Äntligen söndag!

Under gårdags kvällen har det varit full fart på bilar av olika slag... Här i Örebro var det Hästens dag i Viby, i Lindesberg var det Vårcrusing och i Västerås var ju vi och kollade på bilar, Fiiina bilar! Snaaaabba bilar! Var lite roligt att läsa på en av nätets tidningar om Västeråsträffen... Då en annan bara gick omkring och tittade.

"En polis som bevakar platsen beräknar att det är upp till 300 bilar. Polisen, som vill vara anonym, vill inte säga vad han tror kommer hända under natten, men konstaterar att de är på plats för att hålla ordning.
- Vi är här för att förhindra trafikbrott, så att ingen gör sig illa.

Under kvällen har bland annat en polispatrull nästan blivit påkörd av en förare på E18. Och vakthavande befäl Sven-Åke Hammar utesluter inte ett samband med motorträffen.


Tror du att det blir någon racing under natten?
- Risken finns att det blir fler fortkörningar. Men de är svåra att komma åt, de är väldigt hemliga. Det blir väldigt personalkrävande att komma åt dem, egentligen skulle vi behöva en helikopter som övervakar det." 
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.415367

En helikopter?! Jaja... det vore ju tufft! Men anledningen till att det då skulle kunna ske olyckor... få se, snabba bilar?! Jo visst, men om de hade varit där för att hålla människorna borta från vägen där de körde hade nog varit lite bättre. 'Arrangörerna' gjorde sitt yttersta för att hålla vägen fri... Polisen var där och körde fram och tillbaka bara för att visa upp sig, varför stannade de inte och hjälpte till? Skulle de ha stridit mot deras arbetsuppgifter? Aja... det var roligt att vara där iallafall!!!
Var ju med baby till Köping för några helger sedan, vilken skillnad på träffar! I Köping var det öl överallt, lite onödigt med tanke på att det är bilar det handlar om. I går såg jag nog kanske max 5 öl burkar på hela kvällen... Kändes lugnt och tryggt för en annan som bara var där och gick omkring och tittade på bilarna! Riktigt roligt när människor är glada och öppna! En riktigt lyckad kväll! ♥


Nu blir det tv... Skönt med söndag!

Kommentarer

♥ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0