Ännu en natt är avklarad, bara tre kvar ti...

dsc03824 (MMS)

Ännu en natt är avklarad, bara tre kvar tills det är helg igen :) Och snacka om att jag vart glatt överraskad då jag upptäckte att självaste Batman varit med och designat baklyset på min nya cykel! Mamma, kolla du oxå... Visst syns vingarna ;) Dax att sova nu tror jag!


Det finns korv och det finns KORV!! B-)

dsc03815 (MMS)

Det finns korv och det finns KORV!! B-)


Gott med kaffe och smörgås på Kopparbergsm...

dsc03814 (MMS)

Gott med kaffe och smörgås på Kopparbergsmarken :)


Fredagsmys lunch med hjärtat innan han dra...

dsc03810 (MMS)

Fredagsmys lunch med hjärtat innan han drar iväg till jobbet... Mmm...


Vet inte vad jag ska skriva... Kanske då ...

Vet inte vad jag ska skriva... Kanske då borde låta bli?! Men stjärnklara nätter som den inatt då månen lyser med hela sin glans gör mig tänkande... Tänk om-tankar dyker upp. Hur stor världen är. Hur mycket ensamhet det finns... Finns det någonting ute i rymden som vakar och ser om oss? Vissa stunder kan jag känna så... men att allt redan är planerat för vad som ska hända. Fast då behövs det ju ingen/inget 'där uppe' som har koll! Ändå vänder jag mig ditt... och frågar vad jag ska göra i vissa lägen, ge mig ett tecken liksom. Gör jag rätt som gör så här eller ska jag handla annorlunda? Var det meningen att du skulle hamna där uppe om det nu finns något där? Att jag ska känna att du finns med i allt jag gör? Var det meningen att jag skulle möta dig och att du skulle vara den jag relaterar till? Hur skulle du ha gjort nu?... När jag känner så får jag en varm känsla inuti mig och jag tror att det jag tänker på är det rätta. Tack för att du inte lämnar mig, trots att du är borta! Så... Nu är jag tom i huvudet på tankar och kan somna med ett leende och vetskap om att allt jag gör är rätt. Mitt liv är precis så det ska vara! Underbart :)


En dröm att köra :-D lite små detaljer uta...

dsc03802 (MMS)

En dröm att köra :-D lite små detaljer utanpå som skiljer mot den andra "nya". Inuti helt nytt och fint (annan design) och massa roliga knappar B-)


Ligger på den nybäddade sängen. Disken ...

Ligger på den nybäddade sängen. Disken diskad och matlåda gjord till hjärtat... Va snabbt ensamt det blir när han åker och jobbar. Men det är snart dax för mig med, om några timmar. Vägen ner inatt gick bra, tog en sväng över Uppsala. Ville inte köra smala skogsvägar med den nya fin fina bilen B-) utan att lära "känna" den först då det var ett lätt lass på bilen och ca 14ton på släpet - det ryckte bra måste jag säga! Och va massa nya knappar att lära sig. Tog några minuter innan jag kunde lokalisera vart takbelysningsknappen fanns. Haha! Får se ikväll vad det är jag kommer att få leta efter... B-) Fast mycket är ju likt från den förra vi hade. No problemo!


Mycket ikväll! Eller ja, mer än vanligt ...

Mycket ikväll! Eller ja, mer än vanligt iaf. SPÄNNING!! Valvaka på radion... Och snart visar det sig om den nya lastbilen är på ingång. Skulle ju kunna ringa Mr L och fråga... Men nä! Dubbel spänning är mysigt med en kaffe vid Tönnebrosjön B-)


Då var det gjort! Håller nu tummarna :-)

dsc03797 (MMS)

Då var det gjort! Håller nu tummarna :-)


Sisådära!! Godkänd inför älgjakten :-D Var...

dsc03789 (MMS)

Sisådära!! Godkänd inför älgjakten :-D Var nog nära en guld serie. Här skjuter babe 22a.


Ganska skönt egentligen... Vakna till en ...

Ganska skönt egentligen... Vakna till en ringande väckarklocka :) Blir ju inte allt för ofta om man säger så. Sitter nu på bussen till skogen... Lite smånervös, har nog aldrig haft med en pojkvän ut på skjutbanan förut. Men någon gång ska ju bli den första!


Tända ljus, ett glas rött, vindruvor, "gul...

dsc03780 (MMS)

Tända ljus, ett glas rött, vindruvor, "gula små i löv papper"(?), läckert knapriga bacon chips och filmen Swordfish i väntan på att hjärtat ska sluta jobba... Buss i morgon bitti för att sedan bli upphämtad efter vägen av pappa :) Kul att träffa alla gubbar igen!


Fascinerad över hur människor blir socia...

Fascinerad över hur människor blir sociala när gatulycktorna slutat fungera... Och damen inne på Tempo: - Kan man ta sig en sån här? Och pekar på ett sexpack... - Absolut säger killen i kassan... Hon utbrister - ABSOLUT!! Mmm... B-)


Har inte kommit ur jobbkläderna än! Elle...

Har inte kommit ur jobbkläderna än! Eller jo, det har jag ju. Fast de åkte på igen när jag skulle hem från underbaraste. Nu är han på jobbet... Suck! Ska jag göra till kl 22? Fast vi kanske inte hinner ses alls föräns i morgon :( Kanske åker till Nora redan ikväll - sista skjutningen imorgon fm (kl9) på skjutbanan för min del med jaktlaget innan älgjakten. Skönt att vara så när som på plats då ist för att stressa i morgon bitti. Och hur van är jag att gå upp kl 6? Det är ju då jag brukar somna! Haha. Sen inte riktigt lockad av att ställa cykeln över natten vid station, vet ju hur det gick sist och vill INTE vara med om det igen. Vill ha min nya kvar :) Kan ju även ta en promenad upp. Men vet inte än hur det blir... Får ta en funderare under tiden det städas.


Telefonen ringde. Vaknade. Pratade. Somnad...

Telefonen ringde. Vaknade. Pratade. Somnade. Ringde på dörren. Vaknade. Kollade posten... Wohoo!! Upp på stan. Kolla ny cykel. Glädje måste ju belönas med lite shopping och TakeAway mat från Rosali's Deli, men varför tar man ingen dricka när det ingår i priset?!! Suck! Aja... Nya cykeln hämtas ju I MORGON!! :-D


"Om man inte kan vissla när man cyklar så ...

"Om man inte kan vissla när man cyklar så cyklar man för fort!!" haha... /Underbara älsklingen på väg hem från jobbet.


Vilken skön söndag! Vaknade utav en massa ...

dsc03763 (MMS)

Vilken skön söndag! Vaknade utav en massa pussar, lite för tidigt för min del... Men va fan! Sen lite matlagning och mys. Buss till Nora. Kantarellplockning med mamma, och pappa hade maten på bordet när vi kom tillbaka. Omsättning av tavlor ovanför soffan och limning av jeans vart det oxå. Nu återstår det bara att åka bussen hem, lägga in älgköttet i frysen som jag fick av pappa. Sen mys tills John Blund ringer på... Sköna söndag!


Mamma... Ville du ha gatusten? ;)

dsc03752 (MMS)

Mamma... Ville du ha gatusten? ;)


Då var tvätten tvättad och disken diska...

Då var tvätten tvättad och disken diskad! Härliga fredag... Nu fotbad och ett glas rött! Undra om det kan gå någon bra film på tv så här på eftermiddagen... Eller man kanske skulle lyxa till det ordentligt med bio ikväll. Överraska älsklingen lite :-P


Tänkte bara tipsa om att det är bättre med...

dsc03724 (MMS)

Tänkte bara tipsa om att det är bättre med kaffe i muggen än i knät!! B-)


Och så har vännerna gått hem efter en myck...

dsc03710 (MMS)

Och så har vännerna gått hem efter en mycket trevlig kräftskiva :) Nu återstår en halvtimme eller två med mys... Sen läggdax.


BOWMORE premiär till kultfilmen Bodyguard....

dsc03705 (MMS)

BOWMORE premiär till kultfilmen Bodyguard. - I will always love youUuUuuu! *Skål*


Favorit i repris! Räk o chili gryta :) Mum...

dsc03701 (MMS)

Favorit i repris! Räk o chili gryta :) Mums!! Och en puss till efterrätt <3


I bland när jag duschar, tvättar jag kro...

I bland när jag duschar, tvättar jag kroppen med resten av hårshampot... I dag råkade jag läsa på flaskan "För extra volym".....Shit!!!...Inte konstigtdet är så svårt att hålla vikten nere!! Det blir diskmedel nästa gång där de står "tar bort även det mest fastbrända fett"!!


Bara sex! :-P

dsc03677 (MMS)

Bara sex! :-P


Ringde hem till älsklingen för några ti...

Ringde hem till älsklingen för några timmar sedan, han satt och åt valnötter. Jag frågade om de var stora... Och han tyckte jag var äcklig *haha* Va fan! Det var ju Han som åt dem :-D


RSS 2.0