Va tiden går...

Sista natten på semestern närmar sig. Måste faktiskt säga att jag längtar tillbaka till jobbet! Det visste jag redan efter första veckan att jag skulle göra... Sen försvann de tankarna och dagarna har rullat på - och mycket har blivit gjort sedan sist jag bloggade! Varit i Nora igen, fiskat Gös med pappa, träffat kusin C med kille - jätte roligt!, Åkt Räkbåten på Svartån ut till Hjälmarsundet (?), Forsränning... OJ! vilken upplevelse... (bilder kan tänkas komma senare) Jag bara ler åt tanken, hoppas det kommer upplevas igen! Sen har det ju varit dagar då jag bara har varit liksom... Skrotat runt i lägenheten och varit hem till kompisar. Trodde nog att jag skulle ha haft ett litet projekt under semestern där det skulle ha inneburit att jag skulle betsat mina furumöbler i lägenheten mörka, men så har det inte blivit!

Det vart istället ett annat, ett livsomställande projekt som jag ska vårda ömt! Är riktigt stolt faktiskt att jag beslutade mig för det, men det har ju inneburit en hel del rastlöshet, klättring på väggarna och ett galet besök med C på Max *haha* ...vad skulle jag ha gjort utan dig eller någon annan av mina underbara vänner?! Men det som har gett mig den största tankeställaren i mitt rökslutande var en liten rad jag fick på mailen för några dagar sedan...

"BRA INITIATIV!!! Bit ihop o bli rökfri, du kommer må så mycket bättre, men framför allt varför skita ner en så vacker kvinna innifrån? ;)"

Jag - vacker? Jo, i någons ögon är jag det. Det värmde oerhört mycket! Tack J.F! Men det jobbigaste kommer att bli nätterna i lastbilen, men det var dels därför jag beslutade mig för att försöka vara 'fri' nu lagom till det att jag ska börja jobba igen... Det är ett helvete att försöka sluta när man sitter bakom ratten, vet inte hur många försök jag har gjort. Men det idiotiska var nog i vintras då det var halt och snön bara öste ner. Då gick det inte alls! Så det är mycket som ska spela in i det hela! Men framför allt viljan måste ju finnas där... och det gör den nu! Tror många bra saker kommer att hända i mitt liv den närmaste tiden, jag håller verkligen tummarna. Och att gå in i en ny fas i mitt liv rökfri är mitt största mål!

Vi ligger i mörker, din arm över min höft. Månens sken genom fönstret lyser upp vår nakna hud. Du ber mig flytta ner så du ser mina vackra ögon bättre. Du kysser mig och jag vill aldrig lämna denna famn... /känd


120 timmar! Wohoo...♥

...

Sushi på East West Sushi på söndagskvällen med K, klädtvätt i min ensamhet (konstigt), 30 års kalas hos T, en Hoff och en Phil Mickelson på Pitchers med C och J... Det är väl i stort sätt det jag hunnit med sen sist jag skrev. Men jag tycker att det räcker bra, semestern fortsätter... Ljuvligt! Njuter verkligen stenhårt.



b
i
l
d

f
r
å
n

f
ö
r
r
a

v
e
c
k
a
n

För som jag sa tidigare ikväll så är det det här jag kommer att minnas då jag sitter bakom ratten igen på fredagskvällarna/nätterna. Alla sjuka samtal, alla skratt, alla glada minnen... ♥


Go natt!

Askersund...

...vart det ikväll. Bilade ner med C, M och M - riktigt trevligt! Mötte sen upp K och pratade lite, även det riktigt trevligt. Vi tjejer hamnade sen på en ute servering i regnet (under ett tak - såklart!) där det avnjöts en varm våffla med sylt och grädde tillsammans med en kaffe. Satt och kollade på folk och bilar, mer bilar vart det sen att kolla då vi tog oss en tur på byn... Vi gick och gick och gick, sen fick vi gå tillbaka *haha* Vart ett restaurangbesök med mat och en kall öl... Mmm... Kollade lite mer bilar och folk innan vi gick tillbaka till bilen för att åka hem. M är fortfarande kvar då han ville besöka raggarklubben *haha* Vilken trucker! ;-)


Ska försöka lägga mig i tid ikväll... Go natt!

Semester v.1

Tänkte ta och sammanfatta de första 4 dagarna på semestern...

Måndag: Fika på stan med T. Kollade affärer och shoppade... Bada på kvällen med T och J ... (tror nog tom att det står i inlägget nedanför)

Tisdag: Fick ju erbjudande om att åka lite lastbil, men så vart det inte... Vart en lugn dag hemma och sen kvällen hemma hos C, lite mat, vin och en Massa massa prata.

Onsdag: Tog bussen hem till Nora. Hann träffa faster o hennes karl hos mamma o pappa. 'Waterslide' med W och syster. Följde med syster och W hem för att invänta kvällens händelse. Mötte upp en gammal kompis... vart några öl, biff på planka och en massa prata. Supernatural och några öl till... Sen hemgång i mörkret då kommun kommit på att spara in på ljuset... Hmm...

Torsdag: Idag då... Glass och hemgjord rabarberkräm. Ner på stan med mamma, köpte en blomma och ringde min gamla barnvakt/dagmamma. Gick upp och kollade på hennes nya lägenhet, då hon förut bott i villa granne med mamma och pappa. Lika glad och pratig som vanligt - så vill jag med vara som 77åring! Lämnade mamma, plockade upp syster och W. (lika bra att nämna att syster är duktig på att baka bröd + att sy väskor... rättelse! Väska! Har ju visserligen inte sett det färdiga resultatet, men ändå!) Åkte och badade - SKÖNT! Lämnade syster och W för att åka och köpa mat till mamma och pappa. Vart '3 små' från stans nyaste tillskott av resturanger. Åt, vart mätt och hamnade sen i telefon i 2 timmar och 22 minuter... Att tiden bara kan försvinna så där... Spookie!

I morgon åker jag hem igen... Tillbaka till lägenheten, tystnaden, tankarna... Hoppas det blir samkväm hos C! Grilla eller någonting sånt - lika mysigt varje gång!


Go natt! ♥

1:a dagen...

Sol och blå himmel! Fatta vilken start på semestern :-) Vart en tur på stan med T och hundarna. Fikade, shoppade, och kollade på 'mini kanoter' (?) i slottets vatten. Såg även nå mer i vattnet - och det är någonting jag ska följa! Vart ju även lite shopping som sagt! En dörrmatta ut till balkongen och 4 plagg från GinaTricot.

Sen vart det att åka och bada med T och J - skönt! Men nu blir det att softa i soffan, se de mörka/svarta molnen dra fram över himlen, känna doften av grannarnas grillande från gården brevid... Bara njuta av att vara hemma - trots att det springer i benen och jag saknar att köra... ... *haha* Fick just ett telefonsamtal... Vill du med till Karlstad i morgon? (alltså åka lastbil...)


Men då blir det att gå upp 07.30. Kommer jag orka det?

Beröm värmer mer än solen!

Måste bara publiceras!

"Riktigt imponerad e lillasyster av storasysters färdigheter bakom ratten...Tack igen för att ja fick följa me...Men nästa gång ska ja se till att vara vaken HELA tiden (vilket betyder att java termosen ska me) å forsätta hitta mer spännande grejs åt dig att titta på efter vägen...=)
Tänk att man kan se så långt även fast träden står ivägen...haha
Kram kram"

Tack världens bästa syster!!! - får nästan tårar! ♥

Bortskämd!

Vilken kväll - Vilken vän! Inte som alla andra lördagar om man säger så! Jordgubbar, choklad och skumpa. Potatis, kött, pepparsås och sallad till ett gott glas rött. Några drinkar, mycket skratt och tok!

Kvällens citat...
                       "Va sakta du dricker!" "Jo, men jag är ju kortare än dig!" *haha*

Kvällens låt...

                                                       B.A.R - Synd att du är så söt.

Kvällens drink(ar)...
några delar Bacardi Razz
lite 7up
10 st Frysta hallon

Kvällens bilder...

Kvällen avslutades med ett bar besök på Harry´s (såklart) Det vart ett X-hemligt antal öl och en Lakritsshot (Tips! drick inte öl efter lakritsshots, de smakar ####!!) Hemgång i uppehåll och nattprat i telefonen innan läggdax. Kanske inte så konstigt att jag inte kom upp innan klockan slog 14.00 *haha* Men va sjutton... Wohooo... SEMESTER!!!

Idag vart det besök av C & M någon timme... Drack kaffe och åt Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie - chokladglass med bitar av riktig brownie. Mmmmm... Inte sista gången kan jag säga!

Wohooo... (kan inte låta bli!) ♥

Regnfritt!

Regnet följde mig till länsgränsen när jag var på väg upp. Några droppar har fallit, men inge överdrivet som det varit tidigare i veckan! Det har rullat på bra helt enkelt. Fick ett, eller rättare sagt två samtal som jag uppskattar väldigt mycket! Tack för att jag har er!! Funderar på vad jag ska ta och göra nu, är lite besviken... men det går väl över! Får bli en kall öl och fira att jag har SEMESTER!!! Wohoooooo...


Ser fram emot att vakna! ♥

Det närmar sig!

60 mil, en kopp kaffe, 22 rondeller...

...Sen är det dax för den efterlängtade semestern! Synd bara att det vart en sväng då jag får åka själv... Men jag ska nog kunna klara det! Gjort det förr liksom - några gånger... *haha* Ska ta och skutta ner i tvättstugan igen! Undra vart dagens energi kommer ifrån?!!



Finns många passande rubriker för inatt...

Men jag väljer nog ändå... 'Kyssvänlig' Tråkigt att döpa ett till inlägg till 'Regn, regn, regn', nog för att natten varit full av regn, men ändå. Blir ju tradigt ju! Inatt vart milen 120 - 60 avklarade. En natt kvar, och då vart det ju självfallet en fika inne på Tönnebro Wärdshus med gubbarna (då de inte jobbar i morgon). - 'Är du kyssvänlig?' Vad svarar man på det? Självfallet hade jag varit det om jag haft någon att kyssa, men är man singel så är man... Statoil har/hade tydligen en drive med att om man köpte två MER fick man ett paket tuggummin på köpet som hade döpts till 'Puss'... Där av fick jag frågan. Vi fikade färdigt, gick ut till lastbilarna... Gjorde mig redo för att åka då en av gubbarna stannade framför mig och körde ner sidorutan, fattade vinken. Hoppade ur och fick ett paket tuggummi *haha* Tackade och hoppade sedan in igen. Just när jag stängt dörren kommer en till bil och stannar, W hoppar ut med ett stort leende, öppnar min dörr och kliver upp 'Varsågod!' Ett paket till... 'Det är väl ändå värt en kram?' och självklart fick han en. När jag skulle lägga ner paketet såg jag att han hade skrivit på baksidan 'Från mig till dig' Så gulligt! Vilka kollegor. Så det vart att börja hemfärden med ett leende!
puss
Behöver väl inte säga att 95% av tiden på vägen ner så regnade det. Hur mycket ska det egentligen behöva komma? Räcker det inte snart? Borde ju bli slut där uppe tycker jag... Vart blöt på hem vägen då  jag såklart cyklade, men inte lika blöt som igår kväll då jag cyklade till jobbet. Hade tanken att sitta i trosor, bh, linne, strumpor och arb.skor upp till Tönne. Men kollegan kom med så konstiga scenarier så jag vågade inte kan jag säga. Annars har det rullat på riktigt bra. Pratat i telefon och sen sjungit till radion, tur att  jag var själv inatt!

Men nu ska jag ta ett glas vatten, som om jag inte hade fått nog? kan man tycka (Men cyklade inte med öppen mun!) Sen ska jag sova, för kl 13.00 - 17.00 ska jag tvätta... Ååå så roligt!


Go natt!

*haha*

Ännu en natt avklarad, och inatt fick jag sällskap av C. Vi började dagen med en tur till Ikea, sen vart det Skopunkten och där på en sväng in på Willy´s där vi inhandlade kvällen och nattens proviant - vilken tjej! Och vilken trucker det skulle bli av henne. Vi avslutade natten med att hon fick parkera lastbilen på parkeringen, mycket imponerad måste jag säga :)

Nattens låt...
                                                          Aqua - Back To The 80's

Nu ska jag inte blogga mer utan plocka upp ur min Ikea kasse... Va fint det kommer att bli! Och va fin jag kommer bli i mina nya skor jag ska ha på lördag!


Go natt!

Vilket väder!

Blå himmel, lätt regn, sol, ös regn, fullmåne, tjock dimma, stjärnor, regn... Kan ju bli galen för mindre, allt på en och samma kväll/natt. Och sen denna trötthet på det *suck* Men nu är jag äntligen hemma! Klockan har sprungit iväg och jag måste ta och sova... MÅSTE få mina timmar 'inatt', ska ju ha en heldag med C! Ska bara skriva av mig lite...

Jag tror det här har varit en sån natt då alla låtar på radion ha gett känslor och tankar till nära och kära... Höll på att brista i gråt då tre låtar på raken spelades och jag började tänka på J.B...

Spellista från Vaken med p3 & p4... 02:35 Bo Kaspers Orkester "Brev" 8 02:40 Sanna Nielsen "Empty Room" 02:42 Colin Firth & Pierce Brosnan & Stellan "Our Last Summer" Mamma Mia - The Movie...
 
Ibland känns det som om allt bara förföljer mig, när jag känner att jag har distans och att jag faktiskt klarar mig och jag har människor i min närhet som bryr sig! Då kommer det någonting som gör att man minns. Har så lätt för att koppla ihop texter med händelser och personer - nyttigt eller ohälsosamt? Men visst ska man minnas, dumt vore det ju annars. Det är ju det som format mig till den jag är, men inte alltid den jag vill vara! #2


Go natt!

Sommar regn!

Det är det där fina som kommer ner.
Det som inte slår på rutan så hårt.
Det man inte blir så blöt utav utan bara lite lätt.
(poesi-tisdag *haha*)

Känner mig ovanligt lugn idag. Kan vara pga vädret, mina vänner, eller oxå att det snart är semester. Vem vet! Mycket har nog ioförsig att göra med att en person har 'försvunnit' ur mitt liv, kan tyckas ganska konstigt kanske... Men det var mitt eget val. Jag hade det på känn liksom många andra! Ska inte sticka under stolen med att det finns en viss saknad, men i det stora hela var det de bästa som kunde hända mig! Elakt? Kanske... Men jag tycker att jag borde ha lärt känna personen mer än vad jag gjorde, liksom så där på riktigt - fick helt enkelt inget grepp! Ett stort stöd har varit mina vänner. Och speciellt det senaste tillskottet in i den skaran. Du ska bara veta vilken styrka du skänker i dina ord, så mycket som vi har lika i våra liv... Det här kommer fortsätta vara en underbar sommar, för den hade inte kunnat börja bättre! (Hoppas även att andra saker löser sig, ...)


Hade ju med mig lillasyster inatt på jobbet... Ojojoj... *haha* Vilket energi-knippe! Iallafall på uppvägen, sen vart det ganska tyst där bak i bädden. Fick roa mig med att sitta och sjunga lite, för attans va trött jag var... Regn, regn, regn... Så långt ögat räckte. Mina ögon har även upptäckt att det finns nå mer utmed vägarna - SKOG! Ja just det. Har kört samma väg i mer än två år och har nog aldrig sett så många tallar som igår; Tack syster! Och r.i.p Igelkott!

240 mil kvar nu... Det närmar sig, eller vad är det de säger - Plötsligt händer det!

Noradagarna!

Sator, bada, The Poodles, öl, 'Sex on the beach', skratt och förvirring! Ja, det är så det har varit...

På fredagen hade jag ju tagit ledigt för att åka 'hem'. Fick sällskap av J dit, mamma och pappa bjöd på grillat på altanen. Sen vart det att åka ner på stan och kolla läget, men va dåligt med folk det var! Vart en sväng ner och kollade på systers nya lägenhet; Jätte fin! Stora rum och nära till stan och kusin. Sen upp till torget igen, kollade Sator (MIN låt spelades... men vart ändå besviken) Roligt att ta med en kompis och det är manfall i stan :-/ Men det vart en del skratt och kommentarer om div ansiktsuttryck, klädslar och annat. Efter det var det hem att sova ... Eller rättare sagt, försöka att sova! Regnet bara öste ner, åska och muller. Tur att jag tog med datorn! Lördagen vart det att åka och bada, fick sällskap av mamma ner till campingen. Det var riktigt varmt i vattnet, nästan lite för varmt! Senare på kvällen vart det en promenad ner på stan igen. Hem till syster, och sen upp till Terrassen. Lite mat, några öl och en massa skratt!!

'Men Magnus, har du ritat på dig?'
'Nej! Det var inte jag [...] Dumt att somna hos en tatuerare!'

Skönare människa finns inte! Vart en del andra kommentarer oxå, men vet inte om jag vågar skriva dem här... (eller så är det jag som inte kan diktera så bra) Mamma och pappa gick hem och det vart en öl till för mig. Ringde taxi, men hamnade på torget framför scenen igen. Tanken var ju att bara stå där på fredags kvällen iom att det var så dyrt så jag kände att det räckte med en kväll. Men va fan, vakterna hade gått och ingången stod öppen... Så var jag inne igen! Min fösta tanke 'Va fan gick vi ut igår för? Skulle ha rockat loss här ikväll ist!' Men det är ju sånt man tyvärr inte vet i förväg. Folket hade vaknat till liv och det var en skön stämning. Fick ringa taxi för andra gången då jag inte ville lämna pudlarna. Hem, sova, duscha, packa, hämta syster och son, äta, buss hem... REGN! Satt på resecentrum 45 minuter och väntade på nästa buss, kände inte så mycket för att gå. Satt och kollade på AIK supportrarna som tog tåget hem igen efter matchen mot ÖSK. Vet inte hur det gick, men AIKárna var väldigt tysta... Sen hemma igen!

Idag kommer lillasyster och ska följa med på jobbet... ROLIGT! Första gången hon ska åka med - Vet att jag säkert har skrivit det förut, Men jag är så glad att vi funnit varandra igen! Älskar dig!


300 mil kvar till semestern! Love-eee-Ly!!!

I will go home!

För nu är det helg för min del, Sååå underbart skönt! Har nu endast 300 mil kvar till semestern, men tänkte passa på att ta en liten mini semester för att mjuka upp lite så jag inte får en chock av att vara ledig!... Och sen passa på att bli lite bortskämd av mor och far! Aldrig fel! Det kommer att bli en perfekt uppladning känner jag... För det är ju faktiskt Nora dagarna och då måste man ju bara hem! Bland annat SATOR spelar juuu... - Min låt! -


Sator - I wanna go home

Och hem kom jag även efter denna natt på vägarna! Riktigt sur hade jag blivit annars kan jag säga! Har funderat lite på om jag ska ta och packa nu eller om jag ska ta det när jag vaknat... Hmm... Kan ju lägga fram det jag ska ha med mig. Ja, det vore ju en idé! Ska vänta in en kompis som ska med och som slutar kl 16. Sen efter det bär det av! Fan vad jag verkligen vill HEM! Det liksom bara pirrar i hela kroppen - ja, jag är lite underlig! Men ingen är perfekt, inte ens jag (ibland, eller ganska ofta kanske)


Sova nu kanske... Tråkigt - Men nödvändigt!

Shit alltså!

Leker med tungan över den lena och blanka ytan... *haha* Ja, alltså... min nylagade framtand! Inget annat! Men det är väl typ det jag har gjort hela natten förutom att ha läst några rader i ett sms som nästan fick mig till tårar! Och det vart ju inte bara en gång jag läste det!

'Tja, läget i natt värmen? Jag såg i din
blogg att du verkar ha det lite tufft nu,
men jag kan ju utan att känna dig mer
än över telefonen och internet säga att
jag tycker du verkar vara en otroligt rolig,
spontan, spännande, klok och kärleksfull tjej
[...] '

Underbara vän! Tack för det du skrev. Alla mina vänner tycks ha en helt annan bild av mig än den jag trodde att de hade. Jag vet inte riktigt varför... Just nu är jag som en svamp som bara suger åt mig alla fina saker ni säger! Varför har det inte varit så förut? Vad gör jag nu för annorlunda för att få höra dem?... Kanske valet av vänner som ger mig denna känsla av att känna - fan va bra jag är! *haha* Och härom dagen läste jag ...

              'Du är en underbar frisk fläkt och en riktig toppensnäcka som gör livet roligare!!' 
                                                                                Tack C!



'Byssan lull, koka kittelen full...'  Go natt!


Uteblivna känslor...

Vet inte vad jag ska känna riktigt! Allt vart så konstigt, det var ju så bra ena dagen... Och nästa dag så klarar han sig bra utan mig. Jaja... om det är så han känner kan jag inte göra någonting åt det! Vill inte tjata eller visa mig sårad. Jag är stark och jag klarar mig! Är rädd för att det en dag ska komma över mig och att jag bara ska falla ihop. Inte en enda tår har runnit ner för min kind - vad är det som har hänt med mig? Var jag så inställd från början att det inte skulle hålla? 'Vem - vill - ha - mig - liksom'...

Fick ett mail från Johanna...

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


Kan Hon vara jag för någon? Alldeles säkert! Så om du läser det här är det bara att slå en signal! *haha* Vi hörs...


Tänk om det kunde vara så lätt!

Varmt!

Denna värme! Inatt var det 22 grader varmt uppe i Tönnebro... skulle ha haft med badkläder! Men risken att ha blivit uppäten var ganska stor. Vet inte hur många mygg jag viftade bort när jag stod och pratade med sommar vikarien. Vad har det varit mer av inatt då? ... Olycka vid Gysingen - inträffade kl 7 i går morse, och vägen vart avstängd. Planerade att åka över Uppsala, vilket inte var så lockande då jag redan var sen och vägarbetet på e4an innebar ju det en omväg. Vi var tre chafförer som satt och ringde polisen och försökte få reda på när vägen skulle öppna. Efter att ha hamnat hos polisen i västmanland, skickades jag vidare till Gävleborg.. men det vart oxå fel. Precis när jag skulle kopplas till Uppsalas polis hade ena kollegan redan fått besked och vägen skulle öppnas 21.30 igen. 21.35 var jag där och passerade utan problem. Kändes skönt!!

Annars då... 2 älgar, 1 påkört rådjur (inte av mig)... Sjukt samtal med två kollegor (litet smakprov då ena av dem hade oss kvar i örat då han var in på macken) 'Ge mig en grov och 500 i handen' Ojojoj... va vi skrattade! Kan jag säga annat än att man blir väldigt snabbtänkt när man är lite trött?! Så tacksam att jag har dem, de får en alltid på andra tankar då man bara sitter där och tänker, och det alldeles för mycket!

Innan jag åkte till jobbet igår kväll var jag ut till köpcentret med C... *haha* fick ett varsitt 3 kontantkort av snubben på 3 (ingen aning om varför) Shoppade lite kläder, okey... mycket kläder, en rund högtalare till mobilen och en present till W... 'En sommarlovs och världens bästa systersons present!' Vart även till att ta oskulden på Paco´s, det var riktigt nice! Tips: Taco sallad! Mmm...

Men nu ska jag ta och hoppa i sängen... Ska till tandläkaren kl 13.00. Ser verkligen fram emot det den här gången, ska laga min trasiga framtand. Tycker inte den ser så fin ut just nu! Go natt!


Snus och kontanter

RSS 2.0