Pingst!

Mycket god mat tillagad av Rickard, öl, vin, kaffe, efterrätt & gott sällskap hemma hos Cissi :-D Vilken trevlig kväll!! Varit en dag med besök på svampen med baby, spelat minigolf med underbara vänner - kom trea av fem möjliga. Nöjd! Men nu ska det bli lite likör till kaffet... Underbara människor (måste sägas igen) dock är farbror liiite trött... Som vanligt *hihi* Morsdag i morgon! Hem och grilla lite... Trevligt! Go kväll! /Tessattack med vänner säger *skål* & 'till'

Vart sent...

Shit va ljust det var redan vid halv 3 inatt... Vart en kaffe i Sala, så det vart sent ner till terminalen. Men ändå hann jag dit innan ankomsttiden (som vanligt) Roligt att ibland stanna efter vägen och ta en kaffe med dem man bara annars sitter och pratar i telefon med. Och den chaffören jag träffade inatt har jag träffat tidigare >träffar inga främlingar längs vägen< Och när jag cyklade hem fick jag solen i ögonen, en underbar känsla!!! ...Go natt!


Puss baby! Längtar...

Höll på att bli dyrt!

Satt och betalade räkningarna, elräkningen var på 1300... Usch!! Och jag som ska till tandläkaren nästa vecka!! Sen hittade jag en till elräkning på 300... Hmm... Kollade adressen på den första fakturan - GRANNENS!!! Phu... Vi heter ju samma T. E******* så det är ju lätt för brevbäraren att det blir fel. Men nu ska jag försöka komma ihåg att vara lite noggrannare när jag lägger MINA räkningar i mappen innan de betalas!

Regnar ute idag... dock inte så mycket. Hoppas det slutar helt innan jag ska iväg om en timme. Ska ha en passagerare med mig upp idag. Han ringde igår när vi stod i Tönne, hade åkt ner till sin syster förra vecka och ska nu hem igen... Det är ju riktigt smart att ringa runt och höra vart lastbilarna ska. Men nu är ju han själv chafför så han hade ju koll ändå! Har en tanke att man kanske skulle kunna få honom till att köra upp så kan jag få sitta brevid! Wohooo... *haha*


I morgon få jag träffa baby igen! Längtar som fan!

Snöstorm, isbjörnar & pingviner...

Nja, inte riktigt kanske... MEN STORM!!! Fy fan för att cykla till jobbet igår kväll. Motvind dessutom... och sidovindar. Höll på att blåsa av vägen ett x antal ggr. USCH! Men det var nästan skrattretande när man inte kom någonstans när man trampade som en idiot. Annars då... Kan väl säga att mitt förflutna fortsätter att förföljer mig. Denna tystnad kan gör mig galen, jag tål den bara inte! Så är det. Tror alltid det värsta! Det är väl det som har fyllt mitt huvud de senaste dygnet... 'Jaha, nu vill han inte ha mig längre' Och varför skulle det inte kunna vara så?!... Men nu var det inte så och jag är överlycklig, kommer somna med ett leende på läpparna! Vill gärna vakna med ett oxå, hoppas baby kommer och väcker mig! Så nu ska jag krypa ner under täcket... och skynda mig somna - Go natt! ♥



- ingen rubrik -

Ja... ännu en natt avklarad. Funderar på om jag ska börja nedräkningen till semestern. Skulle ju vara nå, men då är frågan... Ska jag räkna antal nätter eller mil? Usch, mil antalet vill jag inte ens tänka på! Får nog börja räkna dem när det är lite närmare. Förra året när jag räknade hur många mil jag hade kvar var det ca 5 000... Men när man kör 300 mil i veckan rullar det ju på ganska så fort! (Och nu är det ju mindre än så, var ju tvungen att räkna efter) Har inte så mycket annat att skriva känner jag... Så det blir ett Go natt, och inget mer... ♥



Besviken!

Men ändå glad liksom! Beställde ju kläder förra veckan... Det som får stanna kvar hemma är jeansjackan och strandklänningen, och det som åker tillbaka är ett par jeans och tre halterneck klänningar som allt var för stort! Visst hade det varit roligt om det hade passat, men nu ser jag att det är på väg åt rätt håll (igen)! Fy Fan va SKÖNT!!! Innan jag hämtade paketet vart det att inviga medlemskortet på Meddo... Solariet bara några kvarter bort. Nice! - Måste jag göra om, får ju rabatt!! Sen vart det att handla lite mat... ink. de drycker jag hade tänkt köpa, så en av dem får följa med ikväll på jobbet. Få se om det är någonting att ha! ♥


Två timmar till jobb... Ska såklart cykla dit! :-)

Lugn natt!

Som sagt, en lugn natt efter en veckas sjukdom. Men visst känns det att man varit sjuk och framförallt att man inte kört på ett tag... Oj, va ovant det var! Men reflexerna finns kvar, fick nita för ett rådjur på e18 i västerås. Det var riktigt nära! Det sägs att man inte ska bromsa men man gör det ändå automatiskt. Ville inte vara en mördare inatt! Och ville absolut inte lägga tid på en tvätt. Så att bromsa var mitt beslut och rådjuret klarade sig med en hårsmån!

Där emot så en lastbilen jag hade framför mig på ner vägen, den chaffören måste ha varit riktigt trött! Oj va han vinglade. Men jag la mig bakom och hade lite koll, för man vet ju inte... han kan ju ha varit onykter. Men när han väl körde 'vaken' så körde han rakt och fint! Otäckt sånt där... Vill ju inte se att någon åker av. Men så fort han vinglade knöt det sig i magen, och köra om vågade jag inte... Hur ska man bete sig i en sån situation? Är ju ganska hjälplös. Kan ju åka upp brevid och tuta på honom, men då kanske man riskerar sitt eget liv. Lägga sig framför och bromsa ner honom... Jo, men det hade inte förvånat mig då om han bara hade kört om mig. Vi åkte förbi rastplatser som han hade kunnat stannat på... men Icke! Och visst, om han varit en Örebroare så förstår jag ju att man inte vill stanna när man har så nära hem... Men ändå! Att vara så trött så man somnar eller tappar koncentrationen, då är man bara dum i huvudet som inte stannar! *haha* En annan sak... Fick ta tre varv på terminalen för att få släpet rätt. Visste inte alls vad jag höll på med... Kan ha varit att jag skulle backa in i port 13, eller att jag inte backat på en vecka... Vad vet jag!? Men fick in det till slut iallafall. Sen väntade en cykeltur hem - Enormt skönt!!

Sitter nu i soffan och diggar till Rock Klassiker över mobilen...

Janis Joplin - Piece Of My Heart

Men Nu ska jag ta och sova... När jag vaknar blir det en promenad till solariet och sen till ica och handla lite. Tänkte prova de nya dryckerna från... Ja, kan det vara Nutrilette... Ser så grymt goda ut på reklamen! Men nu säger jag Go natt och släcker lampan. Attans va ljust det är ute redan... Tur att jag har relativt tjocka gardiner och att solen inte kommer till sovrummet förrän vid 15 tiden! Go natt! ♥


Ja just det ja. betala räkningarna får jag inte glömma! *suck*

Fit 4 Fight!

Då var det dax igen!! JOBBA!!!!!!!!!! Wohoo... Ska trotsa den hostan jag har kvar och bara köra på. Hoppas den försvinner någonstans efter vägen, för nu är jag trött på den! Trött, trött, TRÖTT!!!

Idag har det tvättats och jag känner mig riktigt duktig! Hade känts ännu bättre om cykeln hade varit hemma, cyklat bort lite tankar! Men den står kvar på jobbet... Får åka med P igen - snällt! Ska strax ner i tvättstugan och hämta upp det sista. Sen slappa lite innan jag ska iväg! Trevlig kväll!


Puss Baby! ♥

En oerhört bra låt! ;-)



Johan Badh & Walle - Tess

Årets sommarplåga? *haha*


Först nu...

...har jag någonting att skriva för dagen, och den är snart slut! Kom just hem från en promenad, riktigt skönt. Trodde jag inte skulle få med mig någon, men det fick jag! Nöjd! Men nästa gång ska jag prova stegräknaren i mobilen... Något jag alltid glömmer bort, eller det är väl så att jag kommer på det när jag inte har så långt kvar hem... och då känns det bara onödigt! Men jag har börjat funderat på en morsdags present... En vecka kvar *funderar* Har hittat en sak, men vet inte om det kommer att bli nå köp. Vad tycker ni?
 

Nja, är väl inte på det fullaste sättet allvarlig nu... Men det var en rolig bild!

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan med ett glas nyponsoppa som jag gjorde förut idag. Och jag kan berätta att rabarberna som jag fick förut gick åt som smör i solsken! Bakade dock ingenting, men oj va gott att bara sitta och gnaga! Tack igen!!! Trevlig kväll!


Håller tummarna för baby att det går bra att jobba i morgon. Älskar dig!

Hemma...

... i min borg *skratt* Kollade lite filmer hos baby och drack the med Oreo till... Mys!! Så har nu varit hemma ett tag, fortsatte film tittandet från tv utbudet. Ätit glass med micro-tinade jordgubbar, hallon och blåbär samt lite cocos spån på topp. En lördagskväll som är väldigt lugn kan man säga! Funderade på ett glas rött förut, men känner inte längre för det. Fick däremot ett tips på hur man vart frisk FORT! 1 del sprit i hett vatten, socker och honung... Undra om det var nå mer? Jo, en the-påse med. Det skulle iallafall göra så man vart frisk. Men vettifan om jag vågar, är ju på väg att bli bra. Dock bara bihålorna som trillskas med mig!


Sugen på att hitta på någonting drastiskt! Får se vad det kan bli... ♥

Slipp, slapp, slupp...

Ska ta en promenad hem till baby nu... Blir en eftermiddag med film och mys! ♥

"När du en gång en tanke tänker, tänk då på dem som aldrig någon tanke tänker. Om du ändå någon tanke tänker. Tänk på vad du tänker så du inte tänker på något som redan är övertänkt!"

Onödan??

Inte vet jag, men nu känner jag mig ganska så dum som bara sitter och väntar. Kan ju lägga mig en timme till och sova. Färden till Vingåker vet jag inte vart den tog vägen... Gick upp kl 9, färdig till kl 10... ringde baby... inget svar! Nu är klockan över 11 och har fortfarande inte hört någonting! Irriterad!! ...och så ringer telefonen... Ihopblandning av bilträffar! *orka* Jaja... lägger mig igen! Känns som jag...  Äsch!!! Hoppas lite sömn framför tv´n kan bota det!



Den tidigaste...

...fredagskvällen på länge som jag går och lägger mig vid 2. Men nu är det läge för det. Ska med baby och hans kompis till Vingåker i morgon kl 10 på bilträff... Skulle egentligen med T o.C upp på stan i morgon och kolla på crusingen, men blir att följa med baby ist! Men det vart en promenad med T o. vovve nu på kvällskvisten, tog Holmen runt... Riktigt skönt! Men nu säger jag go natt! Go natt!



Regnet bara...

...ÖSER ner!!! Har även varit lite blixtar och dunder - Coolt! Men just som jag nu började skriva det så avtog det ganska så snabbt. Kommer väl några droppar fortfarande, men inte som förut. Kanske kan bli en promenad senare om det slutar helt, som det verkade göra precis! *haha* Jaja, men för att vara på den säkra sidan så väntar jag en stund... Ska kolla om det är någonting bra på tv!... ♥



Gästspelat hos lillasyster

Så ta och kolla in hennes blogg oxå! Ny header och ny bakgrung gjord av mig!

Ny header!

Hade tänk att byta namn på bloggen, men det går tydligen inte enligt min lilla forskning... Isf måste man starta upp en helt ny blogg, men det orkar jag inte... Så det vart en ny header ist! Vad tycks? Bättre eller sämre än den förra? ♥

Torsdagens...

...timmar håller snart på att ta slut! Har idag varit med baby och två kompisar till honom i ett garage och pysslat med bla. 6:an... Jätte roligt att få vara med, någonting jag saknat från förr. En Volt mätare sattes in och jag dammade och plockade rent i bilen. Gjorde en avstickare hem till baby för lite mat och på vägen tillbaka såg vi de här...

    
Svenska mästerskapet i ballongflygning genomfördes i Örebro under dagen, luften var full. Dock är det inte mina bilder, utan lånat dem från na.se Har aldrig flugit ballong, men skulle gärna vilja prova! Måste vara riktigt läckert att sitta där uppe. Men en dag så... Wohooo...

Kvällen blir lugn då baby redan åkt hem och lagt sig för kvällen... Säkert åkt på det jag har haft, eller fortfarande har. Det sitter nu i bihålorna, och gör sig påmint Och ömmar fortfarande i öronen... *orka* Få fortsätta med Ipren och spruta Rhinocort Aqua i näsan. Sorry baby!



Folket i min närhet!

De är underbara! Har ju varit hemma några dagar från jobbet nu, och igår kväll ringde gumman och frågade om jag ville följa med till Frimis... Och det gjorde jag ju som synes i inlägget nedan. Ångrar mig inte en sekund! Visst var jag lite lam till en början, men det vart bättre när RYDELL & QUICK började spela... Vilket oerhört dag det vart! Senare var de ut och minglade bland folket. Men nu var det ju inte det jag skulle skriva... Utan folket i min närhet! Gumman; så omtänksam och söt. Ställer alltid upp! Baby som får mitt hjärta att slå extra hårt. Hans mamma som kom med rabarber igår, så jätte snällt. Ska ta och kolla efter ett recept sen som får gommen att vattnas. Syster som är så jätte go, och som jag ser upp till oerhört mycket. Så jätte glad att vi har den kontakten vi har idag... det var annat för några år sedan. Men det är NU som räknas! Mamma och pappa som jag inte vet vad jag skulle göra utan. Pappa fick mig riktigt glad i lördags då han berättade att han går tillbaka till jaktlaget där jag fått vara med i några år. Han gästspelade i ett annat lag ett tag, men beslöt sig för att återvända! Så jag ser verkligen fram emot i höst då älgjakten drar igång. Ska ta ledigt och följa med gubbarna ut! Känner verkligen suget redan nu. Förberedelserna på kvällen innan, spänningen när man sitter i bilen på väg ut i skogen... Den första minuten på plats i passet, bruset på radion... Ååå... Fan va jag längtar *haha* Men först är det en sommar som ska passera... Men har inge speciella planer, baby jobbar ju hela sommaren... Kommer nog vara en del i Nora, kanske åker med någon kollega för att se en annan del av Sverige Så sommaren kommer att bli lugn och skön! ♥

2 Ipren & lite Rhinocort Aqua så får vi
se vad den här dagen har att bjuda på!

Frisk?

Känns så just nu iallafall... *haha* Vilken kväll!!! Tack gumman för att du hade en tanke på mig för att följa med er! Fan vilket drag! Måste ladda över ett klipp... *överlägger med mig själv...* Klippen vart riiiktigt dåliga! Känner ingen större lust med att lägga ut dem, tyvärr! Men jag kan ju säga att RYDELL & QUICK ikväll gjorde ett gig i Örebro på Frimis.. Fy fan vilket drag!


Det var svårt att ta bra bilder... Christer Rydell & Malin Quick 

Så ist för att lägga upp ett klipp ska jag kolla på tv och äta lite tjärlknöl och potatisgratäng!
Go natt!




Älgstek blir Kärlknöl

Mmm... Tillagas nu i ugnen och kommer vara klart om ca 5 timmar. Va gott det ska bli! Men kommer att få ställa klockan på väckning så jag inte glömmer att ta ut den! Vill inte vakna med en kolbit i ugnen, utan den ska förtäras med en god potatisgratäng eller potatissallad enligt mamma. Lite lyx måste man ju få ha!

Har jag gjort ikväll då? Suttit på msn och kollat runt bland div sidor på nätet... Även lagt upp ett nytt klipp på YouTube efter det att jag fick frågan 'Har du inga fler filmer?' Så nu finns det en film till...


Tess på jobbet (dreams come true - hammerfall)
En av mina favorit låtar! då jag är på väg tillbaka till terminalen här i Örebro.


Nu blir det lite tv, sen sova innan jag ska upp och ta ut köttet (Håller tummarna att det ska bli bra! Men var ut och kollade för en stund sedan, det såg fiiint ut!) för att sen få sova några timmar till. Ska med baby ut till hans mamma under dagen... Skönt att komma ut. Har inte lika mycket panik ikväll som jag hade igår vilket är skönt. Har väl insett att jag ska ta det lugnt! Nä, ska försöka mig på att hitta någonting på tv som kanske är någonting att se innan jag somnar... Go natt!




Shopping på nätet...

Hade glömt hur roligt det var! (mamma, blunda nu) 3 enkla halterneck klänningar, en mysig strandklänning, ett par  mörka jeans och en mellan ljus/mörk jeansjacka... och om det inte passar, bara att sända tillbaka! Hur enkelt som helst... Hade tänkt fråga baby oxå om han hade velat ha nå, men han hjälpte någon med en bil idag... Så han vart utan! Stackarn! Men det blir väl någon mer gång under veckan kan jag tänka mig... Finns ju fler sidor! Får se om han hittar någonting då ist.

Nu väntar jag på att pappa ska ringa. Han ska guida mig genom hur man gör en kärlknöl av en älgstek. Vet att jag frågat om det en gång förut, men minns inte riktigt ändå. Bara att det ska vara låg värme i ugnen i flera timmar... Så det kommer bli en sen middag ikväll ♥


UPDATE! 75 grader i 10 timmar :) tack pappa!


Och hur fan tänker han?

Hur i helvete kan han efter vad jag fått höra från honom, smsá till en av mina bästa tjej kompisar och fråga om de ska ta en fika? En fika!? Han är ju för fan bara ute efter en sak! Nä, två... pengar och sex! Dessutom är han förlovad! FÖR FAN FÖR OTROGNA IDIOTER SOM TROR ATT DE KAN KOMME HUR LÅNGT SOM HELST! *kokar av ilska* FY FAN!!!! Otrogna och lögnare borde stenas till döds!!!

Har jag gjort fel nu?

Men va fan, jag mår inge bra... Varför ska jag ha skuldkänslor över att vara hemma? Slö i kroppen, kallsvettig, hostar och snorar... Men som chefen sa när jag ringde 'Om man har feber är det ju lite jobbigt att köra' Jo, absolut... men det är även jobbigt att sitta och köra så långt när man inte mår nå bra! Jag kan vara en karlakarl som spottar mig i händerna och skiter i om jag är dålig! Jag jobbar i vanliga fall om jag har ont i huvudet, eller snorar... Men att sitta och hosta och vara kallsvettig med, nä... jag varken vill eller kommer att orka det! Och som en annan chafför typ sa 'Ingen klappar dig i ryggen och berömmer dig om du sitter och kör om du är dålig' - fast det handlade väl mer om att jobba när man mår dåligt psykiskt, men det passar in lika bra här! Men ändå har jag nu värsta paniken!!! *gråter* Vill inte vara sjuk! Vill verkligen jobba!!! Vad ska jag göra?



Längtar efter att jobba?

Jo, det är ju så... Var bara tvungen att lägga upp ett nytt klipp på YouTube! Har man en arbetsskada så har man! Från förra veckan...


Jag på e18 och 56:an i Västerås till tonerna av Scorpions -  Wind of change

Go natt! ♥

Duktiga jag...

Har varit inne hela dagen! Kollat på tv, bloggat, surfat omkring på div sidor, knaprat Ipren och ätit mat baby hade med sig. Kan tyckas vara en väldigt skön kväll, MEN JAG BLEV GALEN UTAV DET! Fick tipset att jag skulle gå HKA fram och tillbaka... Varmklädd! Och det gjorde jag - duktiga jag! Det var riktigt skönt att komma ut. Men va trafik det är vid den här tiden, många taxisar vart det. Och va skönt det är att de inte hörs in till min lägenhet, annars är det väldigt lyhört här. Knarrande golv, vattenkranar som låter och lite andra ljud som grannarna kan ha för sig... Riktigt skönt att jobba natt på så sätt, då jag sover på dagarna när resten av huset är ute på sina dagliga aktiviteter.
Undra vad de gör om dagarna?!... Har fått många nya grannar senaste halvåret, året. Förut hade man ju koll, men inte nu längre. Kan hälsa på dem i trappen eller på parkeringen, men inget annat. Saknar det par som bodde till höger om mig. Men de skaffade hus i höstas och lämnade mig här. Visst har jag grannen till vänster som jag brukar prata med, men hon är lite äldre och nu mer upptagen med sitt MC-kort... De på bottenvåningen är alla 'nya'. På våningen över mig är det väl en kvar som redan bodde här när jag flyttade in. I sommar har jag bott här i tre år!!! Lite chockad faktiskt... Men jag trivs riktigt bra och kan inte tänka mig flytta härifrån, om det då inte skulle bli till ett radhus eller fristående hus. Va skönt det skulle vara att ha en lite trädgård att påta i. Sätta blommor, rensa ogräs, klippa gräs... Kanske ha lite bustar med bär och ett äppelträd. Tänk hemma gjord äppelkaka, rabarberpaj, färska jordgubbar... *drömmer* Men en dag! DÅ!

Fick frågan av mamma i lördags vad jag önskar mig i 30års present... Oj, ska jag börja tänka på det nu? Hon hade tänkt på en utlandsresa någonstans. Finns många ställen jag skulle vilja åka till... Thailand, Egypten, Rhodos, Kreta, Cypern, Mallorca, Turkiet, Italien, Bulgarien, Rio, Mexico... Så svårt att välja! Själv hade jag väl inte tänkt mig en resa, men varför inte egentligen?! Min tanke hade kanske varit... *tänker* En fin, fin brun manchestersoffa från Chilli, eller en NY Tv... Fan va svårt det är att önska sig saker... När jag fyllde 20 fick jag min säng gavel (för det var väl då?) Men nu är det 30 det gäller... Okey, ska anstränga mig lite. Kaffemaskin? Diskmaskin? Bakmaskin? Ger upp... Men vad det än blir så kommer jag vara tacksam! Jag har allt man kan önska sig... Underbara föräldrar, supersöt underbar syster, en systerson jag avgudar, underbara vänner, en pojkvän som älskar mig, ett jobb som jag trivs med (till och från) Jag har tak över huvudet och jag får vara frisk *haha* Ja, förutom den satans förkylningen nu då! Vad MER kan jag önska mig? Jo, en sak... Men det är mellan baby och mig ♥



Sorry baby!

Kan inte låta bli...

*hihi*

Tråkmåndag!

Regn, snor och huvudvärk... Ringde chefen förut, han skulle höra av sig om han inte fick tag i någon ersättare till natten. Och det har nu gått 3 timmar... Så  jag är hemma inatt! Blir ryggläge i soffan med Ipren och film. Baby skulle ta en sväng förbi Apoteket åt mig, sen skulle jag få låna hans DVD. Fast det kommer säkert vara någonting på tv ikväll, så mina gamla filmer i hyllan får väl vänta ♥



Den där mailen...

Ja, hur ofta kollar jag den? Ibland... Skummar igenom och ser typ 5 likadana rubriker, läser ett och de andra blir liggande. Jag vet att det är dåligt av mig... Men det ni kan komma ihåg är att när jag får ett mail och rubriken är 'Veckans hälsotips' Ja, då måste jag ju bara kolla! Och visst gjorde jag rätt i att göra det... Tack kusin C! Men tro nu inte att jag 'skiter' i andra mail där rubrikerna antyder på kedjebrev och annat, bara humöret som styr!

Veckans hälsotips!

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?

SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större. Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?

SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det ?

SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker?

SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?

SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, dvs fibrer!  


FRÅGA: Är choklad osunt?
 
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor ,  och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa 'feel-good'-maten man kan få!!

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
 SVAR: Rund är en form, så god som någon!


Så nu vet vi det!!!


Söndags kväll igen!

...Att helgen kan gå så fort!! Det säger bara swiiiich... Men har ändå hunnit med en del. Var ju till Nora igår. Och idag när jag vaknade trodde jag knappt att jag skulle kunna ta mig ur sängen. Med sega släpande ben tog jag mig till datorn och kollade babys status på msn. Klassåterträff igår ju... Hade fått ett medelande 'KOM OCH HÅLL I SÄNGEN' Stackarn! Efter några timmar gick jag ner till pizzan och beställde två rullar - kyckling och kebab. Åkte över till baby som låg nerbäddad i soffan när jag öppnade dörren... Vart några filmer på burken och mys i soffan. Fick sen skjuts hem. Oj va det snurrade i huvudet när jag hade tagit mig upp för trapporna... Har inte hört av mig till chefen än om jag ska vara hemma i morgon, men jag vill iväg faktiskt. Var ju inte så länge sedan jag var sjuk ju... Kan inte vara det igen! PANIK!!! Usch... Vill inte *snyft*

Ligger nu och kollar på 'The Guru' på 3an... En hur skön film som helst... men sorglig... ♥



I am back!

Jo... Några timmar i Nora och jag mår lite bättre! Tack baby för att jag fick låna bilen! Vart att besöka syster först tänkte jag med 'stöldgodset' innan jag åkte upp till pappa... Men hon vart inte så chockad över att jag kom, dumma jag som skrev att jag skulle åka. Tog med mig systersonen och åkte upp till pappa... Han vart iallafall överraskad. Sen klev mamma ut på trappen, för det var igår kväll hon jobbade och hade såklart varit ut och läst på bloggen... 'Jag visste att du skulle komma' Skulle inte ha skrivit nå någonstans, man ska vara tyst... Ska komma ihåg det! Vart lite luftgevärsskytte i trädgården och en tavla i vardagsrummet uppsatt. Hindrande av systersonen för att han inte skulle äta upp pappas helgsnacks, men det lyckades inte så bra tyvärr... Men hoppas han fick lite kvar iallafall! Sen tillbaka ner till syster... ESC 2009 på tv´n... och vart matad med popcorn av syster... Snällt! Läste go natt saga med systersonen - riktigt mysigt! Sitter nu hemma, huvudet är tungt samt att näsan och hals svider lite... Säg inte att jag ska bli sjuk nu! Tur att jag gjorde som mamma sa förut då vi var ute och sköt, fast det vart nog försent ändå... 'Sätt på dig en tröja, fast det kanske man inte säger åt en 30åring?' *haha* Vad vet jag? Men mammor vet väl alltid bäst!?

Nu är det Fredag den 13de del 2, och efter det del 3 på tv... (missade del 1) Blir väl att kolla på dem, sen sova... Om jag inte somnar i soffan vill säga ♥



Hem!

Så fort baby har kommit förbi med bilen ska jag åka hem till Nora... Han ska på klass återträff ikväll och jag passar då på att ta en tur till mamma och pappa. Tror visserligen att mamma jobbar i ikväll, men då ska jag hålla pappa sällskap... Hoppas bara han är hemma och inte sitter på sjön, har nämligen inte sagt att jag ska komma! Så det blir en lite surprise! Annars finns det andra att hälsa på... Trevlig lördags kväll på er!



Vänner!

Det finns inge bättre än dessa vänner som får en till att le! Tack, ni gjorde min kväll och natt! Och baby som ringde och fråga några gånger hur det gick... Ni är underbara allihop! Det räcker med så lite för att jag ska känna mig ihågkommen då alla egentligen har fullt upp. Visst, de flesta jag pratade med inatt jobbade ju de med som jag, men enkla orden betyder mer än de överdrivna och de ord som bara låter bra för sägandets skull.

... Det är inget dåligt jobbar jag har som jag känt ett tag... Det är fritt och självständigt - trivs oerhört bra. Men det  jag har suttit och tänkt på inatt är paniken över att jag kanske inte kommer vidare. Att jag blir kvar på S-vall´s körningen. Kommer jag inte få se någon annan del av Sverige eller världen? Visst, det är ju någonting jag måste ta tag i själv om jag vill byta till någonting annat. Ingen kommer ju ordna det åt mig. Men vart ska jag börja? Hur vill jag vidare utveckla mig? Vill jag fortsätta köra lastbil över huvud taget? Nå annat jag kan tänka mig köra? Har tusen tankar/funderingar och de gör mig ju inte klokare precis! Kommer ju sakna det jag har nu om jag slutar, kommer jag få ett lika bra jobb igen? Det är nog det jag är mest rädd för, att jag jämnför för mycket! Kommer säkerligen byta ner mig, då den körningen jag har idag egentligen är kanon. Precis så jag vill ha det... MEN ÄNDÅ!!! Det enda jag vet är att körningen på fredags natten snart tar knäcken på mig, om det inte hade varit för den hade jag kunnat harva på nästan hur länge som helst... I stort sätt varje fredags kväll/natt i två år jag jag jobbat... Hur länge till ska jag orka?

Oj vilken klago-blogg det har blivit, men om ni ska läsa så får ni stå ut! Hoppas att det vänder snart på ett eller annat sätt. Det jag nog borde göra, eller det jag SKA göra är att ringa chefen och berätta hur jag känner, kanske går att ordna på något mirakulöst sätt. Vill inte gå i väggen! V.V - Vägra Väggen!!!

Blir en 'tidig' natt nu... Go natt!



Vårdepression?

KAN DET VARA DET JAG HAR??? - Hormonerna kan ge vårdepression!!! Det efterlängtade vårljuset sätter i gång en välgörande hormondusch. Men hormonsvängningarna kan också ha en baksida: vårdepression.

Kroppen klarar inte alltid av omställningen när ljuset kommer. Man blir trött. Man kan få sömnproblem, oro och ångest. I svåra fall även självmordstankar. Upp till fem procent av svenskarna drabbas varje år av svår vårdepression. Lättare depression går oftast över av sig själv när vi vant oss vid ljuset.


Så kan du motverka vårdepression:

fy Motionera. Träning gör att kroppens endorfiner frigörs. (har börjar cykla till jobbet)

fy Sov ordentligt. Enligt sömnforskare ska vi helst somna mellan kl 22 och 24 för att utnyttja dygnsrytmen. (Öhh... mellan kl 22 och 24, kan ju bli lite svårt!!)

fy Ät varierat och nyttigt. Banan, valnötter, avokado, plommon och pekannötter höjer halten av det viktiga ämnet serotonin. Ät mera av vitaminerna B12, B1 och B6. B1 och B12 finns i kött, lever och ägg. B6 finns i bl a banan, potatis och bröd. Drick vatten. (får bättre på intaget av serotorin!)

fy Naturläkemedel. Medel med Johannesört innehåller ämnet hypericin som är milt stämningshöjande. Extrakt från vänderot, citronmeliss, humle och ljung anses milt lugnande. (börja med rosenrot igen!)

fy Ljusterapi. Åk på en solsemester eller skaffa en ljusterapilampa som sätter igång hormonerna. (solarie!?! ...och bra att jobba på natten!)
från Aftonbladet 2003-05-05

Ja... Någonting är det iallafall som får mig att må som jag gör just nu! Har ingen lust till någonting, drar in mig själv i mitt skal och bara väntar på att dagarna ska gå liksom. Den enda jag vill umgås med är baby, så skönt att bara få vara... Oftast är det ju alltid någonting som händer när man umgås med honom... Jag glömmer allt annat som inte är nå roligt att tänka på! Söta gumman ringde förut - "Ditt namn står på listan, om de ringer tackar du JA!!" Och vips så hade jag det där stora leendet som jag alltid vill gå omkring med! Satte mig i soffan... och sen bara Näää... Orka göra någonting!! Klockan närmar sig snart att sätta sig på cykeln och trampa till jobbet. Ännu en natt... Mina vänner är ute och har roligt, baby är på grillträff med sina vänner! Och jag jobbar - ORÄTTVIST!!!! *tårarna kommer igen* Jag har mått så bra hela hösten och början på våren, ja ända sen jag träffade baby tills för någon vecka sedan. Är det här straffet för att jag har mått bra helt enkelt? Är inte jag värd att må bra på heltid???

Oj då... Vart väl lite mycket nu av allt kanske. Men det bara kom, liksom tårarna som fortsätter rulla ner för mina kinder... Usch! Nä... Orkar inte skriva mer... Snart jobba som sagt! Kan nog bli några rader inatt... Over & Out! /TessATTACK!!! ♥


Lugn natt!

Ligger i sängen hos baby och skriver från mobilen... Tänkte bara skriva några rader då mamma kanske blir orolig om hon inte får någonting att läsa, och så att hon ser att jag är hemma... *omtänksama dotter* Natten har varit lugn som sagt, men rolig! Kändes så där att åka iväg, men det vände då jag väl var på jobbet. Konstigt att man får höra saker då man behöver höra det som mest! Eller så kanske det är då man tar åt sig mer av det som sägs... Har underbara vänner och kollegor som är guld värda! Tack för att ni finns! Säger det för sällan till er, ska bättra mig. Så tacksam att jag har er i mitt liv! Natti natti... Go natt! Zzz...

Torsdag...

Japp... En timme kvar till jobbet, var så nära att ringa chefen och fråga om han kunde hitta en ersättare... Men det hade nog blivit så jag fått jobba ändå, så varför ringa?

Jag hatar verkligen mitt förflutna!!! Vet inte hur mycket eller riktigt vad jag ska skriva... Men den där panik känslan av att allt skulle rinna ner i det svarta hålet, jag hatar den verkligen! Länge sedan jag kände den, och hade hoppats på att inte få uppleva den igen. Kunde knappt andas... FAN VA JAG HARAT DET! Vill bara glömma, vill inte minnas. Men minsta lilla räcker nu för att känslan ska komma tillbaka. Vill ta en kniv och skära ut allt det hemska ur mitt minne. Allt kom tillbaka, vet inte riktigt hur mycket jag fick reda på... Men jag vill inte bry mig, jag vill inte lägga min kraft på det. Jag vill må bra!!! Jag vill leva nu! ...inte i mina minnen... Vill inte titta tillbaka *blundar, nynnar och andas* Solen skiner och jag har varit och hälsat på C på skolan, jätte roligt. Pratade om en återträff, får se vad som händer med det. Men roligt skulle det vara! Efter det åkte jag hem till baby, vi tog en liten promenad... Åt lite, mös i soffan ♥

Fan... vill inte åka och jobba idag! Men två nätter kvar, det ska jag väl klara av!?!



Home sweet home!!!

Ännu en natt avklarad! Nice!!! Bara två kvar sen är det helg igen... Attans va fort veckorna går alltså, och mycket händer under dem. Svininfluensa, sprit spill och en massa annat såklart!

Va skönt det var att komma hem och öppna dörren till en ren och fin hall... Skulle ha tagit en före och efter bild, vart riktig skillnad! Undan med alla tjockare jackor, skor och dylikt Fram med flip-flop´n och strand väska... Men tror nog de får vänta lite innan det används! Men jag är nu förberedd, bara att sommaren kommer och knackar på *smile* Here I am!!!

Och nu är det dax för det sedvanliga 'Maffande´t' på Facebook, sen borsta tänderna. För när jag vaknat ska jag köra baby till sin bror för att sen åka och fika med C, vi gick på YA samtidigt... Men nu jobbar hon där. Ska bli roligt att träffa henne och de andra lärarna, få se vilka som är kvar och vilka som slutat. Hoppas på lite skvaller!!! Go natt!



Jo-då-så-att-eeeeé...

Då var det diskat, tvättat och städat! Känner mig sååå oerhört duktig, har dock sovrummet och golvet i köket kvar... Får ta det i morgon, ska även då passa på att kasta lite grejer som bara ligger! Ska strax ta och sätta mig på cykeln och cykla över till baby som ska bjuda på mat innan jag ska iväg och jobba - gulligt av honom! Slapp jag göra det idag iallafall ♥



Burr, burr, burrrrr...

Nattens insikt; Det är inte lika varmt på natten att cykla hem, som det var på kvällen då jag cyklade till jobbet! Måste lägga ner vantar i väskan... Men efter att ha spolat händerna i varmvatten har det fått tillbaka sin naturliga färg. Förutom halvt förfrusna fingrar så har natten varit lugn och skön, det har rullat på bra helt enkelt... Var även duktig att gå ner i tvättstugan när jag kom hem och boka en tid för tvättning när jag vaknar, så mellan 13.00 och 15.00 ska det snurra som aldrig förr... Vill iallafall ha några timmars lugn innan jag ska iväg igen. Kan kanske bli en promenad med baby och hans kompis om jag får följa med dem... men det skulle nog inte vara några problem, bara det kan passas in med min tvättning så. Hoppas de kan vara lite flexibla! *smile*

Men nu ska jag till att vara flexibel... Ska lägga mig innan kl 5 hade  jag tänkt. Så nu har jag en kvart att kolla Facebook, mailen och sen borsta tänderna. Go natt!




Funderingar...

Vart är solen? Vart är den värmen som var här för inte så länge sedan? Vart är den blåa himlen? Vart är baby? Inte här, inte här, inte här, inte här... Det är grått och molnigt ute, blåser lite kyligt. Å baby då? Jo... han är hemma hos sig. Saknar honom massor. Hur kan man bli så beroende av någons närhet så att man blir alldeles förlamad utav saknaden? En skrämande känsla, med en twist av välbehag och rosa fluffiga moln! ♥



Tisdag morgon

Gäsp!!! Är trött som bara den och ska alldeles strax ta och sova, har ingen lust att sitta uppe... vill bara gå och lägga mig och vakna upp till en underbart solig och blå himmel utanför sovrums fönstret. Behöver energi!!! Har varit förvånansvärt pigg under natten, men tröttheten slog till i Köping... där vart jag som en apatisk zombie, tills jag kom till terminalen ... Att de inte kan glömma 'grävlingen', hur orkar de? *haha* Men det är ju roligt att man kan sprida lite glädje! Kom på vad jag ska göra under semestern... Ska skicka ett vykort med en grävling till gubbarna på terminalen! De får inte glömma bort mig! Men jag är rädd för att jag kommer att glömma bort att göra det... Får lägga in en påminnelse i mobilen! 'Skicka vykort!'


Nä, nu är det lägg dax innan huvudvärken kommer... Känner den lite smått närvarande i vänster tinning. Go natt!




Måndag igen

Då var det dax igen då... Jobba på måndag, tisdag och onsdag. Ledig torsdag och jobba igen på fredag. Blir en 'hoppig' vecka. Men blir bra med övertid och extra o.b timmar! 

<---  Jag och baby på väg till Västeråsträffen i lördags!

Är inte på något direkt skrivar humör idag... det tar liksom emot. Hoppas det är bättre i morgon!



Äntligen söndag!

Under gårdags kvällen har det varit full fart på bilar av olika slag... Här i Örebro var det Hästens dag i Viby, i Lindesberg var det Vårcrusing och i Västerås var ju vi och kollade på bilar, Fiiina bilar! Snaaaabba bilar! Var lite roligt att läsa på en av nätets tidningar om Västeråsträffen... Då en annan bara gick omkring och tittade.

"En polis som bevakar platsen beräknar att det är upp till 300 bilar. Polisen, som vill vara anonym, vill inte säga vad han tror kommer hända under natten, men konstaterar att de är på plats för att hålla ordning.
- Vi är här för att förhindra trafikbrott, så att ingen gör sig illa.

Under kvällen har bland annat en polispatrull nästan blivit påkörd av en förare på E18. Och vakthavande befäl Sven-Åke Hammar utesluter inte ett samband med motorträffen.


Tror du att det blir någon racing under natten?
- Risken finns att det blir fler fortkörningar. Men de är svåra att komma åt, de är väldigt hemliga. Det blir väldigt personalkrävande att komma åt dem, egentligen skulle vi behöva en helikopter som övervakar det." 
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.415367

En helikopter?! Jaja... det vore ju tufft! Men anledningen till att det då skulle kunna ske olyckor... få se, snabba bilar?! Jo visst, men om de hade varit där för att hålla människorna borta från vägen där de körde hade nog varit lite bättre. 'Arrangörerna' gjorde sitt yttersta för att hålla vägen fri... Polisen var där och körde fram och tillbaka bara för att visa upp sig, varför stannade de inte och hjälpte till? Skulle de ha stridit mot deras arbetsuppgifter? Aja... det var roligt att vara där iallafall!!!
Var ju med baby till Köping för några helger sedan, vilken skillnad på träffar! I Köping var det öl överallt, lite onödigt med tanke på att det är bilar det handlar om. I går såg jag nog kanske max 5 öl burkar på hela kvällen... Kändes lugnt och tryggt för en annan som bara var där och gick omkring och tittade på bilarna! Riktigt roligt när människor är glada och öppna! En riktigt lyckad kväll! ♥


Nu blir det tv... Skönt med söndag!

Bil träff i Västerås

Ja, då har vi varit  i Västerås några timmar... Det  har varit jätte roligt! Massa bilar, massa folk och massa Kääärlek! Enklare än så kan jag inte beskriva kvällen. Nu blir det att kolla lite tv med baby sen sova *fryser* ♥



Öhh... go morgon?!

Det är sant... vaknade nyss - panik!!! Men jag somnade inte föräns klockan var halv åtta så... Aja. När jag tog mig hem i morse var det så fint ute, himlen började spricka upp och solen gjorde skuggor på marken. Tänkte att 'När jag vaknar kommer det vara varmt ute' visst, 19 grader som det är nu är ju inte så dåligt... Men det blåser för fullt!!

Vet inte om det kommer bli nå Västerås ikväll, baby har troligtvis feber. Inte bra att stå ute i t-shirt och meka bil när det regnar... :-(

Nä, nu blir det att komma ifatt dagen! Och försöka få iordning på nacken, iiiinge roooligt!!



Premiär!

Ja, någon gång ska vara den första. Sitter och väntar på bussen hem! Alltså bloggar jag från mobilen. Äntligen helg, men vilken natt... Kan väl sammanfattas på så sätt att det har varit mycket regn, nackvärk som jag inte vet vad den beror på, skratt med glada vänner, illamående = irritation, mycket lång väntan vid bytet, saknad av baby, lossning av släp och nu igen denna väntan. Bussen går strax efter 6... Är väl hemma till 7 om inte lite tidigare. Men jag lägger mig ju inte ofta före det så egentligen gör det inte så mycket! Synd bara att baby somnat ... men jag vill inte ringa och väcka honom för att köra hem mig. Känns lite dumt. Så jag sitter här så snällt... ♥

När jag vaknar blir det nog lite städning av lägenheten, senare på kvällen far vi över till Västerås. Ska bli jätte roligt! Men nu tackar jag för mig härifrån hytten och hoppas ni alla haft en god natts sömn! ♥

Tråkväder... IGEN!!

Men det skulle ju bli fint väder nu juuu... Eller idag spelar det väl ingen roll iom att jag ska jobba, bättre vore det om det vart sol och värme i morgon. Jag och baby ska till Västerås...


(klickbar bild)
'Nu är äntligen den efterlängtade Västerås träffen på ingång. Dags att få ut Fin bilen för sommaren om det ej redan är gjort. Som vanligt är alla med ett motor intresse välkomna Gamla som unga. Visa upp din bil eller bara titta o beundra andras byggen. Var är träffen? Västerås, självklart på Hälla parkeringen Nära IKEA / MacDonalds. KLOCKAN = 20:00 Startar vi. Hoppas på Fint Väder o Lättklädda damer?' ... (jag vill oxå ha fint väder, kanske grabbsen går lite lättklätt de med då)

Ska bli jätte roligt! Kul att baby har bilar som intresse, roligt att åka omkring. Men då vill jag ju helst bara åka med, INTE köra - det gör jag så det räcker under veckorna! Så i morgon när baby o J. är och tittar på kompisens nya hus (förmodar att jag just vaknat när de åker dit..). så jag tänkte då ta och åka och tvätta golfen så den är ren och fin inför kvällen! DET MÅSTE BLI FINT VÄDER I MORGON!!! ♥



Hemma lite sent!

Men SÅ går det när man bara står och pratar! När klockan var 00.05 tyckte vi att vi stått alldeles för länge uppe i Tönne och det var dax att fara hemåt... Vilket vi då gjorde.

En massa minnen kom upp i går, två tråkiga. Första hände för några år sedan... Usch!!! Hatar idioter! Det andra hände för ännu längre sedan... Har förträngt det mesta av händelsen, och det var väl bäst både för mig och för dem runtomkring mig. Men först nu vill jag minnas allt av det... Skulle vilja vara i samma situation nu, men göra tvärtom! Aja... nog om det!

Det mysiga som hände igår då?! Jo, åkte och plockade upp baby för att inhandla lite mat... Mmm... Vilken kock, kommer aldrig släppa dig! Det andra mysiga som jag vart jätte glad över var den kram som baby vidarebefodrade till mig från sin mamma. Va barnsligt glad man blir! KRAM tillbaka!!!

Ja, och nu då... DET ÄR FRUKTANSVÄRT LJUST UTE!!! Inte mörkt många timmar nu om nätterna, mycket beror ju på vädret. Men inatt var det nå alldeles speciellt, kan inte sätta ord på det. Både väder och känslomässigt! Jag tror att det kan bero på de orden jag får höra från baby som värmer mig. Mina vänner som finns där och som jag kan prata med om allt. Känns även skönt då de litar på mig och anförtror mig saker som man kanske inte pratar om med vem som helst!

Nu ska jag ta och lägga mig... *huvudvärk* Go natt!!! ♥




Torsdag morgon...

...var det nu då! Bara två nätter kvar till helgen - 120 mil! Det har varit en relativt lugn natt. Lite regn och sol på uppvägen, måne och stjärnklart på hemvägen. Ett litet vredesutbrott vart det dock på e18 under den näst sista milen innan Örebro. Körde om en lastbil och när jag kommit om slår han på helljus så som man gör för att visa att man är förbi och kan gå tillbaka i höger körfält igen, men grejen är det att man bara ska blinka till lite snabbt en eller två gånger. Vilket då han inte gjorde utan det lös fint i min högra backspegel ett bra tag trots att jag slog igång varningsblinkersen. Man blir ju galen på sånt!!! Kan väl tänka mig att han hade än 10 extraljus i fronten och på taket... *mutter*


Tog en bild igår kväll som jag fastnade för... Det regnade ju bra mycket bit vis på uppvägen. På den här bilden har det just slutat regna, men allt regnvatten ligger dock kvar på vägbanan - vart ett fint sprut från däcken måste jag säga!




Onsdag em

Det har mullrat ute idag oxå och regnat, men nu skiner solen lite försiktigt mellan de ljusgråa molnen! Ska snart åka iväg och jobba, har fortfarande baby´s bil... Annars hade jag fått stressa lite nu!

Jaha... har väl inget roligt att berätta och har inte gjort nå speciellt spännande idag mer än att jag har lagat mat *kors i taket* fiskpinnar och potatismos vart det dagen till ära - Lyx? nja, men mättande!

Printar väl in några tecken inatt när jag är hemma igen... Trevlig kväll! ♥


(mullrar fortfarande lite ute)

Nyvaken

Nästan iallafall... Vaknade 13.13 med en tanke att jag inte fick gå upp förän jag kom på vad ett speciellt ställe heter där baby brukar jobba. Men det gick ju så där. 13.22 ringde telefonen - Baby! Så tack vare honom sitter jag ju här, annars hade jag nog legat kvar!

Någon som vart nyvaken i morse när jag kom hem var Charlie, han blängde lite surt och trött på mig. Men efter lite snälla ord så somnade han om nere i fot ändan. Min vakthund! Så söt, plutt i nutt...  ♥


(Hans mamma heter IKEA och kan avvara honom för 129kr då han är 55 cm)

Jo men visst!

Så är det serrú! En natt till avklarad, bara tre kvar - 180 mil tills det är helg igen! Härligt! ...men det låter ju så där faktiskt... Fick frågan igår kväll 'om jag har tröttnat på att köra?' Nä, det har jag inte direkt gjort. Men ibland är man inne i en period där man bara är liksom... det rullar på runt omkring - samma, samma hela tiden. Fick ju ut mer utav det i början då jag var ny. Men nu kan jag ju allt liksom! *asg*


Pingu och Daggmaskjävlarna
Alla har det inte lätt, så är det bara!...
(inte jag som har textat!!! - lite ovårdat språk)

Go natt! ♥



Och så kom...

...den blåa himlen precis tills jag ska åka och jobba! Va lägligt! ♥

det mullrar...

Nå, vad är det dom säger... Efter regn kommer sol! Men inte här inte... Nu åskar det och blåser. Men vädret ska tydligen bli bättre till helgen! Snällt av baby att jag får ha hans bil till jobbet ikväll! ♥



regn, regn, blött... bläää!

Men det är ju bra för grönskan iallafall! Men det känns som om mitt humör sjunker ner med regnet i jorden. Inte den känslan jag ville ha idag! Vill ju ha SOL!!! Hoppas det spricker upp till kvällen som det gjorde igår!

sover!


'ska Bara blogga liiite'...

...innan jag lägger mig, för det vart ju inget igår! Och ni har väl undrat vad jag har haft för mig? ...eller inte! Vad vet jag *skratt* Då ska vi se *tänker* När jag vaknade igår (och det var ju tidigt, typiskt) fixade jag mig iordning så gott det gick för att sen åka och tanka bilen.

Hade en överläggning med mig själv ifall jag skulle åka över för att överraska baby med ett besök, och det ångrar jag inte en sekund att jag gjorde. Fick en hel eftermiddag med honom! Kollade på filmen 'Ghostbusters', åt lite mat, bevittnade ett besök som vart ganska så roligt hos baby. Vissa människor kan verkligen inte ha mycket att göra *haha* Sen åkte vi och lämnade in 7:an för lite upp piffning... Va fin den kommer att bli! Sen var det dax för att åka och jobba igen. Typ det tråkigaste på hela dagen, ville inte åka hem ifrån baby för att byta om o dyligt. Ville bara stanna kvar och klia på ryggen, stryka håret, smeka kinden... Ja, allt det där som bara är så himla mysigt.

Men nu sitter jag här efter att ha gjort nattens timmar och tjänat några kronor. Och trött som bara den!!! Ska ALDRIG mer bära med mig täcket till soffan igen, om det inte är så att jag är sjuk eller nå. Täckets fel att  jag somnade så tidigt igår natt!!! Men men... nu är jag hemma och sän *piiip* bara skriker efter mig, så jag får väl gå och tillfredsställa den, eller... fan, det lät ju dumt! Men jag ska ta igen den sömn jag missat, fast jag har ju inte missar några timmar... bara det att sömnen vart lite framflyttad pga täcket som sagt! Men nu nog sagt om det.
Go natt! Zzzz... ♥


Ps. Har 2 korta filmer från helgen, ska de upp på Y.T? ;-)

Måndag igen!

Tänkta att jag skulle ha hållit mig vaken så länge som möjligt inatt... så jag inte skulle vakna så tidigt idag. Men tror jag somnade vid 3 i soffan. Vaknade sen vid 5 tiden för att krypa vidare till sängen... Och nu sitter jag här vaken halv 12 - alldeles för tidigt!!! Vad göra?... Får väl lägga mig en stund till tänkte jag, men nu brummar grus-sopar-bilen utanför! Ååå va lägligt! ♥



suck, stön och saknad

De tre s´en!!! Trotts det så har dagen varit jätte bra. Fick låna världens bästa baby´s bil till Nora... Var några timmar hos lillasyster som fyllde år. Fikade och pratade. Sen upp en timme till mamma och pappa, kollade soffan och de fina väggarna pappa har åstadkommit - SÅ FINT! Sen hem till Örebro igen och hem till baby, kollade på film åt kebabrulle och mös lite i soffan... Hade inte velat åka därifrån, men han skulle sova och jag kan ju inte lägga mig än... Kommer jag vakna förtidigt, och det är ju inge bra! Måste orka jobba i morgon natt ju! Ska se om det är nå bra på dumburken... *hämtar täcket*




*hihi*

Oj vilken kväll, undra hur jag ska orka i morgon?? Men det löser sig väl... på nå sätt! Var upp på stan och mötte J på station 17.41, sen vidare till Järntorget. Mötte gumman och sen vidare till Pitchers... Öl och mat... Mmm... 20.40 lämnade vi J för vidare färd med bussen. Vid 23 var jag och 'till' på Harry´s... Det vart så roligt som jag hade hoppats på att det skulle bli, och så många gamla låtar de spelade, njöt ordentligt! En och annan öl gick ner där med... Men det vart ändå lugnt med %´n för att det var så roligt! Jag verkligen uppsakattar mina vänner, Men nu blir det snart sängen... Saknar baby! Go natt! ♥


Nä, va fan... Har fått hicka! :(

Huvudvärk!

Ja, det är väl så dagen kommer att se ut... Några fina bilar på mässan blir det nog inte att titta på som det ser ut nu. Både jag och baby är lite små dävna idag, dock på varsitt håll... Han kollar på film hos sig och jag försöker ta hand om mitt huvud här hemma på bästa sätt - MÖRKER! Men jag ska ju ut senare... Jag och gumman ska träffa 'den tredje' idag, satt och räknade förut... Tre år sedan till hösten vi sågs alla tre sist; när vi firade min 27 årsdag, det var roligt värre måste jag säga!

Kanske kan bli utgång ikväll... Lite små sugen på det iallafall! Nä, inte lite - MYCKET!

Slänger ut en fråga... Varför ska man drömma så mycket konstiga saker när man är onykter? Får inte ihop ett skit av det jag drömde... ♥




sol, grillning & lite crusing

Det har varit ett alldeles underbart väder idag! Sol och blå himmel... Vad passar inte bättre då än att åka ut till landet och grilla lite med baby, gumman och mäster grillaren aka farbror. Så mysigt att bara sitta där och bara vara... Grillen doftade gott och vinet svalkade skönt i värmen. Och oj va gott det smakade! ...men det var en dålig kombination med sol och vin, känns i huvudet! Ajajaj... Så snart blir det lägg dax!

Men tänkte slänga upp lite bilder från igår kväll då det var crusing i Sala... En sträcka på 500 meter tog ca 10 minuter en kvart. Det var folk ta mej sjutton överallt! Förra året gled man förbi riktigt smidigt. Visst tog det lite längre tid än vanligt, men då var polisen där och dirigerade trafiken, men inte i år. Synd!
Imorgon blir det ännu mera bilar, samt att träffa den tredje Tessan från Fritidsledarlinjen! Ska bli roligt! Men nu säger jag Go natt! ♥



Karatefylla med Byz


lite sammanfattning...

Valborgsmässoafton: Buffe med baby och hans mamma, sen var vi iväg på 90års kalas och drack kaffe... Shit vilken pigg 90åring, har aldrig sett någonting liknande! Så vill jag med vara när jag är 90!!! You go B!

Sen på jobbet vart det att räkna majbrasor, förra året vart det räknat till 20 stycken mellan Örebro och Tönnebro. I år vart det 'bara' 17 brasor, 2 älgar, en stor fågel av något slag, fyverkerier, poliser, raggarbilar, crusing, liftare och en fruktansvärt tidigt hemgång! Var färdig redan vid 3 tiden... Så tidig har jag nog inte varit sedan vi bytte terminal, då den nya ligger på andra sidan stan. Men men... jag kom hem helskinnad iallafall. Samma lika som den lifterskan jag tog upp i Sala efter årets crusing, som åkte med tll Västerås. Det första hon sa när hon hada klättrat in var 'Oh shit en tjej, VA ROLIGT!!!' Hon höll på att ta behörighet för CE - så en blivande kollega!

Ikväll blir det att grilla med baby, gumman och farbror en bit utanför stan... Mmm... va gott det ska bli! Ska dricka en massa öl och vin och bara bete sig odrägligt! Det är kvällens och nattens mål *haha* Nä, kanske inte riktigt... men att ta det lugnt? NÄ!

Så nu är det första maj! *klurar* Undra om man ska lura någon idag? 'Maj, maj, måne. Jag kan lura dig till skåne!'




RSS 2.0