Hemma

Ja, då har jag gjort ytterligare en natt... Vilken skillnad gentemot i fredags säger jag bara!!! Nu har det varit torra fina vägar, + sex grader och bra musik på radion. Tankar på den stundande våren - allt jag vill göra! Kan livet vara mer underbart än vad det redan är? Sitter alldeles salig! Jag mår bra! Lätt konstaterat!!! Det är så här jag vill må - så här alla borde få må! Det vore inte mer än en mänsklig rättighet. Iaf för vissa!

Känner inte för att skriva nå mer speciellt! Ska ta ett glas vatten och sen gå och lägga mig!

Måste bara lägga upp några bilder, fick se en bild på mig (på Facebook) från då jag gick på fritidsledarlinjen. Vart äcklad! Fatta - såg jag verkligen ut så där? Ja, tydligen! *besviken*


Nä, NU är det Go natt!




Vår känslor!!

Ja, då är det snart samma läge som vanligt då vid den här tiden... Snart iväg och jobba alltså! Fan va fort den här dagen har gått. Vart ändå väckt 13.30 på beställning, men hade svårt att somna i morse... Den där sommar timmen! Ville inte gå ut från badrummet förut, där går klockan fortfarande 'normal tid'. Men det stundade ju en liten shopping runda med killen... så det var bara att göra sig iordning! Var på LM som planerat, men köpet jag hade tänkt göra på kuddarna med stjärna fick vara. Vart däremot lite annat. Sen till BRL och kollade på högtalare... Ska bli kul att se när bygget är igång, har ju hänt en och annan gång att man sett mästerverk framträda! SAKNAR MIN CAB!!! Kollade på spel till systersonen, men det var så ur plockat på hyllorna, någon affär som skulle slå igen... Hittade ett bil spel 3+ år, men det tyckte inte killen... Han hittade ist ett Playboy spel... vart att ringa till syster och fråga vad hon tyckte "Jo, det ska ju börjas i tid" Hennes son däremot tyckte väl bara moster var jobbig! Vart sen ett Max mål på Ikea parkeringen, kolla lastbilar... När vi sitter där får jag ett mms från syster, den finaste bilden på Nora´s första krokusar! Så fint! Då ångrade jag mig inte längre från att ha gått ut från badrummet... Hörde ju gässen i luften igår kväll när jag var på väg hem från affären! VÅREN ÄR VERKLIGEN PÅ ANTÅGANDE!  Härligt!!!




Näheeé...

Då har jag suttit och pysslat lite! Får se vad kusin säger i morgon. Men det är ju så svårt åt någon annan, gjorde ju syrrans sida förut - hade ingen aning om hur jag skulle göra den... Men hon vart tydligen nöjd *skratt* den ser iallafall fortfarande ut som när jag gjorde den. (bilden till vänster högst upp, resten är mina egna)

Nä, nu är det lägg dax... Ska till LågprisMagasinet i morgon - kolla lite kuddar... Och kanske nå mer! Men det visar sig! Go natt! ♥



Hmm...


Lovade kusin att försöka fixa iordning hennes blogg för ett tag sedan, känns nu som om det vore det rätta till att göra ikväll/inatt innan det är dax för att sova! Ska göra en eller två header´s och hitta något snyggt tecken snitt och en bakgrund som matchar. Sen får jag maila över och höra vad som tycks om det! - En bra idé känns det som! ♥






tomt

...hatar det här! 23 timmar tillsammans går så oerhört fort. Nu har det snart gått 4 timmar sedan du åkte och det känns som en evighet! Att man kan bli så snabbt beroende - Blir alldeles rastlös... för när du är här är det full fart hela tiden, alltid någonting på gång. NU - Bläääääääääääää... tyst och ensamt! Någon film går på tv´n nu som jag redan sett, inget nytt och intressant att kolla efter på internet, alldeles för sent för att möblera om... inte för att jag vet hur jag skulle göra om, men ändå! Vill ha någonting att göra... - städa garderoberna? NEJ! *funderar* Skulle vilja åka iväg och köpa små svarta tavelramar (som syrran har på sin vardagsrums vägg med fina bilder) köpa nya kuddar till sofforna, sy nya gardiner till mina tre fönster. Tänk om man bodde i en ubåt, då skulle man inte behöva några gardiner - fönsterfritt! (skämt från igår) eller så skulle man bo i ett båthus, eller var det på en husbåt?! Oj va du kan få mig att le! TACK! ♥



Vilken gårdags kväll!

Lung och skön! Killens kompis mådde inge bra... Happ, sitta hemma själv då! Nä, killens 'pokrande' vart klart tidigt så vi bestämde oss för att åka och äta på Harry´s. De otroligt goda kycklingvingarna gjorde sig påminda därifrån... Mmm... Så det fick bli en plocktallrik och en stor stark. Hela Harry´s var nersläckt mellan 20.30 och 21.30 pga EARTH HOUR. Bara en massa brinande ljus överallt, så otroligt mysigt att sitta där. Gick sen omkring och kollade på folk. Roligt att killen jobbar som bartender... såg helt plötsligt allt från en annan synvinkel. Roligt! Sprang på två Nora människor som man inte sett på evigheter... roligt när folk känner igen en då det säkert var 10 år sedan jag pratade sist med en utav dem.

Vi hade chafför från Harry´s kl 00.00... Hmm... vart åker man då? Da Mässan så klart! Var väl där någon timme, sen vidare till Max och en fruktsallad. Träffade yttligare två Nora människor... D & D... *haha* så otroligt sköna människor!! Några man umgicks med nästan varje dag under högstadietiden *minnen kommer* Vilken tid det var!

"Man vet att man är gammal när man pratar om minnen ist för att skapa dom" Jaja... det är väl så... Men va fan. Man lever ju bara en gång!



Nu är den snart här!

Men det tar vi sen! Har haft en liten paus i mitt städande. Jag kollade på Miami Ink, så himmla bra! I sommar ska jag göra min andra tatuering. Gjorde min första när jag var 18... Mitt lilla, lilla kina tecken som symboliserar 'lycka' - på höger skuldra, men det är nu 11 år sedan och liknar en mexikan med hatt! *haha* Min andra jag ska göra kommer att bli ett armband runt höger handled... med mitt namn:
Men jag skulle vilja ha den lite mer snirkligare, det är det enda jag avslöjar! Ska göra den som en liten present till mig själv för att jag kört i två år den 4 juni. För ibland undrar jag på vad fan det är jag håller på med, som i natt tex... Usch!! Har ont i ryggen idag, och det kommer nog ifrån att jag satt och spände mig när jag körde inatt då det snöade så... Men det är ju så roligt när det är bra väglag, uppehåll och SOMMAR!

Glöm inte att ställa fram klockan!  Inatt är det dags att ställa fram klockan 1 timme. Så när klockan visar 02.00 är det bara att flytta fram den till 03.00 och vips så är sommartiden här! Wohoo... Underbart skönt!

Ikväll blir det nog att gå ut och ta en öl med killens kompis medans han själv sitter och 'pokrar'  med sina vänner (ja, det heter ju så) och min gumma är uppe i Sälen och åker skider - Igen!! Så fruktansvärt avundsjuk! Men jag hoppas att hon har det bra och att hon står stadigt på skidorna, inga brutan ben nu!

Oj, nu har min tvätt tid tagit slut... Måste ner och ta reda på det... ♥



En blä natt!

Eller inte till en början! Startade lastbilen - avgasröret lagat!!! Kom iväg från terminalen vid 19.10... Sen började det! Snö, snö, snö, snö snö, snö... i 45 mil snöade det, höll på att bli galen!! Hela vägen upp och sen halva vägen ner... Men väl efter ekipagebytet tyckte jag att jag var värd en hamburgetallrik, så det fick det bli på Wärdshuset i Tönnebro. Men kan säga att det var både den fösta och den sista som jag köpte det där, visst den var jätte god, men DYR!!! Tappade nästan hakan så hon ville ha 90 kr för en visserligen väldigt stor hamburgare, pommes o en 0,5 l dricka... Men ändå! Nä, aldrig mer!

De första 15 milen på väg ner var ännu mer snöiga än de hade varit på upp vägen... Satt bara och väntade att det efter varje sväng och krön skulle ha slutat snöa, att det skulle vara 20 grader varmt och sol! *haha* Men väl vid Heby, eller lite innan började det avta och jag drog en lättande suck... Fritt från snö på vägen, bara lite slask... men det gjorde ingenting!!! Så nu äntligen sitter jag här... HEMMA - Äntligen!!!



Ska nu kolla in lite på Facebook och Mafia Wars, sen blir det sängen!
Men en sak till bara - DET ÄR HELG!!



En blä dag!

Trots att jag vaknade tidigt och var utvilad tappade jag energin till att göra allt det jag hade tänkt att göra idag! Har inte gjort nå annat än att surfa omkring på datorn... och sett den förbaskade snön falla utanför fönstrena! VARFÖR??? Det är en timme kvar innan jag ska iväg till jobbet, hoppas verkligen att de varit ute nu och fått bort snön från vägarna, det är väl det enda positiva med att det börjar snöa tidigt på dagen ist för mitt i natten! Jaja... vad är väl en bal på slottet *disney-suck* Har iallafall fått räkningarna betalda - lika roligt varje gång, mindre roligt denna, fattar inte varför... eller jo, det gör jag. 'Men det ska lösa sig! Det gör det alltid!'

Hoppas verkligen B har varit in med lastbilen på verkstan eller iallafall fått iordning på röret som gick sönder igår. Känner inte för att åka med ett dönande avgasar rör i 30 mil!! -det räcker med att åka i snön!

Någonting positivt då i allt detta negativa?... Hmm... SISTA JOBB NATTEN INNAN HELGEN!


Raggare!

Jorå så att eeee... Så har min natt varit! Uppvägen, klanderfri! Hemvägen... *skratt* Vad ska man säga, räcker väl  med 'trasigt avgasrör' Shit va det lät!!! När jag gasade, när jag bromsade... Enda gången det inte lät så mycket var då jag uppnått hastigheten och låg på farthållaren.

Det roliga i natt var då ist att jag sände in 'natt loggen''Vaken med P3 & P4'. Den vart uppläst; "Hej hej! Min logg för natten. Raggare är väl då nattens ord för mig... Senaste jag skrattade var när jag startade lastbilen för att åka hem efter ekipagebytet, trasigt avgasrör. Ååå va det mullrar - jag är en raggare! Ha ha! Den låt jag skulle må bra utav att höra just nu är Magnus Uggla´s låt Raggarna. Ha en fortsatt bra natt! /Tess"  Fast fick ju inte min låt spelad... men den kommer här:


Sen var det ju dax för 'Natt jakten' på radion... De spelar tre låtar som man ska se en röd tråd i. Det hade inte spelat någon roll vilka låtar det hade varit; min gissning hade varit RAGGARBIL i vilket fall som helst! Men det var fel såklart. Men det roliga var att de brukar läsa upp felsvaren som kommer in, och min gissning vart då uppläst. Han i studion sa; "Det är inte heller raggarbil vilket de Tess tror, men det är inte så konstigt att Tess tror det iom det med loggen tidigare" *haha* Roligt!!

Men jag fattar in det som kör med raka rör på sina lastbilar, låter ju nästan som om det skulle vara hål i avgasröret... Men det är väl en vanesak och det är väl ett mer "kontrollerat ljud"! Men men... jag skulle nog bli galen iallafall! Hoppas nu röret på min lastbil kommer bli lagat under dagen... orkar inte med det i 30 mil till! Dock ville kollegan att det inte skulle åtgärdas, fast han behövde ju inte åka så långt med det... och dessutom är han ledig i morgon så han behöver inte köra med den i morgon natt om det nu inte skulle hinna bli lagat. Men det måste jag!!!

Nä, ska kolla lite på Facebook och sen ska jag lägga mig. Lovat mig själv att inte lägga mig allt för sent... Får se hur det blir med det! Men go natt å så dära då rå´!



10%

Haft en underbar eftermiddag på stan med gumman! Strosade i affärer och gick på fik! Mysigt! Måste ju ta och berätta om mitt köp av min nya leggins jeans! *smile* Vi gick till Gina Tricot som jag hade tänkt... hittade legginsen som jag tänkt på, köpte dem och vandrade vidare. Kom till nästa G.T butik, hittade samma leggins fast i en annan blå nyans som jag hellre ville ha, dock var det en fläck på dem... Aja, det fick bli dem en då. 10% avdrag i kassan pga av fläcken... tog emot pengarna... 10% hmm... 120 kr... *min matematik är ju inte den bästa* men men... Ööö 120!!! vi gick snabbt därifrån! Byxorna kostade 299 innan avdraget! *smile*

Snart dax för att åka till jobbet... men först en kaffe med sötisen! ♥ FOCUS!




Så där, ännu en natt!

Ja, då sitter man här efter ännu en arbetspass! Stjärnklart, -8 grader och torra vägar även denna natt! En kollega däremot sände ett videoklipp med fallande snö, massa fallande snö - men det klippet var från Borlänge 2008! Ååå så roligt! För inatt föll det ingen snö heller! *haha* Så roligt de har när de driver med mig! Men något som inte var roligt var att vi inte kom ifrån terminalen förrän 19.40, vi som brukar få åka vid 19, plus minus några minuter. Egentligen skulle vi ha stått på oss om avgångstiden som är 19.30 - då vi som senast ska åka. Fan! Att vi inte gjorde det, 1 - 0 till DHL. Men nästa gång!! DÅ!!! Men jag kom ner i bra tid ändå... Hmm... undra hur det gick till? Körde faktiskt inge fortare än vanligt! Vart visserligen lite mindre tid i Tönnebro - petitesser!

Nu när jag kom hem bokade jag tvätt tid tills på lördag, mellan kl 13-17 (någon får gärna påminna mig!!!)  Och när jag öppnade lägenhets dörren gjorde sig gårdags eftermiddag påmind! Doften av våra vanilj våfflor fanns kvar i lägenheten, så då kunde jag ju inte låta bli utan trippade fram till kylskåpet och tog en med lite grädde och sylt! Mmmm... Våfflor är underskattade, iallafall utav mig! Läste nå om våfflor i brödrosten som lillasyster skrivit; kan det stämma? Blir det inte väldigt kladdigt och svårt att få ur våfflorna när man hällt ner smeten där? *spelar dum* (måste påpekas!!)


Nå annat att berätta då?... Hmm... Nä jag tror inte det! Bara det att jag mår bra och jag njuter av varje dag då jag får vara frisk - mer eller mindre iallafall! Som jag har skrivit förut så andas jag nu med lätta andetag, det som tyngt mig så förut är som bortblåst! Minns det knappast! Tack för allt 'blåsande och pustande'!

Så, om jag skulle ta och titta till min Maffia och sen nanna kudden... Ska träffa gumman när jag vaknat - då vill jag ju vara pigg och alert som en, en... en liten, liten *funderar på vad* som en liten mört! *smile* Ja ja, jag är trött! Go natt! ♥



Våfflor!!!

Mmm... Gott!!!

Mumsigt värre! För alla vet väl att det är våffeldagen idag! Eller???

Våfflor, sol och trevligt sällskap! Lovely!!! Snart dax att åka iväg till jobbet med... Tror det kommer bli en bra natt, känner det i lilltån! ♥


svart vs vitt

Ännu en natt avklarad! Men att det kan vara sådan skillnad... Igår natt var det snöfall, svart asfalt med halka och -5 grader, inatt har det varit stjärnklart, tortt och fint på vägarna, men vita av allt salt som spreds ut igår - och neråt -15 grader. Brr!!! Smart att ta vårvästen på sig, men det var ju så fint när jag åkte på kvällen!

mössa - lågprismagasinet, polo - swedol, glasögon - peak performence *haha*

Var iallafall piggare i natt än vad jag var igår! Kanske inte ger det intrycket på bilderna... Men igår kväll drack jag en kopp kaffe i Tönnebro, gjorde jag ju inte igår... (Eller förrgår bli det ju) Att en kopp kan göra så mycket! Slutsats - KAFFE ÄR BRA! Tack Lennart! Nä, om jag skulle ta och titta till min Mafia på Facebook innan det är lägg dax!? Självklart ska jag ju det! Sen när jag vaknar bär det av till affären - våffel dax!!! Mmm... va gott det ska bli! Ska lyxa till dem med grädde och sylt! Go natt! ♥



Alltså - Kolla!!!

Se vad människor skickat till mig från hela världen, blivit lite poppis tror jag!... hihi...

Allt tack vare bloggen! *smile*


Sovmorgon!

...har jag ju varje dag! Men somnade relativt tidigt igår (05.30), vaknade redan vid kl tio av ett sms... somnade om. Vaknade sen igen vid kl 12, somnade om... gick upp halv två! Så underbart skönt!!! Så inatt ska jag väl inte sitta och gäspa som jag gjorde natten till idag! Det blir så fruktansvärt olustigt att sitta där på spänn om det är halt och vara trött. Men kan ju säga att man håller sig vaken pga det iallafall!

Imorgon är det Våffeldagen! Ska grädda massor - så gott det ska bli! Var ju till M´s mamma i lördags. De höll på att grädda våfflor för fullt. Men ska försöka att inte få samma rökutväckling här... Min brandvarnare (haha. som fortfarande ligger på hatthyllan utan batteri kom jag just på) ska inte behöva tjuta, men det kommer den ju inte att kunna göra ändå!!!

Lönen kommer inatt - JIPPIE!!! Så skönt! Ska gå till Gina Trico och köpa ett par 'leggins jeans' eller vad det heter... de är så otroligt fina! Vill bara ha!

Nä, om jag skulle ta och laga lite mat och försöka få iordning på mig själv - så vore det ju toppen! Mafia Wars är avklarat! Har även hunnit prata med sötisen en stund! ♥



glada barna skratt & fågel kvitter...

Nä, inte inatt! Det tog emot så mycket att åka iväg till jobbet igår kväll, men var ju tvungen. Det snöade lite lätt på väg till terminalen, sen kom det bara mer och mer... Vägen mellan Örebro och Köping var fruktansvärd, sen vart det bättre - Mycket bättre, tills jag kom ovanför Hagsta på E4:an... då svängde salt bilen av och det kändes en skillnad  på en gång. Men upp till Tönnebro kom jag och så hem igen... På hemvägen var det E18 som var det jobbigaste, hade totalt 4 ton lastat på bil och släp sammanlagt... 2*2 visserligen, men man vill gärna ha lite mer tyngd så man är säker på att man stannar kvar på vägen! Men om man kör tillräckligt fort hinner man förbi halkan innan den tar en, men om oturen skulle vara framme så går det ju iallafall fort ner i diket. Men nu ska jag ta och sova! Ögonen höll på att falla ihop x antal gånger på vägen hem *Jobbigt med måndagar* Go natt! ♥



något klokt kanske?


"Allas liv är som pussel bitar som ska passas ihop!
Och ju äldre man blir mesto svårare blir det"



Inte bara min förflutna...

Varför kan man inte radera det dåliga man varit med om förut? Visst har ju det dåliga inneburit även bra saker, annars skulle jag ju inte vara där jag är idag! Men ÄNDÅ! Vet att det inte är synd om mig på nå sätt och att allt dåligt bara har drabbat mig - känns hårt även när det har drabbat och drabbar dem man älskar! Men som jag skrev i ett annat inlägg för ett tag sedan; INGET ONT SOM INTE HAR NÅGONTING GOTT MED SIG! Man blir ju äldre och får mer livserfarenhet - nyttigt! Känns skönt att kunna lägga det dåliga bakom och bara kunna se fram emot allt det nya som kommer att hända! Allt det positiva menar jag ju då såklart! *smile* Kan ibland verkligen dra ett djupt andetag och bara känna lugn och harmoni, känna glädje över att det som orsakat mig mest skada, att det har nu gjort mig starkare. Jag klarar nedgångar, men det är något jag vill vara klar med! Det finns två människor som till en början varit så underbara och fina men som sen rentutsagt bokstavligt talat fått mig att må så fruktansvärt dåligt att jag undrat om jag verkligen vill fortsätta leva. Att man kan trycka ner någon så pass mycket?! Och sen dölja det med lögner. Inte undra på att man blir rädd då man känner att det är på väg åt samma håll igen... Trots att det aldrig varit menat att vara så! (rörigt, skriver bara...) Vissa sagda och skrivna ord klarar jag fortfarande inte utav, men jag vet att jag är starkare - kan säga nej till människor som gör mig illa. Men har även kunnat börja ta åt mig av det fina som sägs och skrivs, så oerhört skönt! Mår så oerhört bra att jag inte vet vart jag ska göra av allt det som jag känner... Kan glatt konstatera att alla onda demoner i mitt liv är borta! Visst finns skuggan kvar av en, EN! - men den kommer att försvinna under det kommande året! Så oerhört skönt! Vilken fest det kommer att bli! Festar redan nu av bara tanken på det, festar även åt att jag hittat MY LOVE! ♥

(festar inte med alkohol! ska ju fan snart och
jobba, suck! festar på glädje och lyckorus!)

Minnen & skratt

Hamnade på 'Da mässan'. Efter 5 minuter kommer volvon rullandes... En gammal kompis; eller gammal och gammal - jämn gammal med mig, och det är ju ganska så ungt om man säger så! Hans kompis frågar honom om hur gammal han är med glimten i ögat, han svara att han är jämn gammal med mig. Hans kompis säger då att man inte pratar om en kvinnas ålder, och inte om mens heller! (hur tolkade du det?) Men det vart en massa prat om fd vänner från Nora och högstadietiden... så oerhört roligt att minnas!! Skrattade gott!

Sen vart det lite karavankörning... och lite snabb åkning. Wooooomm... *skratt* Duktig du var!

Hamnade sen på Max där det var kaffe - gott!

Och snart är det läggdax, bara Mafia Wars som ska styras upp. Go natt! ♥


Ont i foten?!


Trevlig helg!

Lördag!

Efter att ha sovit 5,5 timmar var det 'upp och hoppa' som gällde. In i duschen, borsta tänder, på med kläder och så var helgen igång! Underbart! Kom just hem efter att ha varit med killen, hans kompis och Steffo på landet... Fick ju visa killarna hur man fick igång Mazdan, byta däck på Golfen och lite annat *blink* Hann även att ta lite bilder... Så roligt med en bra kamera i mobilen!

Är kanske inte den bästa fotografen, men det är roligt! :)
- Tack för kaffet! -

Så vad är planerna inför kvällen? Lugnt än så länge! Tittar nu på 'Arga snickarn' - blir ju aldrig utav att se på tv i veckorna, så på helgerna får jag ta igen det då repriserna går så jag förstår vad vanligt arbetande folk pratar om. Sen kan det nog bli till att ta en toast med ost och kalkon... Mmm... Kanske en öl till det, det är ju iallafall lördag! Tjohooo... Sen kan det nog bli Mässan ♥




Gissa!!

Ja just det! NU ÄR DET HELG!!! Så underbart skönt! ...och den sedvanliga bloggningen innan det är läggdax. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva... Hmm... Jo, jag skulle vilja lägga in ett YouTube klipp som jag fick tips om när jag chattade med kusinen på msn då jag var  upp i Tönnebro... FÅR JAG? *smile* Så underbart roligt att se!!! Men det fick mig att tänka på hur gammal jag blivit - men det känns inte så 'där inne' liksom. Och det är väl det som räknas! *nickar* Känner mig fortfarande som 18, nä... men iallafall 25. Känns som igår då jag gick gymnasiet ;) okey då, på fritidsledarlinjen. Men det var lika roligt båda två... och jag ha det fortfarande roligt! Allvarligt nu; det känns som om de ska ringa från skolan och fråga varför jag inte varit där på så länge... Fast det kommer de inte att göra. Men hade gärna åkt till Karlskoga folkhögskola på måndag och satt mig vid det runda bordet i cafeterian och inväntat första lektionen. Suttit i klassrummet med mikrofonen för att R skulle höra. Sett N bli rödare och rödare i ansiktet då någon sagt någonting om tex en falukorv. Lyssnat på M, M, W o T då de kommit med sina bra ideér. Suttit där mellan T o T och väntat på att de skulle svara ist för mig *skratt* Och sen på det, lyssna på L o H med sina kloka svar! SAKNAR DEN TIDEN!!! Men det är jag väl inte ensam om? Karlskoga var en tid i mitt som jag Absolut inte skulle vilja vara utan - på Många sätt! Hur kunde jag blir så här nu då?... Antagligen för trött för att fortsätta blogga... Borsta tänderna och sen hopp i säng!


Ps. Jo, bara för att mamma ska bli lugn! Natten gick bra... Go natt! ♥


Snart dax...

...för att åka och jobba! På vägen upp blir det talbok och på vägen ner blir det Vaken med P3 & P4 som gäller. Kanske till och med så att det blir att önska en låt... Om du är vaken mellan 00.00 och 04.00 får du gärna önska en låt åt mig, så slipper jag känna mig så ensam! ♥

RING STUDION 099-120 33 | E-posta [email protected] | SMS:a genom att skriva srvaken i ett ord följt av mellanslag och ditt meddelande till nummer 72250. SMS Kostar 3 kr + eventuell trafikavgift | VAKEN!  - hemsidan



Underbara kusin!

Pihlman & Pål, Tingaliin (Tingeling russian base-lovers remix)

Så underbar! *haha* Tack Catarina! ♥


Dagens test på Facebook!

"Vilken Disney karaktär är du?"

Sova sova säng säng säng...

Men först måste jag ju blogga! - Såklart! Natten har gått bra, har sett en räv och en järv. Kändes nästan som en jakt rapportering nu *skratt* Men nu till verkligheten... Hade med mig en liffterska ner... Oj, va hon inte kunde hålla tyst! NOT! Hade varit trevligt om man hade kunnat föra en konversation så tiden gick lite fortare, men tiden gick ganska fort ändå... Satt och funderade på vad jag skulle säga för att få igång lite prat, hon skulle till Karlskoga kom jag fram till iallafall, men sen var det kört. Hon satt med sin mobiltelefon EXAKT heeela tiden!! Hmm... jaja... Men jag slapp ju vara själv! Har ju Aldrig kört den vägen förut... Öööö... eller? Minnet ni vet! *haha*  >>guldfisk<< *blubb blubb*

Vart sen ner till Örebro, eller det var inte jag som vart sen - bara kollegan som vart tidig och han ville inte vänta på mig (åker ju med honom till och från jobbet då vi nästan bor grannar och har samma arbetstider och kör till samma ställe) Så jag vart kvar i lastbilen i två timmar... Inte lätt att försöka sova heller, låg bara och snurrade. Kollade msn och Facebook på mobilen... kollade även efter låten 'Tingeling' från melodifestivalen, den som var i mellan akten i finalen, men hittade den inte. När klockan var 05.45 orkade jag inte ligga längre, bussen skulle ju gå 06.05 så jag gjorde mig iordning för hemgång... När jag kommer till buss hållsplatsen ser jag att de ändrat buss tiderna; 06.10!!!!! De-e-et va-a-ar ka-a-allt at-t-t-t vän-n-n-ntaaa... Brrrr!!! Men hem ville jag ju så det var bara att stå där, visst hade jag ju kunnat gå, iallafall en bit på vägen så hade ju bussen kommit ifatt mig. Men det ville jag inte! Så jag stod där så fint *haha*
Nu har jag varit hemma i 40 minuter, har plockat rent i badrummet och i köket... Undra vart den energin kom ifrån?!! Men nu är det dax för att sova! Go natt! ♥



sol - sol - sol

Så underbart ute! Vart en skön promenad till Vårdcentralen... Lika skön var den på vägen hem, dock med lite mindre tankar - Skönt! Men om magvärken fortsätter skulle jag höra utav mig igen...
Två timmar kvar till att åka och jobba...
Ska tillbring lite tid på balkongen igen - SÅ UNDERBART!!
Tack ni alla underbara som är så söta! ♥

Mina gummor!

Ja, då vart man sittandes här igen... Just hem kommen från ännu en natt på vägen. På uppvägen vart det till att lyssna på cd 3 av Stieg Larsson´s Luftslottet som sprängdes, då jag inte mindes nå av den från i går natt. Minns inte så mycket mer av den just nu heller - satt i andra tankar... och i några telefon samtal. Hade ringt gumman under gårdags kvällen, men hon fick besök under samtalet så hon ringde upp när jag var på jobbet ist så vi kunde prata lite - eller lite å lite... Det vart en massa saker sagda. Vi konstaterade i slutet av vårt samtal att vi måste hålla kontakten bättre!! Kände att det var så mycket att berätta att jag kom på ännu fler saker när vi lagt på. Så nästa samtal kommer bli lååångt det med! Hon är nog den jag känt längst som jag 'umgås' med för tillfället. Kommer aldrig glömma våra promenader i Karlskoga då vi knappt visste vart vi var och vi bara fortsatte att gå... De gånger vi var på Vickan, våra efterfester i hennes x´s lägenhet... Allt kaffe på Melkers. Alla sjuka samtal och min hämmade förmåga att prata sex *haha* då gumman bara maler på som vanligt!

Pratade även med min andra gumma! Din väckarklocka ringer nu om en timme... Jag vill oxå åka iväg!! Men Inte på något studiebesök - utan jag vill oxå iväg och åka skidor... Jag vill, Jag vill, Jag vill, Jag vill... Sist var i Hemavan med Fritidsledar linjen i Kga. *haha* Så fruktansvärt dålig på namn; men han med den blåa overallen... Den synen kommer aldrig att försvinna från min hornhinna - skrattar fortfarande! Hade du några bilder föresten gumman? Jag hade ju ingen kamera med mig, och skivan därifrån är borta *snyft*

Nä... Om jag skulle ta och lägga mig tidigt! Mafia Wars är avklarat och snart även detta blogginlägg... Måste bara lägga upp en bild på den fina nyckelringen jag fick på min (Maria) namnsdag av gumman T! Så fiiin... (bättre sent än aldrig)
Ska på undersökning i morgon, haft ont i magen nu i snart två veckor... Måtte det bara inte vara någonting allvarligt! Men lite orolig är jag! Hoppas jag kan somna nu - Go natt! Zzz...



Förvånad???

INTE SOMNAT ÄN... Var ju TVUNGEN att spela lite Mafia Wars... *haha*

Någon som har tips på någon ljudbok föresten? Tacksam! ♥

Ps. Go natt...  ;-)

finally at home

Natten har varit jätte bra; fina vägbanor, stjärnklart och storm - vart dock väldigt trött på hem vägen... Och stormen hade man ju kunnat vara utan om man säger så. Men det känns att det är på rätt väg nu. Betydligt ljusare när man åker iväg på kvällarna, och det blir snabbt ljusare innan man ska lägga sig! Fast det kanske kan bero på nå annat, vad vet jag!

Lånade min första ljudbok för året i måndags uppe i Tönnebro, på arbetsplatsbiblioteket. Det vart Stieg Larsson´s Luftslottet som sprängdes. Lyssnade på tre skivor på vägen ner, men den tredje måste jag nog ta och lyssna om... Kom på mig själv med att sitta och tänka på annat.

Detta är den tredje fängslande och avslutande delen i Millenniumserien (kanske skulle ha lyssnat på den andra två först...)

"Två svårt skadade personer tas in akut på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den ena är Lisbeth Salander, som är efterlyst misstänkt för dubbelmord. Hon har en livshotande skottskada i huvudet och måste opereras omedelbart. Den andre personen heter Alexander Zalachenko, en äldre man som är allvarligt skadad sedan Salander huggit honom med en yxa.

Den tredje och avslutande delen i Millenniumserien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander överlevde visserligen att bli levande begravd, men hennes problem är långt ifrån över. Zalachenko har tidigare varit yrkesmördare i den sovjetiska under rättelsetjänsten. Han är dessutom Salanders far och det är han som försökt ta livet av henne. Starka krafter vill tysta Lisbeth Salander en gång för alla.

Samtidigt gräver Mikael Blomkvist i Salanders dolda förflutna och kommer snart sanningen på spåren. Han skriver på ett avslöjande reportage som kommer att rentvå Lisbeth Salander och skaka regeringen, Säpo och hela landet i dess grundvalar. Äntligen finns en chans för Lisbeth Salander att göra upp med sitt förflutna och en möjlighet för rättvisan - den verkliga - att segra." Oooo... spännande...

De två första böckerna är ju Flickan som lekte med elden och Män som hatar kvinnor... Men även om jag inte läst dem så känns det som det gör det samma - visst hade jag väl haft lite mer till grund, men jag tycker det är så bra skrivet så det gör ingenting! Har som sagt bara lyssnat på tre av nitton skivor (eller, kan nog säga att jag bara lyssnat på två... den tredje vart bara 'bla bla bla' i mina öron) och jag längtar till i morgon då jag ska jobba igen!

Pratade med chefen i måndags kväll då det vart lite strul på terminalen, en kollega hade missat att ta med fyra pallar upp till Sundsvall - så då ringde jag och hörde om jag skulle ta med dem jag istället, vilket jag då fick göra! Men iallafall... Han frågade om jag ville vara ledig någonting i påsk. PÅSK!?!? Redan vart min tanke -Ja, visst... hör av mig i morgon om det! Så igår när jag hade pratat med pappa om hur påsken ligger i år så smsáde jag chefen. Tänk, sex dagar på raken ledigt - så det blir två dagar att ta ut. Ska jag se till att komma hem till Nora någon/några dagar... Har inte varit hemma sedan pappa fyllde år tror jag, kan det vara så länge sedan? Det var ju i ...januari... Hmm... Oj va tiden går!!!

Och apropå tid - nu är det läggdax! Go natt! ♥



Tomt...


Hmm...
kanske skulle skaffa en hund *funderar* Va roligt det skulle vara att ha en liten valp... följa den växa upp, torka kiss och bajs... Precis som en liten bäbis *skratt* Men tyvärr får jag inte ha med mig en hund i lastbilen - redan kollat upp det! Får se till att killen är hundvakt lite oftare! (men han har ju honom till på fredag) Ett minus med solen... MÅSTE TVÄTTA FÖNSTRENA! Morgondagens projekt! Solen får mer än gärna fortsätta skina... ♥






Vilket uppvaknande!

Låg där med min behövliga skönhetssömn då jag kände doften av kaffe... Mmm... OCH EN BLÖT TUNGA!!! Uuuuuu... Haha... Vilket yr-monster - det gick runt, runt i sängen... Sen får ni gissa vem det inte var! Men nu ligger han på golvet vid mina fötter, det andra yr-vädret ligger i soffan bredvid - lika söta båda två! Jag fick min kopp kaffe, solen skiner, och livet är bra underbart! ♥


Steffo - trodde han aldrig kunde vara stilla :)

Frustrerad!

Natten har gått jätte bra att köra... Så kändes det när man kom hem iallafall. Jag sätter mig vid datorn och ska spela lite Mafia Wars o blogga för att sen komma tidigt i säng! Kanon! Men vad händer... Får inte igång internet... Gaaa... Så vart sittandes med det i 30 minuter innan det ville hoppa igång... Så nu kommer minnena från nattens körning; det regnade! Usch!! Jag var trött! Usch!! Men nu fungerar iallafall internet och jag ska ta och göra det jag hade tänkt, men kommer inte komma i säng nå tidigare för det... Suck!




Då var det snart dax igen då...

Att helgerna ska gå så förbaskat fort! Och inte har jag fått någonting gjort heller, förutom mitt ryck igår med att städa vardagsrummet. Sen har jag ju visserligen tvättat lite idag, och varit ute på en promenad... Jaja, lite har jag väl gjort! Umgåtts med killen har jag ju med gjort - Nä, då finns det inget att klaga på!

När man väl tänker efter så har man det nog lite bättre än vad man vill tro från första början! Iallafall jag... Är inte van med att ha det så bra som jag har nu, det är väl det som känns så konstigt! Har alltid gått omkring med en oro för minsta lilla, men nu slipper jag det! Det finns inget som jag ska behöva känna oro för. Jag vet vad jag har - och jag vet vad jag har att ge!

Tror att det här året - 2009 - kommer innebära en massa roliga, spännande och framför allt minnesvärda saker! ♥




Glädjespridare

Kan ju inte annat än att le...



Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right. Singin: dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right!

Rise up this mornin, Smiled with the risin sun, Three little birds Pitch by my doorstep Singin sweet songs Of melodies pure and true, Sayin, (this is my message to you-ou-ou:)

Three little birds - Connie Talbot

Minnena dom finns där, de kommer aldrig att försvinna.

Sår som blivit ärr, minnena som blivit mina ovänner - mina fiender, som alltid har förstört och ställt till i min hjärna. De har alltid grott och blivit större när mitt hjärta slagit ett extra slag. Trodde det var något jag alltid skulle få leva med. Trodde aldrig att jag var menad till att få leva lycklig, utan att få leva med en ständig längtan efter någonting som alla andra hade och som jag aldrig skulle få. Att enbart få se på avstånd hur lycka och kärlek ser ut. Att aldrig få ta del av det finaste som finns på jorden.

Minnena och ärrena i min själ kommer att finnas kvar. Men likt ett ärr som bleks med tiden kommer minnena att göra desamma. De kommer aldrig riktigt försvinna, de kommer ligga kvar där bak. De nya kommer lägga sig som en skyddsfilm över de gamla. De kommer hindra det gamla från att sippra fram, vill inte bli påmind. Bara veta att det bästa är nu och det som väntar i framtiden. Vill leva i nuet, leva i den värld där du lever med mig.

Varje dag då jag tar det första steget är ett steg i rätt riktning, in i framtiden, in i ett liv med glädje och kärlek - med dig!




love


Sol = Energi

Stämmer! Läste just lillasysters blogg... Kan ju inte vara sämre då än att nämna att jag oxå har städat idag! ...Vardagsrummet iallafall... När jag höll på med det så funderade jag på om jag skulle möblera om, något jag alltid gjorde förr då jag bodde hemma... Mitt 'hörn' bytte ständigt skepnad! (eller, ett hörn är ju alltid ett hörn... ni fattar nog) Men det vart ingen om möblering här, dock hade syster gjort det! Hoppas det vart bra! Själv vet jag inte hur jag skulle göra om... Skulle vara roligare om man var två om en sådan sak, fast risken finns ju att man kan bli 'osams' kanske... Men roligt att se det med någon annans ögon liksom, är rädd för att göra om själv - för då är det ju mitt fel om det inte blir bra, ingen annan att 'skylla' på! Och sen är man ju själv då man ska ställa tillbaka allt... *orka*

Har nästan glömt hur det känns att bo med någon... Men tänk va mycket roligare allt skulle vara om man hade någon att dela allt det tråkiga med; så som disk, tvätt, städning mm... Tänk att få längta hem - enbart för att man vet att det är någon som är där och välkomnar en hem. Istället för att komma hem till en tom lägenhet, laga mat till en person, ta hand om sitt eget kaos... Blir mer peppad av att ha riktig ordning då någon mer är inblandad. Visade mitt kaos igår... skämdes nästan! "Vart skulle mina kläder få plats om jag flyttade in här?" Ja du... Om du flyttade in här - skulle det bli ordning på torpet! *skratt* Men nog är det roligare att hålla iordning då!

Men som sagt så var det ju sol idag på en blå himmel! Så oerhört skönt! Energin har bara flödat - började även flöda nå mer... Så fort lönen kommer ska jag gå iväg och köpa världens största tulpanbukett! Och fram till dess så hoppas jag på fler dagar som det har varit idag! SOL!!! Snälla snälla - Låt våren komma nu! ♥








Hmm...

Att ALLA tycker att det vinnande bidraget är så bra? Får väl lyssna igen...


Malena Ernman - La Voix

Nääää... jag kan verkligen inte tycka om den! Men det kommer väl bli en "Lordi" utav den!
Bara vi vinner så!

Vinnaren av Melodifestivalen 2009.

VAAAAAAAAAAAAAAAAAA??? Malena Ernman med "La voix".

"Tävlingens enda riktiga diva. Kraftfullt, mäktigt och imponerande. Malena Ernmans utstrålning är så stark att ens egen beter sig som en hjort fångad i ett helljus för att sedan lägga sig och skämsgny under skrivbordet. Operasångerskan ger ny innebörd åt frasen "how low can you go" när hon suger i från magen och levererar riktigt låga toner."  
                                                                                                                        Frida Sjödin; aftonbladet.se

Men Räkna om rösterna!!! Snälla snälla...

Tvåa: Caroline af Ugglas och "Snälla, snälla"

Trea: EMD med "Baby goodbye"

Fyra: Måns Zelmerlöw med "Hope & glory"


Jurygruppernas röster!

USLA!!!!

När alla jurygrupper har lämnat sina röster så är det Måns Zelmerlöw "Hope & glory" som leder och Sarah Dawn Finer "Moving on" ligger tvåa. Och det är Alcazar "Stay the night" som ligger på tredje plats...


Melodifestivalen, pizza, chips & syster

Ja, då har man varit soff sittandes en stund... Vart ju inte som planerat, skulle ju på inflyttningsfest med gumman - men jag drog mig ur! Fast som rubriken avslöjar så är det kvällen är just nu! Melodifestivalen på tv, en halväten pizza kvar i kartongen på bordet från då killen var här, en stor skål med chips och lillasyster på msn. Killen passade på att åka härifrån till en kompis strax innan det drog igång på tv. Syster kom då på att han och kompisen säkert sitter och smygtittar! Tror jag på! *skratt*

Nu har samtliga låtar spelats... Min favorit är självklart Caroline af Ugglas, men tror nog att H.E.A.T kan bli en favorit... men den låter kanske lite för 'vanligt'. Måns Zelmerlöw´s låt - nja. Agnes - minns den inte... Emilia´s låt - kanske, men att hon alltid ska sjunga "World"... Alcazar - säger bara en sak... passade på att gå på toan! Sarah Dawn Finer - gillar! Men lite mer tryck hade nog inte skadat. EMD - sjunga o dansa kan de ju iallafall... Jaja, men den är inte bäst! Sofia - VA?? Molly Sandén -  Undra hur många bröllop den kommer att spelas på? Vacker!! Malena - Hämtade vatten... Jätte törstig!!

Men den där Petra Mede... VART ÄR KRISTIAN LOOK & BJÖRN GUSTAVSSON???

Till och med Nour var ju bättre än Mede...

smått & gott...

Glömde skriva igår om mitt kap på simkortet! Ringde ju min mobil operatör och hörde mig ju för om simkort, det skulle kosta 250 kr om han lade in en beställning och jag skulle då få kortet nästa vecka. Men om jag gick till deras butik så skulle jag få kortet på en gång - Logiskt! Så igår var jag ju upp på stan, gick in i butiken... Ett nytt simkort skulle kosta 250 kr. Sa då att killen jag pratade med igår sa att det inte skulle kosta nå... Nähe okey?!... Så jag behövde inte betala *smile* Nu vet jag ju inte om det var så riktigt... Men jag vart nöjd! Kunden har alltid rätt!

Mobilen har även den spridit glädje! Fanns ju spel på den som vart oerhört uppskattade - speciellt spelet JewelQuest2. Hittade även GPS funktion, så nu vet jag exakt vart jag är!... Coolt! Slipper jag undra!

Natten i övrigt har varit mycket trevlig - inte ofta jag har sällskap om jag säger så! Händer ju knappt aldrig! Eller rättare sagt - Det händer aldrig!!! Så tack så mycket för att du följde med - hoppas det blir fler gånger! *happy*


Ronan Keating - when you say nothing at all
Vart en fin duett i lastbilen iallafall... Tack för att du tar fram det bästa i mig!





Jag vill resa någonstans
- långt bort eller nära, spelar ingen roll!

Go natt! ♥






Skön dag!

Vaknade i bra tid så jag tog mig upp på stan och fikade med gumman. Fixade även iordning mitt andra abonnemang så nu har jag ett simkort till det och en ny mobiltelefon! Nöjd! *haha* va roligt det var...

Det vart den Sony Ericsson W902 plus den här gången - har fastnat för Sony Ericsson. Även bra när man har samma laddare till den privata mobilen som arbetstelefonen... Slippa köpa en ny sån!

Turbo-3G
5-megapixelkamera
Musikmobil med PlayNow plus
Walkman-spelare
TrackID
Mega Bass
WalkMate - inbyggd stegräknare!! KANON! :-)

Den är sååå fin!

Nä, snart är det dax att åka iväg till jobbet med! ♥

Haha... mobilen ringde!!! MÅSTE BYTA RING SIGNAL!!! Prio nr 1!

Rigo & the Topaz Sound featuring Red Fox - "I Got U"



Visst är den skön!!! Sååå - ...Nu kan jag sova... ♥

Vilken natt!

Alltså... Mina vänner - världens mest underbara människor!

Pratade med gumman ikväll strax innan ekipage bytet... under bytet och efter bytet. Men vid bytet, jag hoppas över till andra bilen medans kollegan kollar säkringar för bromsljusen. Han tittar på mig och frågar hur jag mår, jo bra svarade jag... Du ser sjuk ut! Det är ju verkligen någonting man vill höra *skratt* Han förklarade sig sen med att det såg ut som om jag hade feber när jag hade mössan på mig... Jag tog av mössan, rufsade till håret - Nästa kommentar vart: Nu ser det bra ut! 'Karlar' Men nu var det ju inte det jag skulle skriva! Nu kommer det... Årets bad mode... *trummor* Blå brottar dräkt! Hur läckert skulle inte det vara på grabbsen på stranden?... Jag bara undrar!! (ja ja, jag vet att jag kommer få stryk nu - men det gör inget, det var så fruktansvärt roligt!)

Sen pratade jag med Söderhamns snyggingen... om Kaffe Laté. Kan ju säga att den människan chockade mig rejält i natt! Skrattade konstant i 10 minuter... fick så ont i käkarna att jag var tvungen att be honom sluta att berätta om hur Carl-Jan Granqvist och och våran egna lilla 'gayfjant' dansade ... Å då då då då då... *haha* Fan, kan inte åter berätta! Skulle ha spelat in samtalet, men jag  hade tillräckligt med att hålla mig på vägen (pga skrattet - men hade full kontroll hela tiden)

Sen kom 'Fjanten' själv på tråden... Lagom förfriskad, men bara lagom - varken för mycket eller för lite... Eller?! *haha* Kom ihåg nu att du lovade att sända över låtarna som ni hade gjort! Vill höra!!

Msn hade jag oxå igång; men det är svårt att föra en konversation med någon som sitter och spelar WoW - World of Warcraft ... Men får väl ta igen det i morgon - i dag då du ska åka med! Ska bli så roligt - ser verkligen fram emot det!!!

Ja, så såg denna natt mot fredag den 13:de ut! Jo men visst ja... Hur kunde jag nästan glömma bort det?? MITT SLÄP ÄR TILLBAKA, så jätte fint de har gjort det! Det ser bättre ut nu än tidigare faktiskt! *Tadammm*... dot coom...

Har även ont i magen... Precis så som det ska vara! Får bota med rödvin på lördag...

Ska ta och lägga mig nu - inga jobbiga telefonköer nu på morgonen att se fram emot! Tänkte ta att försöka vakna tidigt... Måste upp på stan och ordna ett nytt simkort till mitt andra mobilabonnemang som jag ska låna ut. Betalar ju ändå för det, dumt att det inte blir använt! Kanske tom kan få dem till att ge mig en ny mobiltelefon... Fått en spricka i den jag har nu!
Tror bestämt att dagens mobiltelefoner har allt blivit lite klena !

Go natt! ♥

Nattens natt...






Oerhört mycket bättre än igår
kan jag väl lite snabbt
sammanfatta det!
Iallafall väglags-mässigt...

Vet inte vad jag ska skriva just nu... Har skrivit av mig lite - på ett annat ställe. Kändes skönt!
Kommer kanske skriva lite här med senare om det, får se...




Go natt! ♥






MAKT!

Inte över vädret kanske, vilket är riktigt synd! Men över vart bytet skulle ske igår kväll... Hagsta vart mitt mål efter dryga 15 mil av halka och svordomar, och det var definitivt inte långt till tårarna stund tals. Vad är det för jävla jobba jag har tänkte jag ett x antal gånger under uppvägen. Hur kan man vara så dum när det känns som om man riskerar livet för att jobba. Vilka pengar i världen skulle kunna ersätta mitt liv om det skulle gå åt helvete någon natt? Är det verkligen värt det att sitta och vara rädd?

Skulle köra om en personbil på E18 i Västerås, blinkade vänster för att byta körfält - vred lätt på ratten... Ååå HELVETE! Tillbaka in bakom personbilen efter det att jag fått kontroll över ekipaget. Kände just då att personbilen fick åka hur långsamt han ville, jag skulle hålla mig bakom. 10-15 minuter senare gör ett annat ekipage samma sak på exakt samma ställe - men han kör in i vägräcket till vänster, får kontroll över bilen men hans släp far ner i diket till höger och välter. USCH USCH USCH!!! Så oerhört glad att det inte var jag!

Lastbilssläp välte på E18 - Ett lastbilssläp lastat med någon typ av säckar välte på E18 strax efter klockan halv nio på tisdagskvällen. Olyckan inträffade en bit väster om Skälbymotet med stora trafikproblem som följd. Plåtdelar ska ha hamnat på vägbanan och flera bilar uppges ha kört in i skrotet. Delar av E18 kommer att stängas av under kvällen i samband med bärgningsarbetet. av; Hanna Oscarsson - Vestmanlands Läns Tidning (www.vlt.se)



Hem vägen däremot så vart det 28 mil med blöta vägbanor - Me like! Har nu varit hemma en timme ungefär, och det känns så skönt varje natt när man får komma hem! ♥

snö + regn = skitväder

Så ser det ut här! Men det är tur att det finns solstrålar som värmer när vädret är så här tråkigt som det är nu, och man skulle kunna göra vad som helst (nästan) för att det skulle gå lite fortare för våren att komma, men det känns ju att den är på gång - med den stigande temperaturen om dagarna!

Det vart inget telefonsamtal idag, telefontiden var slut när jag vaknade... Får ställa klockan till i morgon så jag kan ringa då ist!

Kom just hem... men ska strax iväg igen - jobb jobb jobb... Att det kan vara tillåtet! För mig kommer det alltid att vara ett mysterium, men jag ska inte klaga. Vet ju de som verkligen vill jobba men inte har något jobb - Lider med er varje dag!!! Fast om det inte hade varit så,  ja då hade jag inte fått toast och te idag... Mmm... va gott! Och fått titta på House och 2½ men, så Tack! ♥

Nä, om jag skulle ta och byta om innan jag ger mig ut i världen... *fniss* Som det visas på kartan i inlägget nedanför så blir jag ju verkligen berest om nätterna! Eller NOT! Men det är bara att focusera på att det snart är helg igen... om 4 små lätt-arbets-samma-arbets-pass... (ja, den ord sammansättningen finns) Då blir det inflyttningsfest hos "Putte-pralin" *asg*

Karta...

Har inte somnat än - och det är jag inte så förvånad över... Tänkte bara lägga upp en karta som visar vart det är jag kör om nätterna. Alltså från Örebro till Tönnebro, och sen tillbaka till Örebro... (Tönnebro är den röda 'flaggan') 60 mil per natt blir det.


Natten!

Det var länge sedan jag var så här trött på hem vägen, som tur var så kände jag av det först när jag skulle svänga av motorvägen in till terminalen... svårt att hålla ögonen öppna! Piggnade till när jag kom ut i friska luften för att lämna sedlarna inne på terminalen.

Har hänt i natt då? Inte mycket - det har bara gått riktigt bra. Snöade dock på hem vägen från Tönnebro och till strax ovanför Heby där det övergick till regn. Men från Västerås och till Örebro var det uppehåll... Vart dock irriterad på en av lastbilens sidomarkeringar som blinkade - slocknade - blinkade - glödde - lös om vart annat. Iom att det var på vänster sida så trodde jag flera gånger att det var en personbil som låg där och blinkade - men icke!

Pratade med en vän på vägen upp, kändes bra att få prata av sig... Att lastbilschafförer i övrigt är så bra lyssnare och pratare är riktigt bra. Finns många man kan vända sig till om det är någonting man vill prata av sig om. Visst är det så att vissa kan man öppna sig mer för än andra, men är så tacksam för att de finns där! Behöver aldrig känna att jag är själv!

Nä, om jag skulle ta och sova nu - eller om en liten stund! Har ju ett telefonsamtal att ringa när jag vaknar... bävar lite för det, men det är ett måste! Måste få ett besked! Go natt! ♥

Han vann en helt egen ö...


Men pojkens pappa tänker sälja paradiset

Yeh Chien-wei, 4, vann drömvinsten: en egen lyxö. Men glädjen blev kort. Pappan ska sälja rättigheterna till ön.- Det hade varit mer praktiskt för oss att vinna två lådor torrmjölk, säger han. Förra veckan vann fyraåringen storvinsten i det taiwanesiska superlotteriet. I ett år har Yeh Chien-wei och hans familj fri tillgång till den exotiska ön Sianjiaoyu utanför Taiwans kust. Chien-wei förstod inte riktigt vinsten omfattning, men förklarade för den taiwanesiska nyhetsbyrån CNA att han såg fram emot att få leka och bada längs öns stränder. Men samtidigt förklarade pappa Yeh Sheng-chin att det skulle bli problematiskt och dyrt för deras stora familj att resa till och från ön.

Dessutom trodde inte föräldrarna att deras tre små barn skulle trivas i den stekande solen och ibland hårda vinden.

Nu har vinnarpojkens pappa bestämt att de ska sälja rättigheterna till lyxön på internet. Eftersom familjen inte har erfarenhet av datorer har de tagit hjälp av kommunen för att lägga ut annonsen.

Familjen räknar med att få motsvarande 100 000 kronor om de hittar en köpare.

Hitta en köpare??? Det kommer ju inte att vara några problem... Härligt! Någon som vill åka dit?


Nighty Nighty ...



私は永遠に期待する!

Onödigt!

Varför ska det ta och snöa? Det är ju plusgrader ute, det som kom under eftermiddagen kommer ju bara att töa bort! Fick en länk till na.se sidan...


Blötsnön vräker ner i den norra delen av Örebro län. Det ställer till det i trafiken. - Åtta-nio långtradare står still här i uppförsbacken. De har varningsblinkers på, rapporterar en bilist som passerade Hällabacken några kilometer norr om Lindesberg vid 19-tiden.

Snön bara ställer till det! USCH!!! Vill att våren ska komma på riktigt nu. Kände vår i luften under veckan, och det märks ju på nätterna att det börjar bli varmare ute - har legat runt 0 grader hela veckan, ist för -5 och ända ner åt -17 som det har varit vid vissa tillfällen.

Fick en bild tagen på mig idag - gillade den inte alls!!! Men lekte lite med den, och den vart så bra (enligt mig) att jag bestämde mig för att göra en ny Header utav den! Så tack sötis för att du tog den! ♥

Måste ju även påpeka att jag var ju hemma i soffan igår... DUKTIGA JAG! Så denna kväll har varit rena bonus kvällen! Så underbart skönt. Annars blir det ju att man ligger alldeles utslagen en kväll som denna - MEN ICKE! Nöjd!

Några som inte är nöjda är väl de tusentals människor som begav sig till Globen för Metallicas andra konsert i Globen som besviket fick vända hemåt igen då sångaren fått magsjuka! En kompis skulle på konserten, fick ett argt sms där det stod att det  var inställt, trodde nästan att han skojade... Men icke! Måste säga att oturen har förföljt dig denna vecka ... Krångel på jobbet; Hjullagret på lastbilen gick en natt så han vart försenad, natten där på vart det punktering, och så nu det här!!! FY FAN!!! Men du får åka igen till den stora vit bollen i Maj igen! Tänk att få se huvudstaden 2 ggr på samma år *smile* Inget ont som inte har någonting gott med sig heter det väl...


Metallica - Nothing Else Matters

Någon timme till vaken nu...sen blir det sängen! Måste vakna tidigt...


i morgon när du vaknar, kom hit

*har en överraskning till dig*

Kommer somna nyfiken! Go Natt!! ♥


To night is the night!

Ska bli skönt med en lördag kväll hemma i soffan - länge sedan! Hade ju tänkt att följa Melodifestivalen i år, men har inte sett ett enda avsnitt, bara några minuter här och där. Men ikväll ska det bli av! Blir jag ihopkrupen i soffan med en chips påse och en flaska vin... Så det största bekymret just nu är - vilka chips ska jag köpa? Vinet är klart, så det blir en flaska rött; Lamura Prima (nr 2289) - ett kryddigt, fruktigt, med en aningen bränd doft med inslag av hallon, björnbär och sötlakrits. Ska bli en spännande blandning... på 13% från Italien. Lamura Prima serveras med fördel vid cirka 16°C och passar utmärkt till fläskkött, lasagne eller varför inte till en ugnsbakad vitlöksspäckad gädda med rödvinssky. GÄDDA??? Öhh... nej tack! Tänk hallon, björnbär, sötlakrits OCH gädda! Då är man nog garanterat dålig i morgon ...



Men nu ska jag ta och diska för att sedan laga mat... Tjhopp tjhopp iväg... ♥


...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I only believe in what I can see and the things that I can achieve!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Äntligen helg!!!

...som jag har längtat! Tror aldrig jag har uppskattat ledig tid så mycket som jag gör nu för tiden! Känns underbart att kunna lämna jobbet kvar på jobbet, annars har det ju varit så att man har tagit med sig jobbet hem - men nu är det ju lite svårt att ta med lastbilen hem "Tess, varför har du en lastbil i vardagsrummet liksom?" Nä, det skulle inte fungera - hur skulle jag ens få in den i trapphuset?! Jag bara undrar! Va va va???

Nattens låt...

DR.ALBAN & KIKKI - PAPAYA COCONUT
Go natt! ♥

sömnlös...


glädje spridare!

Mitt              hjärta
slog dubbel slag tidigare i
kväll, SÅ fin komplimang
har jag ALDRIG fått
tidigare. Du är
underbar!!
Tack
!

Endast en...

...pluttig natt kvar att jobba denna vecka! Sen är den efter längtade helgen här igen! Kändes helt okey förut med tanken att det bara är en natt kvar att jobba... men det kommer att kännas annorlunda i morgon - Garanterat!!! Men men, det är bara att genomlida fredags natten i lastbilen som så många gånger förut! Ska försöka få med en låt på radion hade jag tänkt... (på P3 & P4 Vaken) Men funderar över vilken låt jag ska välja den här gången! Har ju fått Akon´s - Lonely, Sator´s - I wanna go home, Celine Dion´s - My heart will go on, Ozzy Osborn´s - Bark at the moon spelat förut... Hmm... nå mer?? Jooo... va sjutton var det för låt jag önskade då jag kom med och fick prata? (annars har det bara varit genom sms) ... Jo, Europe med låten The final countdown. Tror det kan ha varit sista natten innan julledigheten! ...
Go natt! ♥

måndags kväll


i Västerås...
snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö - snö

Vilken skillnad...

Och som tur till det bättre! Måndags kvällen var ju INTE rolig att köra, tisdags kvällen o natten gick riktigt bra. På min väg upp mot Hagsta ändrade jag destination... Så det vart Tönnerbro. Så även i natt! Känner mig mer hemma där... Har ju varit där i 1,5 års tid nästan varje dag, så det är väl egentligen inte så konstigt! Denna natt har dock varit seg, trots att det gått bra att köra... Sov lite dåligt natten till onsdagen (eller morgon/fm till onsdag lunch rättare sagt) Låg och tänkte en hel del... Att man kan ha så mycket tankar strax innan man ska sova, men det är väl då de 'landar' efter nätternas tänkande.

Kvällens favorit...

kent - utan dina andetag
Go natt! ♥

Trädgårdsarbete...

...inatt! Eller, jo... jag grävde i marken iallafall! Oj vilka gropar det vart! Vart ju byte i Hagsta, fan va bilar det stor där... var svårt att hitta parkeringsplats, men jag hittade en lite avsides - helt perfekt, men hamnade lite fel så skulle åtgärda det med att backa lite... Oj va jag inte kom någonstans, förutom längre och längre ner i marken. Så satans halt!! Men 4,5 ton på bilen och några fler ton på släpet så gick det bara inte att ta sig därifrån, och med all snö som kommit med. Höll väl på i ca 10 minuter; försökte backa - köra fram - backa - köra fram... inget hjälpte. Diffade, grusade, spände boggin... NIX! Var fast... Stängde av bilen för att gå och köpa mig en kaffe för att få nya krafter för att orka fortsätta... ser då i ögonvrån någon komma med spade och en snökedja gåendes mot mig. Hoppade ur bilen och han frågade om jag behövde hjälp, han hade suttit och tittat på mina tappra försök för att ta mig loss... så efter ytterligare 10 minuter var jag loss - ÄNTLIGEN! Vet inte hur många gånger jag tackade honom, men det kändes ändå inte tillräckligt! Frågade om jag kunde få bjuda på en kaffe men han skulle sova. Men den koppen kaffe jag köpte var nog den godaste jag druckit på evigheter, kände mig väl förtjänt av den då det varit snöfall hela vägen från Örebro till Hagsta. Bläää...

Strax innan avfärd från Hagsta kom en polisbil rullande bland de sovande lastbilarna; de stannade vi en av dem, de gick ur bilen och knackade på... Hörde sen över kom-radion att en annan chafför hade ringt polisen då han hade misstänkt en rattfylla, det var då den lastbilen som stod där... Fy fan!!! Vad tänker man med då man dricker och sedan sätter sig bakom ratten? och en yrkeschafför dessutom, eller det spelar ju ingen roll vem det är! Nä FY FAN!!! Tur att han inte skadade någon!

På nervägen gick det bättre att köra, då hade plogbilarna varit ute... Men saltet hade de sparat in på; fast huvudsaken var ju att det inte låg en decimeter med snö på vägen.

Go natt! ♥

Buffé!



Har haft en trevlig lunch med gumman på Shanghai! Synd att klockan vart så mycket att hon var tvungen att åka iväg och jobba... Men det är snart dax för mig med! Fast det tar emot lite att åka iväg idag...


Måste ringa chefen och diskutera min övertid på 1,25 timme/veckan, han tycker det är för mycket och vill då ändra vårat "byt ställe". Men va fan... Jag vill inte byta i Hagsta!!! Om jag vill fortsätta byta i Tönnebro får jag bjuda på den extra kvarten det blir per natt, trots att jag redan bjuder på 2,5 timme i veckan... Blääääää!!! Och nu snöar det oxå! VEM FAN ÄR DET SOM HAR EMOT MIG? *skratt*

Wohooo... Premiär!!


Följ med mig på jobbet vettja´!

Äntligen har jag fått iordning på det... så nu kan det nog bli några fler klipp som jag har samlat på mig under tiden som jag har kört, kan tyckas att jag har tråkigt på jobbet som sitter och filmar när jag kör, och det kan nog stämma - vissa nätter iallafall! ♥

En underbar kväll!

Tänk att vara så bortskämd! Måste faktiskt säga att jag njuter. Så underbart med underbara vänner! ♥

Det som fick avsluta kvällen var nå som J sa: "Bara för att råttan flyttar in i stallet så är den ingen häst" vet inte riktigt varför det vart sagt... Men skrev ner det i mobilen för att jag inte skulle glömma bort det för att sen kunna blogga om när jag kom hem... Men kom jag ihåg att blogga inatt? Nej, det var något/någon annan som fick min uppmärksamhet... Du betyder mer för mig än vad du kan förstå! Blir alltid så tomt och tyst när du åker härifrån!

Kvällens garv: Det fick jag strax innan hemgången från Harry´s... Ler fortfarande då jag tänker på det! Du var så duktig gumman, det var tempo i det hela iallafall. Men en sak är säker KVÄLLEN BUGG-DROTTNING - det var du det!!!

Och sötaste gumman ever, gav mig presenter!! 

VÅGHALS - sanning eller konsekvens för en roligare fest!


En vidareutveckling av den klassiska leken "Sanning eller konsekvens" . I en tid då alla äger en mobiltelefon drabbas plötsligt även människor som inte ens är med på festen. Förbered dig för en spännande kväll, fylld av oväntade händelser, avslöjanden och hysteriska skratt.

Innehållet är framarbetat av Abracadabra i samarbete med ståupp-komikern Thomas Järvheden.


Fick även en lastbil!! *hihi* en jättefin nyckelring som ska få sitta brevid nycklarna! Tack!! ♥

RSS 2.0