte vad som hade hänt, alla shampoo, balsam och dusch kräms flaskor låg på golvet... Aaaa... fästet till stången där hyllorna sitter hade gått sönder. Men va det måste ha låtit! Så tungt sover jag! Men imorgon måste jag försöka komma upp lite tidigare, ska ju på utbildning genom jobbet kl 16. Vill ju ha lite vaken tid här hemma innan.

Apropå jobbet och sen mitt inlägg nedanför... Man ska inte förvänta sig att alla andra är som en själv i trafiken och underlättar omkörningar för de som vill om! Ska sluta vara så snäll och hjälpsam! Hade hunnit om, om inte idioten hade gasat på sista biten!


Sköt dig själv och skit i andra! ♥

Natt!

Ja, det är precis vad det har varit... Nu är det bara en regnig morgon! En regnig morgon med kvarvarande ilska efter nattens händelse. Skulle köra om en lastbil på e4an (1+2  filigt) ner mot Gävle - gör som vanligt... blinkar och kör ut i vänster körfält. Gasar och gasar, men det börjar lastbilen jag ska om också göra efter en stund... Han släpper inte av en milimeter trots att han har skyldighet att göra det. Körfälten börjar strax gå ihop, tror att han i sista sekunden ska sätta foten på bromsen... NÄ! Det han gör är att blinkar åt vänster. Öhh... BROMSA ISTÄLLET!!! Men inte. Det fick Jag göra. Om det inte hade varit för att det hade varit möte hade jag bara fortsatt... men kände att jag inte ville sluta mitt liv så där! Hade varit hans fel och jag hoppas att han hade lärt sig någonting. Man beter sig inte så där! Men jag är glad över att vara hemma igen! ... trots regnet!!!

Så nu ska jag passa på att lägga mig... försöka slappna av.
Älskar att somna till regnet smattrande mot fönsterkarmen!  Go natt! ♥

Fullt upp!

Vaknade av ett sms vid halv tolv... Utbildning på torsdag om de nya hand datorerna i lastbilarna, och jag som trodde att jag skulle få slippa det! Men icke!! Aja, blir någon timme övertid allafall. Sen somnade jag om, vaknade, somnade om och vaknade vid halv två. Upp och fixa, iväg och lämnade tillbaka de kläder som var förstora från ellos, handlade mat... Sprang på en kollega från jobbet, oj vilken natt han hade haft. Kört på två älgar med 10 minuters mellanrum - det är skill! Pumpade däcken på cykeln. Sen vart det en sväng till solariet... så oerhört skönt! Hem, diskade, laga mat, åt och nu sitter jag här och varvar ner och skriver på Facebook och i bloggen innan jag ska iväg och jobba!

Vill tacka C igen för i lördags, så oerhört trevligt. Vart ju att kolla fotboll (fiasko) och sen Singstar - attans va duktig jag var, klassade ut alla... Eller? Nja, inte riktigt! Greppade nog aldrig mikrofonen ens... men det gjorde väl inte J heller? *haha* Men C och R var ena riktiga hejare på det där! Sen vart det ju Harry´s - alltid lika roligt! Men kan inte släppa kvällen helt...!


Trevlig kväll på er!

Tisdag morgon!

Ja, tänka sig... Jag kom hem inatt oxå! Vilken tur! Och regnet slapp jag då jag skulle cykla hem. Vägbanorna var dock väldigt blöta, men jag klarade mig som sagt!

På vägen upp i går kväll började jag lyssna på en talbok av Doris Lessing. Hennes roman Det femte barnet, som kom ut 1992, och är en skakande skildring av en familjs sönderfall efter det femte barnets födelse. Ben, som han fick heta, var våldsam, okontrollerad och omöjlig att nå för alla utom mamman, som ständigt oroade sig för hur livet skulle gestalta sig för honom. I början av 2000 skrev Doris Lessing en bok om hur det gick för Ben - en artonåring som saknar förmåga att förstå och tolka omvärlden. Några goda människor förbarmar sig över honom, men de flesta utnyttjar honom och han lockas med till Rivieran, Brasilien och till Paraguay, där han i bergen till sist upptäcker vem han egentligen är. Skildringen av Ben, hans stora ensamhet och oförmåga att leva i vår moderna värld är en djupt gripande läsning. Och det är alltså den andra boken jag nu har börjat lyssna på... Ben, ute i världen. Berättelsen grep tag i mig på en gång! Hade gärna velat hört dem i rätt ordning, men första boken fanns inte att låna på Tönnebro´s Arbetsplats bibliotek. Så på vägen upp vart det att lyssna på tre av de sex skivorna. Inga på hem vägen då cd-spelaren är trasig i gammelbilen. Får vänta ända tills ner färden i morgon (inatt) då jag kan följa Ben´s fortsatta resa.

Men nu ska jag strax ta och sova... ska bara...

                                         
           Mina favorit ställen; solnedgång vid Dalälven och en spegelblank Tönnebrosjö
                                         eller, nja... skulle ju helst vilja vara hos Baby!


Såå... Nu ska jag sova! Go natt! ♥

Tvättdag!

Tvätt, tvätt och tvätt... Och nu iväg och jobba snart! Trevlig kväll! ♥


På skit humör... *suck*

Söndags kväll...

Tomt igen... Baby kom över förut med Steffo (en kompis hund, då kompisen är på tjej besök) Vilket yrväder alltså. Inte  lugnt en enda stund. Bara en massa bus och slickande i ansikte, öron och på halsen... Hunden däremot var väldigt lugn *haha* skämt och sido...

Vi tog en promenad på kvällskvisten; mötte några hundar och jag var väl inte förvånad över att han drog så, men att han var så tyst! På vägen hem var det min tur att hålla i kopplet, det gick jätte bra... Baby är så duktig, gick fot flera gånger! *smile*

JAG VILL HA EN HUND!!! Men tyvärr så går det inte, får ju inte ha någon hund i lastbilen iom att vi är flera som delar på dem. Synd! ♥


Nu ska jag äta choklad - Marabou´s Premium LEMON & GINGER
och se om det är någonting bra på tv...

Söndag!

Shopping, öl letning, öl 'hittning', däckletning, cykeltur, singstar, öl, krogen, mys, Medeltids marknad och en nyss avslutad cykeltur... Min helg helt enkelt! Det har hunnits med en hel del måste jag säga. Skönt! Nu är det bara baby som fattas och en bra film... Kvällsmat - pizza, efterrätt - smågodis och 'ostbollar'... Mums!! Om jag nu orkar ta mig ut igen vill säga! Men det visar sig... Mådde riktigt bra när jag vaknade, men nu satte jag mig i soffan och bara vart sittandes *haha* Aja, får kolla Mafia Wars om  jag fått någon energi! ♥


Borde städa!!! Bläää...

Nationaldagen!

Hamnade inte i Nora... H hade redan åkt när jag kom ner till Örebro. Hade väl nästan kunnat räknat ut det tyvärr... Kom lite sent ifrån Tönnebro, och hade 30 ton med papper på bil och släp så det gick lite tyngre inatt än vanligt! Men det är tur att man har en sådan händig pappa som ordnat banan på Kulstigen så bra att man kan klara den själv, var lite värre förut då man fick springa över ån på stockar... Men det vart väl årets första dopp där några gånger! Söta pappa!
Pappa ringde ikväll när jag var på väg upp och berättade att de inte hade fått något kräftfiske i Norasjön... Synd! Men då får de komma in till storstan ist och fiska med mig! Så fiska kommer det bli i vilket fall som helst. Tack gumman för att du lämnade in en lott åt mig! Tror hela familjen kommer tacka dig! Sen fick jag prata med mamma... Hon berättade att ett av hennes gamla dagbarn; jämngammal med syrran hade dött. Han är ingen man har haft kontakt med eller så sedan dess vi var små, men ändå så rös jag till och satt mestadels av natten och tänkte på den tiden då det var en massa barn hemma om dagarna. Han vart bara 27 år, och en annan som tror att man är odödlig! Han dog inte i någon olycka utan av någon sjukdom... R.I.P *ryser* Man ska ta till vara på den tiden man har på jorden och göra det bästa av det! Tror jag ska ta och tänka om lite... Att det behövs någonting sånt för att man ska vakna till!? Man ska leva i nuet och leva varje dag som om det vore den sista ... eller kanske inte, men nästan! Känns dumt nu och gå och lägga sig, men när jag vaknar ska jag ringa baby... Åka och kolla om tunikan finns kvar på Indiska och se om bolaget har öppet. Men först ska det 'Maffas' lite. Go natt & Grattis Sverige! ♥


Update: BOLAGET STÄNGT!

Då var det fredag igen då!

Alltså... Veckorna går grymt fort när man tänker efter! Redan fredag, men i måndags kändes det som en evighet hit! Men nu är den här! Sista jobb natten för veckan, sista jobb natten innan Nationaldagen. Hoppas det blir sol i morgon!

Och när det är Nationaldagen är det den obligatoriska Kulstigen i Hammarby. Det än min och pappa´s skytte klubb som anordnar den; en slinga i skogen med stationer (djur på pappskivor) som man ska skjuta på och få poäng. Riktigt roligt faktiskt! Förra året var jag inte med då jag hade jobbat hela natten innan, men har för mig att syrran ställde upp ist för mig för kulstigen börjar tidigt. Och i morgon vet jag inte riktigt än om jag kommer att kunna vara med. Beror på när jag är färdig på jobbet... Planerar att åka med en kollega till Nora, skulle ju passa perfekt om vi vart klara samtidigt! Sova någon timme och sen iväg ut i skogen. Om det inte blir så, ja då ska jag sova tills jag vaknar! Iväg och rösta, eller så blir det på söndag. Skulle sen få skjuts av baby ut till Marieberg igen och köpa den tunikan jag spanat in på Indiska. Så fin! - vill verkligen ha, stl medium tom. Snyggt att ha till mina leggins-jeans och stövlar imorgon kväll då det troligtvis blir Singstar och någon öl... Rättelse: Några öl! Och det gjorde mig påmind att jag måste till bolaget!

Nu ska jag komma på vad jag ska äta idag, kände lite sug efter pizza... Men tror nog jag spar det tills på söndag ist! ♥


Nu fyller någon av mina grannar år... 'Hurra hurra hurra hurra...' Grattis!

Polly!

Hur många Polly finns det i en påse? Jag vet, jag vet... Någon som vet? Ja, jag... jag vet! Någon? Jaaa... Nä hä! (har man tråkigt så har man)

På vägen upp ikväll regnade det så gott som hela tiden, fy va jobbigt! Likaså på hem vägen... Riktigt tröttsamt för ögon att se den där vindrutetorkaren fara fram och tillbaka hela tiden - nästan sövande. Kollegan sa Men blunda då... Öhh... Hade jag ju kunnat gjort, men tror nog att chefen hade haft lite invändningar om det!

Som tur var var det uppehåll när jag skulle cykla hem. Och så envis som jag är så har ju sommar byxorna åkt på, ja... det är ju sommar nu! Så tre kvarts arbetsbyxor, linne och tröja, mössa och vantar - Snyggt värre! Någonting annat som måste ha sett snyggt ut inatt var då jag stannade efter vägen och tog kort på gammelbilens mätarställning; 117000 mil visa den, var ju bara tvungen att föreviga... men bilden vart inge bra så den lägger jag inte ut. Men nu två nätter på raken så har jag fotat mätarställningen, undra om jag är den enda som gör det? *haha* Men va fan, jag är ju lite speciell! Så speciell att jag nu ska gå och lägga mig TIDIGT för en gångs skull, har lite att hinna med när jag vaknar och innan jag ska iväg och jobba igen! Nationaldagen i morgon ju. Go natt! ♥


72!

Betalt!


Två år!

Helt fucking jävla sjukt! Ja, det är väl ingen som missat vad det är jag menar... Det var ju endast meningen som ett 'sommar vik' på 5 veckor. Jätte roligt att få komma ut själv på vägen och se vad man lärt sig på skolan. Och kan väl säga nu i efterhand att - visst jag lärde mig en massa på skolan, men det som sen kommer när man väl börjar jobba är någonting helt annat!

Men första svängen jag gjorde... Oj oj oj... Skulle egentligen ha åkt med en sväng först, men det vart att jag fick hoppa in tidigare än bestämt. Visst, jag visste ju vart jag skulle 'Tönnebro' - sväng av i Västerås mot Gävle, sen i Gävle ut på e4án mot Sundsvall. Sen ligger Tönnebro på höger sida... Enkelt! E18 var ju inga problem, svängde av i Västerås, genom Sala, förbi Heby, sen kom min värsta mardröm... Hade jag kört fel nu? Det var så fruktansvärt smalt! Rakt in i skogen... Var nästan gråtfärdig när jag hittade en p-ficka som  jag stannade på, hoppade ur bilen och funderade på att ringa chefen och säga att 'jag vet inte vart jag är' ... Men efter en stund började det swicha förbi lite lastbilar, tanken att ringa chefen och verka helt dum viftade jag bort och fortsatte. Till min lycka vart vägen bredare efter ett tag, det var ju så här det skulle vara... rullade vidare... Passerade Dalälven och snart vart det smalt igen! Jaha, bara att bita ihop och fortsätta...

Minns inte om det var någon som ringde under kvällen, minns inte heller om jag ens vågade släppa ratten för att hålla i telefonen. Tillslut var jag i Gävle och ute på e4án och påväg upp mot Sundsvall... Passerade Hagsta och hade gärna velat stanna där. Sen kom det skyltar om Tönnebro - gissa om jag var lycklig!!! Framme!!! KAFFE!!! *haha* Träffade Lennart, bytte bil... Minns inte vad vi pratade om, typ säkert det vanliga om hur det hade gått  och så. Sen skulle jag ju ner SAMMA VÄG!!! Men hem kom jag och somnade med tårar på kinderna, dock grymt nöjd! Bara 24 svängar kvar!

Sitter nu fortfarande efter 2 år och kuskar samma väg, konstigt nog är den vägen jag tycker bäst om den allra smalaste... Men inte på vintern!!! Fast jag kör hellre den vägen än att åka över Uppsala då jag nu tycker mig känna vägen ganska så bra. Två vintrar har det blivit och några släpp med ekipagen också. Men det är en kick att köra på vintern, dock vill man inte vara där just då. En konstig känsla att förklara! Men nu är det äntligen sommar och kan ju inte sticka under stolen med att den här årstiden är riktigt skön att köra! Ljumna kvällar och ljusa nätter... och alla glada, trevliga och lättsamma chafförer får en att vilja iväg natt efter natt efter natt!... Inte så konstigt att det blivit 28200 mil!
mina 2 år på Larsson´s

Riktigt lägligt!

...men det kommer jag till snart! Eller va fan, jag har ingenting annat att skriva... Har ju suttit och räknat på hur många mil jag har kört under mina två år på Larsson´s. Det har ju blivit några stycken om man säger så! 300 mil i veckan har resulterat i runda slängar 28200 mil, alltså ungefär 7 varv runt jorden! Det är inte lite det! Och inatt slog km ställningen i ny bilen över till 28000 mil... Hann precis ta en bild, hade sån fruktansvärd kolla till en början... Men glömde sen helt av det... Tittade till och då var ställningen på 279999,5 - Oj oj oj... SKYNDA!!! Men jag hann! Nöjd! Har ju haft den sen den var ny så det var roligt att våra 'ställningar' nästan är desamma *haha*
Vart en fika i Västerås på nervägen, det måste ju bli lika mellan gubbarna. Förra veckan stannade jag ju i Sala, vill ju inte att de ska bli långsura heller! För någonting sånt orkar jag inte med *smile* Men det är roligt att träffa dem, hinner ju nästan glömma bort hur de ser ut annars... för det blir ju inte allt för ofta. Vi alla vill ju komma hem, någongång! Men nu ska jag ta och sova... Sitter och funderar på om det är någonting jag ska göra under dagen... Har en sån känsla, rädd att  jag har glömt bort någonting! Hmm... Aja... Får väl hoppas att någon ringer och väcker mig i tid i sådana fall! Go natt!


(300*47*2=28200/~4000=7,05)

Oooonsdag!

Blåst och regn! Tur att det var uppehåll när man satte sig på cykeln iallafall. Tandläkaren (ska tillbaka den1 juni och laga min vä. framtand och fixa till den högra) sen vart det kaffe hos gumman i nya lägenheten och mat handling... Det är väl det jag har hunnit med idag. Om en timma är det bara att göra sig klar för jobbet och trampa iväg igen... ♥

Två år i morgon, helt OTROLIGT!!! ca 7 varv...
- hoppas på sällskap av baby!

Oj oj OJ...

Vart ska jag börja? Vart ju inget bloggande innan jag drog till jobbet, var ut till Marieberg med baby en sväng. Köpte en ny parfym, Yves Saint Lauren´s 'elle'. Den luktar OERHÖRT gott! Bra va!? Den doftar pion, röda bär och patchouli. Mmm... Me like! Efter det vart det att äta lite, och efter det iväg till jobbet. Rullade på bra på vägen upp, lika så på vägen hem. Hjälpte en chafför med att spänna fast en sidodörr på släpet i Tönnebro, vars låsning hade gått sönder (eller,  jag bidrog med en stege) Små pratade sen med min kollega som kom med bilen från Sundsvall... 'Det ligger en present från chefen i bilen' ... 'Sen har vi även fått en hand-dator att ha i bilen...' Det som är bra med den är att jag inte behöver lära mig den! Men det kommer jag säkert att göra ändå... Så mycket knappar, måste ju bara prova lite! Jo, presenten... En presentpåse med 3 st nya t-shirtar med åkeriets logga på ena ärmen och ett nyckelband, också där fanns loggan med.
Nu när jag kom hem så låg det ett brev innanför dörren! Anade vad det var när jag såg att det var från 'Kommunledningskontoret' (är nog det längsta ordet i den här bloggen) Låter bilden tala för sig själv! Go natt! ♥

Kommer sova gott... :-) Just ja, tandläkaren när jag vaknar... Måste nog ta och ställa klocka!Tisdags morgon!

Alldeles ljummet ute och fåglarna kvittrar för fullt, dock är himlen mindre fin... Stora gråa moln... Är det dax nu igen? Trodde nog att vi skulle få ha det fint lite längre, men man kan väl inte få allt på en gång! Det fina vädret ska tydligen komma tillbaka till helgen och det ser jag fram emot!
När jag kom ner till terminalen hade kollegan i Göteborgs-bilen sin syster med sig upp. Inte sett henne sedan gymnasiet... Så det var jätte roligt att träffa henne igen! Pratade lite om vad vi gjorde nu och lite om de andra fd klasskamraterna, roligt!

Men nu är jag trött... mina ögon svider lite smått och jag ska ta och lägga huvudet på kudden och fantisera mig bort några km... Go natt! ♥


04.54 Nu regnar det ute!

Måndag!

Sol, sol och ännu mera sol! Hade fått ett medelande av baby när jag vaknade... 'ska vi åka och bada?´ Ååå... va skönt, men det vart tyvärr inget av det. Han var tvungen att stanna hemma och vänta på en kompis som skulle komma förbi med nya däck till bilen... Inge bra och köra på dem som sitter på nu !! Så för min del vart det att gå ut på gräsmattan och lägga mig, underbart skönt! Sen in och laga mat, äta på balkongen... Sitter nu och förbereder mig mentalt för att jobba ikväll och inatt... Men det ska bli roligt! Det är ju så här det ska vara när man jobbar! Visst, hade det väl varit skönt att stanna hemma, vänta på att de nya däcken ska komma på och sen åka och bada... Men det kan kanske bli i morgon ist, sen finns det ju fler dagar än så faktiskt!

Men nu ska jag ta några minuter på balkongen innan jag ska sätta mig på cykeln och trampa iväg! Trevlig kväll!


Nora

Morsdag - SOL, fika med kaffe och jordgubbstårta, grillat med potatis sallad, rabarberpaj med vaniljsås... MÄTT! Men oj va gott det var. Sen vart det ju att försöka få ner tomtarna. Hade lite svårt att komma på vad mamma skulle få i Morsdags present, så det vart ett 'Tomte-bowlings-set' från Lagerhaus. Roligt!

Måste bara skriva vad systersonen sa om mig och sin mamma... "Ni ser inte ut som systrar, Therese ser ut att komma från en rik familj..." *haha* Han är ju bara för söt! "Hon har ju så mycket ringar" ...

Men nu ska jag ta och zappa lite på tv´n och se om jag hittar någonting sevärt! Go natt!RSS 2.0