Se vilka jag Hittade!! Mmm...

dsc03526 (MMS)

Se vilka jag Hittade!! Mmm...


Så, sittandes på balkongen efter dagens ...

Så, sittandes på balkongen efter dagens uppdrag. Frakta hem solstolar från Rusta... På cykel!! Det funkade, så grymt duktiga vi är :) Tappade bort mina nycklar oxå. Ringde till mina föräldrar för att komma med min extra nyckel... Tog några varv inne på Rusta för att försöka hitta dem, lämnade även en lapp i kassan med mitt nummer ifall de skulle bli hittade. Ringde sen tillbaka till pappa och sa att nycklarna var hittade... De satt ju i vagnen! Vart lite utskrattad med vad gör det. Ett skratt förlänger livet och nu njuter vi på balkongen med varsin öl B-)


En byrå är Så mycket bättre än två fotölje...

dsc03517 (MMS)

En byrå är Så mycket bättre än två fotöljer fulla med kläder :-D Fredags syssla som kommer fortsätta i morgon, då det saknades en ordentlig spik till spegeln. Nu whisky med cola och film tillsammans med sötisen, regnet öser ner ute... Då är det skönt att få vara inne B-) vart dock en cykeltur i regnet till Maxi då colan saknades till en början.


Onsdagkväll uppe i Tönnebro... Kaffet up...

Onsdagkväll uppe i Tönnebro... Kaffet uppdrucket medans väntan återstår. Dagen har varit hur bra som helst. Fick sällskap bort till Rusta, kollade solstolar till balkongen. Dock vart det inge köp... Får hjälp med hemfraktandet i morgon, ville inte riskerat någon på cykeln *haha* Men det hade nog sett kul ut. Något som vart gott var den chili och räkgryta som lagades iordning med sällskap av sötisen innan jobbet. Kul med en till i köket, så tråkigt att laga mat ensam för att sedan få äta själv! Speciellt när det blir så Otroligt gott :) Undrar bara vart salladslöken tog vägen!! Haha. Nu kommer andra bilen :)


Dagarna går!

Ska inom en timme iväg och avverka 3dje natten på vägen efter semestern. Kändes lite konstigt att dra iväg i söndags, hade lite lätt ångest. Och när jag väl satt där kändes det som det bara gått en helg sedan jag satt där sist! Att tiden ska gå så fort när man har roligt!! Nästa jobb uppehåll blir förhoppningsvis i oktober då älgjakten startar - Längtar!! Hösten är allt bra underbar. Känns nästan som den har börjat smyga sig på lite sakta... Regn och lite kallare vindar. Men inte än... Nu skiner solen utanför och jag ska snart ta och göra mig klar för ännu en natt.

Fick lite extra energi av massor av pussar då killen kom förbi en stund, då det nu är hans tur att ha semester - kan inte vara mer orättvist!! haha. Hoppas det går lättare att köra inatt än vad den senaste gjorde, bara att tänka att: snart är halva veckan gjord, och helgen närmar sig!


Nu blir det allsång B-)

dsc03509 (MMS)

Nu blir det allsång B-)


Provar de nya whiskyglasen... De funkar! ;)

dsc03479 (MMS)

Provar de nya whiskyglasen... De funkar! ;)


Det finns öl och det finns lödder... B-) Y...

dsc03478 (MMS)

Det finns öl och det finns lödder... B-) You go darling!


Noraglassen :) Mums!!

dsc03475 (MMS)

Noraglassen :) Mums!!


Firade att mamma gick på semester idag! Al...

dsc03474 (MMS)

Firade att mamma gick på semester idag! Alla tillfällen är bra tillfällen :) Vart en liten tur till Lindesberg, sen 'hem' till Nora igen med grekiskt restaurang besök (ja, jag vet att ölen på bilden är turkisk - Men väldigt god!) Vart även en av den berömda Noraglassen med smak av apelsin och hasselnöt... 1a för i år. Är fortfarande mätt, hade tänkt att ta en öl nu ikväll men får inte ner någon. Skandal!! Tur det finns en som 'hjälper' mig så att ölen inte hinner att blir gammal B-) Men i morgon ska jag prova smultron vinet på 15% som jag köpte på bolagsbesöket i Linde. Go natt!


"Vardagssysslor"

Klockan är en stund efter 16 och jag sitter nu och väntar på att gå ner i tvättstugan... Känns som om jag valde rätt kväll för att tvätta då det nu börjar bli grått på himlen, men ändå 29grader ute - oväder pågång kanske?! Hann iallafall att få 1,5 timme nere på gräset, utan att bli överfallen av fiskmåsarna som övervakar sin unge. Men jag antar att den blivit så stor nu så att den 'kan klara sig själv', dock är det ett jävla liv på den när hungern sätter in!! Varför ska de ha de där hemska lätena för dig??

Aja, jag fick sol och minns gårdagskvällen med ett leende! Och i allt detta solande har jag glömt skicka iväg tidkorten till kontoret, men nu är det gjort och jag ska fortsätta njuta av semestern.


Säger bara en sak. JÄVLAR vilket drag!! Ko...

dsc03461 (MMS)

Säger bara en sak. JÄVLAR vilket drag!! Konstaterades snabbt att vi gjorde rätt i som gick vidare efter spelningen med Rosenström som varade i sisådär 45min... Blir att somna gott nu :) Vilken kväll!


Vart även en tripp till Ritz för att kolla...

dsc03458 (MMS)

Vart även en tripp till Ritz för att kolla Rydell o Quick, ännu en gång - vilken härlig semester!


Jodåsååå attéeee... B-)

dsc03457 (MMS)

Jodåsååå attéeee... B-)


Bada. Bada. BADA!! Så otroligt skönt i den...

dsc03447 (MMS)

Bada. Bada. BADA!! Så otroligt skönt i denna värme som kommit smygande tillbaka under dagen. Vaknade i morse lite frusen och det var så skönt att värma sig under täcket. Ikväll blir det att svalka sig med några öl uppe på stan. Ska göra en favorit i repris. Eller iaf försöka att se Björn Rosenström B-) gick ju inte så bra i fredags... Trevlig kväll!


Skönt! Första natten på jag vet inte hu...

Skönt! Första natten på jag vet inte hur länge känns det som, som jag förhoppningsvis kan somna utan att känna mig som instängd i ett rum utan ventilation. Att det kan bli så varmt med tom öppna fönster och fläkt... Ska inte klaga på värmen som äntligen kommit. Men blixtar och dunder var sannerligen välbehövligt idag! Ser nu fram emot att få somna utan att behöva känna pärlorna i mängder. Go natt :) Så skönt det fläktar nu!!


Söndagshumor :)

dsc03443 (MMS)

Söndagshumor :)


Tycker det är roligt att träffa läsare av ...

Tycker det är roligt att träffa läsare av bloggen på torget! Haha... Men nu blir det sova efter en kanon kväll med underbara människor!! <3


Nu har första veckan på semestern gått. Fi...

dsc03418 (MMS)

Nu har första veckan på semestern gått. Firade med att klippa gräset hos mina föräldrar. Och ikväll blir det drag på torget här i stan! Då blir det bla Björn Rosenström, sen i morgon Rydell & Quick mfl. En och annan öl tror jag att det kan gå åt i värmen. Smuttar nu på en cider medans benen torkar efter en sväng med hyvelen, inge snyggt med vita leggins och röda blodfläckar. ICKE!! *skål* B-)


Njuter på balkongen. Första semesterdagen/...

dsc03366 (MMS)

Njuter på balkongen. Första semesterdagen/kvällen/natten! Underbart med underbara hjärtat, kan inte bli bättre. Alla borde vara unnade en sån här kväll! 1a klass mys :) God mat, vin, Sangria, Whisky och massa pussar. SEMESTER!!


Lite pyssel så här på fredagskvällen :) Kä...

dsc03353 (MMS)

Lite pyssel så här på fredagskvällen :) Känns mycket frächt. Kan tipsa om Incoco Dry Nail Applique! Slapp kladdet och torktiden. Hoppas det håller och sitter lika länge som sist... 2.5 veckor. Nu blir det att förbereda inför kvällen. Mys!!


Sitter på balkongen och myser lite under ...

Sitter på balkongen och myser lite under en filt och klarblå himmel. SEMESTER!! Känns riktigt Jävla underbart måste jag säga :) Tar ut det lite i förskott kanske, den börjar ju inte föräns på söndag kväll om man ska vara riktigt riktig. Men fan va gött det känns alltså!! En gång till bara, måste öva: SEMESTER!!


Läste på Facebook... Det behöver inte...

Läste på Facebook... Det behöver inte vara jobbigt att städa! 1. Skapa en mapp på datorn. 2. Ge mappen namnet "Stöket i huset." 3. Ta bort mappen. 4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort stöket i huset permanent? 5. ...Svara Ja. 6. Lägg fötterna på bordet, ta en ...drink och läs en bra bok! Och Allt som står på Facebook stämmer!! :-D


RSS 2.0